Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Optimizasyon sorunu var diyorlar, bende i7, gt840m kartlı laptop var acaba sıkıntı yaşar mıyım kararsızım alıp almamak konusunda.

Sistemle bir alakasi yok, oyun sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler bilgi icin,

peki biz biryerlerden alamiyor muyuz bunu? arastirdim satilan yer goremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Optimizasyon sorunu var diyorlar, bende i7, gt840m kartlı laptop var acaba sıkıntı yaşar mıyım kararsızım alıp almamak konusunda.

sıkıntı yaşarsın.Hatta oynamazssın bekle biraz düzeltecekler gibi ben umutluyum.Baya şaglam bir oyun geliyor
  • arkadaşlar oyun sürekli kopuyor bugün sizde de aynı sorun var mı

maçın ortasında kapılar falan açılmıyor yani düşüyorum bildiğin
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. İnternet bağlantınızı kontrol edin.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Aynen bende dün 2 kez bir arkadaş 5 kez aynı sorunu yaşadı. Serverlarda sorun var muhtemelen.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim bağlantıdan sanırım ya da yurtdışı çıkışlarında bi sıkıntı var çünkü net hızlı olmasına ve bağlantı kopmamasına rağmen ara ara sitelere erişim gidiyor dün sıkıntısız oynuyordum

• zaten bu bılmem naptıgımın oyununda sıkıntı yoktur oynayan kıtlenın %50 sının ya pc kotudur ya ınt baglantısı zaten hep hata onlardadır sabahdan berı 2 el atamadım ya 2 gundur les oyun
  • kara57 K kullanıcısına yanıt
    Erken erişim bir oyun olduğu her yerde yazıyor. Bu kadar ağlayacaksanız tam sürümü bekleseydiniz. Sorunlar yaşıyorsanız ve bunu geliştiricilere bildirmek istiyorsanız da PUBG resmi forumlarda bug ve sorunlar bölümünde ingilizce olarak konu açın ama geliştiriciler zaten biliyorlar sorunları ve gelecek olan updateler ile bu sorunlar yavaş da olsa bitecek.
  • erken erısım oldugunu tabıkı bılıyoruz zaten bu erken erısım kazıgını bı cok oyunda yedıkden sonra bunu da alarak kabahatlı olan yıne benım de server lardakı lagları gıdermek bu kadar mı zor bunu anlamıyorum oyunda ılerleme var zaten cbt den berı epey fps artısı oldu su lagları kesseler yeter gına getırdı oyun 2 3 gundur, bakalım ıns bu haftada duzgun bır patch gelırde bu sıkıntılarda bır nebze duzelır
  • Çok fazla lag var bu aralar. Yayın yapanların hiç lag derdi yok bende mi sıkıntı var anlamadım gitti. Karakter yerinde durmuyo
  • AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    Kapı açarken ve arabaya in bin yaparken kanser ediyor benide.

• Ya arkadaş hay şansıma tam elimde full ekipman x8 dürbün sks, full ekipman ump mermi sıkıntısı yok bandaj medkit içecek hepsi bol son 19 kişi haritanın ortasında mükemmel bi yerdeyim veeee net koptu

• Duo veya squad için ekleyebilirsiniz.

http://steamcommunity.com/id/Lawsford27
  • Konu oyun içeriğinden çok arkadaş istekleri ve optimizasyon sıkıntısı dolmuş
  • steam id : vkzengin ekleyin. oyun acayip sarmış durumda bende hiç lag sorunu yok oyun yağ gibi akıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Mayıs 2017; 12:24:5 >
  • Mümkünse 20+ yaşlarda oynayacak arkadaşlar arıyorum. Çoluk çocuk eklemesin lütfen.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197993996972/
  • Oyuncu ve takım arayanlar discord kanalımıza katılabilirsiniz.
    Yerli yabancı karışık bir oyuncu grubu oluştu, bekleriz.

https://discord.gg/z94W232
  • Arkadaşlar oyunu oynuyorum gayet güzel bir oyun acayip sarıyor.

Steam: cnky12
  • Oyunu başlata tıkladığımda hiçbi şey olmuyor. Çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.