Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende az önce satın aldım şu an indiriyorum oyunu . İ5 650 islemci ve r9 270 ekran kartiyla nasil bir performans alirim arkadaslar ayarlar nasil olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni aldım, betası olmasına rağmen oynayacak vakit bulamamıştım. Yanımdaki oyunu öğretir diye duo girdim. 2. girişimde kazandık :) 7 kişi vurdum. heyecanlı ve zevkli bir oyun, DayZ ve ARK faciasından sonra early access oyuna soğuk bakıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Bende az önce satın aldım şu an indiriyorum oyunu . İ5 650 islemci ve r9 270 ekran kartiyla nasil bir performans alirim arkadaslar ayarlar nasil olmali

ini dosyaları ile oynamadan girersen 30-40 fps alırsın. ini dosyaları ile oynarsan 70-80
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Oyunu tavsiye etmiyorum.. Hastalık yaa:)
    Bir şekilde kendimi oyunun karşısında buluyorum..
    Tuhaf şekilde oynattırıyor kendini..
    15 kişi içinde kalmaya başladığım zamanlar adranalin seviyem değişiyor.. Bi g.t korkusu hakim olmaya başlıyor..
    Gaz korkusu biyandan.. Kurşun korkusu biryandan.. Acayip kafalar yaşatıyor.. Dolu kafayla hepten badtrip :D

aynı bende o şekilde... 10-15 arasına kalınca adranalin çok yükseliyor birde alan diğer taraftan daralıyorsa ve mavi dalga üzerine geliyorsa sende aha şimdi öldüm düşüncesi ile güvenli bölgeye koşarken ki kafa çok acayip. ilk kez survivor tarzı bir oyun oynuyorum. o nedenle mi nedir çok sevdim. işten geldiğim gibi pc başındayım. her gün 7 saat oynuyor sonra yatıyorum sosyal hayat sıfırın altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Mayıs 2017; 10:1:39 >

• Oyunu almayı düşünüyorum ancak sistem kaldırır mı konusunda şüpheliyim.

İ5-4200u işlemci

R7 m265 ekran kartı

8gb ram

Gta v, zombie army trilogy filan düşük ayarlarda sorunsuz oynatıyor. sanırım sorunsuz olmasa da bu oyunu da oynatır ama emin olamadım.

• ini dosyaları ile oynamayı biraz açar mısınız hocam? 3770 ve gtx 970le düşük fps alıyorum. Biraz da olsa artsın istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Oyunu almayı düşünüyorum ancak sistem kaldırır mı konusunda şüpheliyim.

İ5-4200u işlemci

R7 m265 ekran kartı

8gb ram

Gta v, zombie army trilogy filan düşük ayarlarda sorunsuz oynatıyor. sanırım sorunsuz olmasa da bu oyunu da oynatır ama emin olamadım.

hocam bu oyunun motoru bozuk şuan. modellemelerde hatalar mevcut. henüz betada. her güncellemede fps biraz daha artıyor. adamlar çalışıyorlar. motor bozuk olduğundan grafik kartının pek önemi yok. yük işlemcide. işlemcin çok iyi ise iyi bir fps ile oynarsın. 4200 de çok iyi bir işlemci değil. notebook sanırım seninki. bence şuan alma. oynayamazsın kanımca. ama oyun betadan çıksın düzelsin. öyle satın al. o zaman oynarsın. zira çok dehşet grafikleri yok. sorunlar düzeldikten sonra senin sistem çok rahat kaldırır. ama şuan için almamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

ini dosyaları ile oynamayı biraz açar mısınız hocam? 3770 ve gtx 970le düşük fps alıyorum. Biraz da olsa artsın istiyorum.

steam ekle anlatıyım. id "vkzengin"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nisan2005

quote:

İ5-4200u işlemci

R7 m265 ekran kartı

8gb ram

hocam bu oyunun motoru bozuk şuan. modellemelerde hatalar mevcut. henüz betada. her güncellemede fps biraz daha artıyor. adamlar çalışıyorlar. motor bozuk olduğundan grafik kartının pek önemi yok. yük işlemcide. işlemcin çok iyi ise iyi bir fps ile oynarsın. 4200 de çok iyi bir işlemci değil. notebook sanırım seninki. bence şuan alma. oynayamazsın kanımca. ama oyun betadan çıksın düzelsin. öyle satın al. o zaman oynarsın. zira çok dehşet grafikleri yok. sorunlar düzeldikten sonra senin sistem çok rahat kaldırır. ama şuan için almamalısın.

Anladım hocam ancak oyunun early accesten çıkması çok uzun sürer sanırım. Kaç senelik, artık oynanmayan oyunlar bile early accesten çıkmıyor. Betadan çıkması ne zamab olur onun hakkında tahmininiz var mı?

• quote:

quote:

quote:

İ5-4200u işlemci

R7 m265 ekran kartı

8gb ram

Anladım hocam ancak oyunun early accesten çıkması çok uzun sürer sanırım. Kaç senelik, artık oynanmayan oyunlar bile early accesten çıkmıyor. Betadan çıkması ne zamab olur onun hakkında tahmininiz var mı?

tam bilemem ama firma çok hızlı çalıştığı ortada. dikkat edilirse görülecektir ki son çıkan her güncellemede fps artışları oldu. benim düşünceme göre oyun erken erişimden çıkmasa bile kısa sürede bu herkesin illallah ettiği fps sorununu çözeceklerdir. zira oyunun satışları şuan patlama yapmış durumda. çok kısa sürede 2 milyondan fazla kişi satın aldı. şuan türkiye deki steam oyunlarının tedarikcilerine sorduğum zaman şuan en çok satılan oyunun PUBG olduğunu söylüyorlar. Firma bu kadar ilgiye tepkisiz kalmaz kanımca. zaten her yaptıkları güncellemede güzel yol alıyorlar. bakalım haftaya bir güncelleme daha gelecek.. ama tekrar ediyim bence oyunu şuan satın almamalısın. ne olacağı belli olmaz. belki optimize sorununu çözemezler. oyun senin elinde patlamasın sonra. zira şuan alsanda oynayamayacaksın. int kafelere yayıldı oyun. pro cafelerde mevcut. ordanda takılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Mayıs 2017; 17:17:30 >

• steamden dun bu oyunu aldim. win 8.1 kullaniyorum oyuna girmek isteyince "running" yaziyor 3-5 saniye sonra duruyor. Hic giremedim oyuna daha niye boyle anlamadim internetten bakiyorum herkes birsey sallamis, nedenini bilen varsa paylsairsaniz sevinirim. Bildiginiz para odedik oynayamiyoruz.
  • F:\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64 bu klasordeki tsl game.exe yi çalıştır bir kere oyun açılınca steamden girebilirsin artık.
  • quote:

yeğenimde de aynı sorun oldu. windows güncelliyoruz. bizde ki sürüm windows 7. güncelleme ile sorun düzelmezse 8.1 yükleyeceğiz. muhtemelen işletim sistemi ile alakalı bir durum

windows 7 lik bi sorun yok. kendim kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

steamden dun bu oyunu aldim. win 8.1 kullaniyorum oyuna girmek isteyince "running" yaziyor 3-5 saniye sonra duruyor. Hic giremedim oyuna daha niye boyle anlamadim internetten bakiyorum herkes birsey sallamis, nedenini bilen varsa paylsairsaniz sevinirim. Bildiginiz para odedik oynayamiyoruz.

Sorunun cevabını çok iyi biliyorum. bu oyuna girebilmek içinhttps://support.microsoft.com/en-us/help/2999226/update-for-universal-c-runtime-in-windows bu linkteki windows güncellemesini yapmanız gerekiyor. açılan sayfada sisteminize uygun olan güncelleme paketini indirin sonrasında kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

yeğenimde de aynı sorun oldu. windows güncelliyoruz. bizde ki sürüm windows 7. güncelleme ile sorun düzelmezse 8.1 yükleyeceğiz. muhtemelen işletim sistemi ile alakalı bir durum

windows 7 lik bi sorun yok. kendim kullanıyorum

aynen bizde win 7 de oyunu çalıştırabildik.https://support.microsoft.com/en-us/help/2999226/update-for-universal-c-runtime-in-windows bu güncellemeyi yükleyince sorun düzeldi.

• Arkadaşlar bu aralar oyunda loot sıkıntısımı var acaba dünden beri 10-15 kere girdim ama nereye atlasam loot bulamıyorum.Bazen sadece silah buluyorum mermi yok.
  • normal gayet lootlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

normal gayet lootlar.

Anladım, teşekkür ederim.
  • Oyun iyi ekran kartı istiyor. Kasıyor demeyelim de akıcı değil iyi ekran kartıyla bile. Gtx 1060 6gb ile 40 fps, çatışmalarda da 30-35 fps alıyorum, en iyi ayarlarda. Optimizasyon kötü ama düzeltirler inşallah.
  • Tüm ayarlar low sadece doku high da +70 fps alıyorum sürekli

Tabi uçaktayken atlarken 40,50 ama oralar önemli değil tabi

Grafik seviyeside yeterli ilerde optimizasyon düzelince ayarları yükseltmeye başlarız, fps daha önemli

Rx 470 var bu arada

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.