Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Değil, 480 daha iyi bir ekran kartı. Oyunu en düşük ayarlarda oynarsın. Çözünürlüğü düşürürsen normal ayarlarda da oynayabilirsin. Kaliteyi düşürdükçe yükün işlemciye bindiği söyleniyor bu yüzden işlemcide önemli.

En düşük mü?O kadar kötü mü ya.GTA 5'i bile çoğu ayar highde akıcı oynuyordum.Moralim bozuldu almıyorum oyunu
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Oyun sıkıntılı, ileride düzelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusuladaki rakamlar beyaz. bence rengi değiştirilmeli çünkü gökyüzüyle denk gelince sayılar okunmuyor. Bir de açık alanda nerden vurulduğumuzu pek anlayamıyoruz daha belli edilse güzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denk geldikçe duo yada squad oynamak isteyenler ekleyebilir. Yaş 26

http://steamcommunity.com/profiles/76561198062524959/
  • arkadaşlar oyuna giriyorum sorun yok fakat bağlantı sorunu yaşıyorum yurtta kalıyorum hotspot ile bağlanıyor fakat yurttan girmiyor bilgisi olan varmı
  • güncelleme gelmiş bakalım ne yaptılar
  • weekly update notları. ayrıca bu hafta monthly update gelecek.

İstemci Performansı Geliştirmeleri
    Araç sürerken yaşanan FPS düşüşü biraz düzeltildi.

Hile Önlemi

"Lag" kullanarak yapılan hileyi engellemek için, artık karakterlerin pingi belli bir değeri aştığında kilitlenecek ve hareket edemeyecek, dönemeyecek ve başkalarına saldıramayacaklar.
    Artık .ini dosyasını kullanarak çevredeki yeşillikleri kaldıramayacaksınız.

Özel Oyun Modu
    Küçük bir alanda çok fazla araç olduğunda sesin kırılmasına yol açan bir hata düzeltildi.

Hata Düzeltimleri
    Karakterin çevredeki bazı objelerde sıkışmasına yol açan bir sorun kısmen düzeltildi.
    Oyun istemcisinin donmasına neden olan bir sorun kısmen düzeltildi.
    UI kapalıyken nişan göstergesinin görünür kalmasına neden olan bir hata düzeltildi.
    Oyun istemcilerinin donmasına / kapanmasına yol açtığı için, sersemletme bombası geçici bir süre oyundan kaldırıldı.

• fps ne durumda beyler bırde bısı soracam arkadas oynarken envanter acınca fps 3 5 lere ınıyo sadece envanter penceresı acıkken oluyo bu sıkıntı ne olabılır
  • Sabah akşam aktif oyuncuların olduğu, sadece pubg oynanan discord sunucumuza +20 yaş üzeri herkes gelebilir.

Link:https://discord.gg/B3vcbPq
  • Arkadaşlar bu yeni güncelleme ile hile yönetimi adı altında yapılan iyileştirme iyileştirmeden çok zarar vermiş durumda oyuna. Az önce Server lag detected yazısı çıktı ekranda dondum kaldım. Pingimiz yüksekse bizim suçumuz ne ? Çok saçma geldi bana bu kural. Oyunu daha yeni oynayan biri olarak ve hile gibi yöntemleri bugüne kadar hiç kullanmamış biri olarak beni hile yapanlardan koruması gereken sistem beni oyundan soğuttu. Donup kalıyorum oyunda ve yanımdaki adam beni vurup devam ediyor. Böyle bir şey yok yani.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    aynen ya bole bı mantık mı var ıyı anasını satım hıle yapmayan adam sırf sızın boktan sw lerınız yuzune pıngden dondurulsun hıle yapan pustlar rahatca oynasın hıle yapana yaptırım uygulıcana yapmayana uygulamıslar.Ins dayz gıbı olmaz bu oyunun da sonu
  • Oyun tamamlayamıyorum sürekli network lag detected diyor

Yeni güncelleme içine etti oyunun ping ile hile yapıyorsa bundan bize ne hileyi engelle kardeşim sırf senin boktan sunucuların yüzünden oynayamıyoruz

• şu oyunda grafik için oyun almayanlar çok komik geliyor zaten texture hariç very low yap geç belki AA açılabilir rahatsız ediyorsa tırtıklar zaten texture high ile very low arasında 5 fps var yok
  • Oyunun hatalarını bile düzeltemeyeceklerse ne işe yarar bu adamlar? 2 milyondan fazla satan oyunun ekibi böyle olmamalı.
  • Lagı olan adamlar icin update gelmesi bence güzel olmuş. Tamam gile açmasa bile adam lagdan dolayı donuyordu veya biranda ışınlanıyor gibi oluyordu bu yüzden vuramıyordun. Onların önüne geçmiş bence güzel olmus. Ama hala fps, optimizasyonda sıkıntı var umarım calısmaya devam eder ve sorunu ortadan kaldırırlar

• MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda optimizasyonun düzeleceğini sanmıyorum. Spsyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımların altında birçok kullanıcı bu sorunu dile getiriyor verdikleri cevapsa üstünde çalışan bir ekibimiz var oluyor. Yakın zamamda farklı animasyonlar ve silah gelecek. Bugün yeni animasyonlar için stüdyodan canlı yayın yaptılar.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ahahah fena

• böle sacmalık mı olur ya adamlar sw lerını ıyılestırecegıne hackı onlemeye calısacagına gıtmısler bıldın hıc sucu olmayan playerları cezalandırmıslar nası bır mantıktır bu ya
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Komedi ya bu hile önleme yöntemini bulan kimse ona selam olsun deha olmalı :D
    Hadi o buldu bide bunu uygulamaya karar veren ekip başı kim onu dahada merak ettim :D
    Abi kodlama yapmaktan kafayı yiyen adamları directör yapmıycaksın, oyunun inciğini cıncığını bilen öngörü sahibi adamları ekip lideri yapında böyle komik durumlar yaşanmasın bunedir ya hile önleme tarihinde bir ilk :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.