Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu seferde bu hatayi veriyor. tum guncellemeleri yukleyip kurmayi denicem bakalim valla usandirdi

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)
  • GTX 860 m ile orta halli ayarlarda rahat oynayabilir miyim?
  • rx 480 le surunuyorum oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

rx 480 le surunuyorum oyunda

Aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

rx 480 le surunuyorum oyunda

Tüm ayarları low a çek doku (texture) high yap rahat rahat oynarsın

• Arkadaşlar oyunda 145 saatim var ancak bilgisayarıma format attırdıktan sonra (win8.1 kurdum) oyunu açamadım, biraz araştırdım windowsu güncelledim şimdi oyun açılıyor ama bu seferde lobiye gitmeden ''FAİLED TO İNİTİALİZE STEAM'' hatası oluyor lobiye gitmiyor, çözümü bilen var mı?
  • http://steamcommunity.com/id/ysfdmrcii/

Ekleyin beyler. Cs go lem rütbe aimim iyidir. Full online'ım duo veya squad için.
  • Ya h1z1 de deli gibi birinci oluyodum, 20 saatte bi birinci olamadım şunda genelde ilk 10 dayım ama 1. Olmak için taktik yetmiyor büyük şansta lazım.

Adam vurmak epey kolay çünkü ilk gören de dürbün varsa şak diye indiriyor nerden vurduğuda kolayca anlayamıyorsun.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    belli bir noktadan sonra tamamen şans, circle'i sana verirse kazanıyorsun.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Şans lazım çemberin nerde çıktığı çok mühim. Ancak tacticsel oynarsan alırsın, solo oynarken adam öldürmeye değil çembere sessizce sızmaya gerekmedikçe susturucun yoksa ateş etmemeye çalış, squad oynarken işler çok değişiyor squad da herkes ne yaptığını bilmeli ve iyi iletişim olmalı yoksa oyun tam bir çileye dönüşüyor. Birde uçaktan atladıktan sonra arabayla gidilmesi zor yerelere gidip lootlarsanız işiniz daha kolay olablr, loot bitene kadar zaten yarıya yakını ölüyor oyundaki filan. Ayrıca ne soloyken ne squad ken bf4 yada cod4 gibi attak oynıyım diyemiyorsun yoksa gidersin.

Bu oyunu açıkcası birazda taktik strateji yapmaya yönelttiği için seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Oyun iyi ekran kartı istiyor. Kasıyor demeyelim de akıcı değil iyi ekran kartıyla bile. Gtx 1060 6gb ile 40 fps, çatışmalarda da 30-35 fps alıyorum, en iyi ayarlarda. Optimizasyon kötü ama düzeltirler inşallah.

oyun iyi ekran kartı istemiyor. iyi işlemci istiyor. i7 7700 + gtx 1050 ile fps 100 den aşağı inmiyor. ekran kartı 500 tl, işlemci 1500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 15 Mayıs 2017; 8:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrefy

Arkadaşlar bu aralar oyunda loot sıkıntısımı var acaba dünden beri 10-15 kere girdim ama nereye atlasam loot bulamıyorum.Bazen sadece silah buluyorum mermi yok.

squad ve duo da loot lar normalden biraz düşük. solo da ise bayağı yüksek
  • Ben solo oynuyorum genelde loot bulamıyordum hatta öldürdüğüm kişilerde de düzgün loot olmuyordu ama şu an sıkıntı yok.Galiba şansızlığıma denk geldi o maçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n7d7pep -- 15 Mayıs 2017; 11:16:53 >
  • Belirli yerlerde lootlar hep yüksek. Ama herkes oraya atlıyor. Bu sebeple önce davranip kazanmak gerek. Ya da fakir fukara olarak yalnız başınıza lootsuz devam ediceksiniz. Benim en büyük sıkıntım dürbün bulamıyorum. Durbunsuz de silahlarla adam vurmak şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Belirli yerlerde lootlar hep yüksek. Ama herkes oraya atlıyor. Bu sebeple önce davranip kazanmak gerek. Ya da fakir fukara olarak yalnız başınıza lootsuz devam ediceksiniz. Benim en büyük sıkıntım dürbün bulamıyorum. Durbunsuz de silahlarla adam vurmak şans işi.

Dürbün konusunda bende çok sıkıntı yaşıyordum. Ancak sonradan fark ettim ki hiç yüzüne bakmayacağım küçük küçük evlerden 4x vs bulmaya başladım. En az 100 kere jump yaptığım tokilerden 1 kere falan bulmuşumdur mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Belirli yerlerde lootlar hep yüksek. Ama herkes oraya atlıyor. Bu sebeple önce davranip kazanmak gerek. Ya da fakir fukara olarak yalnız başınıza lootsuz devam ediceksiniz. Benim en büyük sıkıntım dürbün bulamıyorum. Durbunsuz de silahlarla adam vurmak şans işi.

Dürbün konusunda bende çok sıkıntı yaşıyordum. Ancak sonradan fark ettim ki hiç yüzüne bakmayacağım küçük küçük evlerden 4x vs bulmaya başladım. En az 100 kere jump yaptığım tokilerden 1 kere falan bulmuşumdur mesela

Evet bende 8x buldum küçük bi barakada. 15x hayatımda bir kez gördüm droptan geldi fakat daha ateş edemeden vuruldum. Bir de çimen adam oldum bir kez. Bunlar baya rare drop.

• Steam : Bthnkdgn eklemek isteyen eklesin. Duo - Squad için. Özellikle 4 kişi ile zevkli oluyor.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Rx 480 ile herşey orta ayarlarda 30 fps zor görüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Rx 480 ile herşey orta ayarlarda 30 fps zor görüyor...

Dediğiniz kart 860 m ile denk mi hocam?AMD'nin kartlarını bilmiyorum
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Değil, 480 daha iyi bir ekran kartı. Oyunu en düşük ayarlarda oynarsın. Çözünürlüğü düşürürsen normal ayarlarda da oynayabilirsin. Kaliteyi düşürdükçe yükün işlemciye bindiği söyleniyor bu yüzden işlemcide önemli.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.