Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün update ile ilgili forumda ve twitter da kullanıcılar hile koruma yöntemi hakkında sitemi olmamış. Hala şikayet ettikleri nokta optimizasyon, anlaşılan çoğu kişi hile koruma yönteminden etkilenmiyor. 25 mayısta client performans odaklı güncelleme gelecek, haziran ayındaysa server performansı ve lagı azaltmaya odaklanacaklarmış. 31 Mayıs şuanki istatistik tablosunun sonu olacak. 1 Haziranda yeni tablo kullanılama sunulacakmış. Şuanki tablo doğru çalışmıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen optimizasyon hala çok büyük sıkıntı kesinlikle çözülmesi gereken sorun en başta optimizasyon geliyor.
  • 8gb radeon Rx 480 kullanıcısıyım. Ne zamandır oynuyorum.

Medium ayarlarda 30 ü zor görüyorum diye gerçek dışı yorumlar görüyorum itibar etmeyin.

Foliage low'da (bütün ayarlar high) stabil olmasa da 30 dan çok daha yüksek fps değerleri alıyorum. Ölcmedim ama anlarım. Foliage i yükseltmek de öyle çok bir eksi olmuyor.

Stabil olmama konusu da su. Oyun zaten daha betada. Bütün kartlar optimiazsyon sıkıntısı çekiyor. Yerleşim bölgelerinde fps düşüşleri de bütün kartlarda var. Adaya atlamadan önce de yükleme yuzunden fps düşüşü var.

Bunlar dışında oyun esnasında gayet iyi oynuyorum. Bu grafik kartı sahipleri çekinmeden alabilir.

• bu oyun yapımcıları yüzünden batacak, bakın görün. çoğu kişinin hayaliydi bu tarz oyun fakat yapımcıları çok kötü. serverları leş oyunun. kimse gelip "early access'de daha, ileride çözülür" demesin, oyunun satış rakamlarına bakmanız yeterli. bu kadar satan oyunun serverları bu kadar kötü olmamalı.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    25 mayısta güncelleme geliyor, performans odaklı bir güncelleme olacağını yazdılar. Haziran ayındaysa server performansı ve lag sıkıntısına odaklanacaklarmış.

• Katılmamak elde değil erken erişimle serverların bi alakası olmasa gerek nede olsa dünyanın parasını kazandılar serverları daha düzgün bi platforma taşımalılar ve hatta ülke bazlı serverlar bekliyorum ben öbür türlü yine pingin dezavantajını yaşıycaz.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    25 Mayısı iple çekiyorum umarım hayal kırıklığı olmaz.
  • http://steamcommunity.com/id/OzzyGaming

her gün giriyorum arkadaşlar oynamak isteyenler ekleyebilir tek başına sıkıcı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

8gb radeon Rx 480 kullanıcısıyım. Ne zamandır oynuyorum.

Medium ayarlarda 30 ü zor görüyorum diye gerçek dışı yorumlar görüyorum itibar etmeyin.

Foliage low'da (bütün ayarlar high) stabil olmasa da 30 dan çok daha yüksek fps değerleri alıyorum. Ölcmedim ama anlarım. Foliage i yükseltmek de öyle çok bir eksi olmuyor.

Stabil olmama konusu da su. Oyun zaten daha betada. Bütün kartlar optimiazsyon sıkıntısı çekiyor. Yerleşim bölgelerinde fps düşüşleri de bütün kartlarda var. Adaya atlamadan önce de yükleme yuzunden fps düşüşü var.

Bunlar dışında oyun esnasında gayet iyi oynuyorum. Bu grafik kartı sahipleri çekinmeden alabilir.

dostum kasma olayı grafik kartı ile alakalı değil. oyun işlemci oyunu. benim kartım seninkinden kötü bir kaç ayar ile oyundan şuan 90 ile 120 arası fps alıyorum. varsayılan ayarlarla 40 fps alırken , nette bulduğum 20 ye yakın fps arttırma dökümanını indirdim. tüm kodları tek tek deneye deneye ince eledim sık dokudum. sonunda hiç kasmadan oynuyorum. ister combatta olsun ister 6 kişi ile aynı anda kapışıyım 500 tl lik ekran kartımla combbatta 60 fps alıyorum. tek başıma dağda bayırda gezerken 110 - 120 arası fps alıyorum. bunla ilgili bir konu açıp insanlarıda bilgilendirme düşüncem var. en azındasn optimize sorunu çözülene kadar herkes rahat oyun oynar. inanmayanlar için bir kaç resim paylaşıcam. sistem özelliklerime gelirsem. işlemcim i5, grafik kartım gtx 1050, ram 16 gb...

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

• i5 hangı modelı bırde daha once konuda paylastıgınız fps boost vıdyoları bızde ıse yaramadı farklı vıdyo varsa paylasırsanız ne yaptıgınızı bır cok ınsana fayda saglar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

i5 hangı modelı bırde daha once konuda paylastıgınız fps boost vıdyoları bızde ıse yaramadı farklı vıdyo varsa paylasırsanız ne yaptıgınızı bır cok ınsana fayda saglar

i5 6600.. daha önce paylaştığım video iyi değil. ben onun üstüne daha çok döküman bilgi buldum. o video sayesinde fps 70 e kadar yükselmişti. ancak daha sonra uyguladığım işlemlerle fps yi 120 lere kadar çıkartabildim. bugün akşam bunla ilgili bir konu paylaşacağım. nette yüzlerce fps yükseltme için ini kodları vermişler. bütün kodlar farklı farklı ben bu kodları ekle çıkar yaparak bazı değerleri azaltarak bazılarını yükseleterek bazılarını kople silerek vs vs belki 200 kere oyunu aç kapa yaparak, 1 fps 1 fps arttıra arttıra sonunda olabileceğinin en iyisine getirdim. şuan işteyim. akşam eve geçince konu açacağım. varsayılan ayarlarla 40 olan fps değerim 120 lere ulaştı. nerdeyse 2.5x artırmış oldum. 3-4 günümü aldı ama değdi. ama yinede çok sinirliyim. ben bu kadar uğraşmak zorundamıydım. oyunda optimize sorunu olduğu bariz. oyunun şu olaya bir an önce el atması gerekir. oyunmu oynacağız bunlarlamı uğraşacağız. sırf oyunu çok beğendiğimden oturdum uğraştım. başka oyun olsa silip atmıştım.

• valla elıne saglık hocam buyuk hayra gecmıssın :D malesef bu erken erısım oyunu furyası bole artık steam mı bı ayar ceker bu fırmalara ne olur bılmıyorum dun dayz a bı gırım bakım dedım 5 dk sonra cıkdım bu nedır ya bır oyun 4 senedır 1 arpa boyu yol almazmı ıns bu oyun bole olmaz tek korkum o merakla beklıyorum paylasımınızı tesekkurler
  • 4 gözle bekliyoruz fps artırmayla ilgili paylaşımını. Bu arada gönderdiğin resimlerde çözünürülük nedir?
  • bende bekliyorum, 4690k + 1070 var yine o kadar rahat oynayamıyorum. i5ler sıkıntı bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Mayıs 2017; 13:24:13 >
  • akşama paylaşta bi dua al milletten
  • videolardan izledim oyun cok hosuma gitti baktim ucuz aldim 70 liraya kenarda dursun iyice duzelince girerim artik ileride tam surum falan cikarirlar 2 kati ucreti olur bunun :) ama eglencesi bol bir oyun gercekten.
  • Eglencesi bol zevkli oyun ama ben duzelecegini hic sanmiyorum, iki kere iade ettim oyunu daha almam. I7 gtx970 le oynadim fps her zaman iyiydi ama oyunda sorun oldugunu hissettiyor ve bu duzeltilecek birsey degil bence, oyun motoruyla alakali...

• optimizasyon leş ötesi gerçekten. şuana kadar ve şuan sıkıntı yaşadığım tek oyun, ki o kadar optimizasyonu kötü denen oyun geldi geçti. Şu oyunu çok düşük ayarlarda açıyorum otomatik silahla yakın mesafe çatışmaya girersem ilk mermiyi görüyorum sonra ölmüşüm
  • Bu oyunun geleceğini nedense Dayz'e benzetiyorum. Dayz'de ilk çıktığında bu şekilce inanılmaz oyuncusu vardı. Belki 150k olmuyordu ama ciddi anlamda oyuncusu vardı. 25 fps ile falan oynuyordu insanlar Optimizasyon probleminden başka birşey konuşulmazdı. Sonra devamlı ırık kırık patchler gelmeye başladı. Bi süre sonra 6 ayda bir patch gelmeye başladı. Dün baktım en son tam 1 yıl önce patch gelmiş Sanırım PUBG'de milyon rakamlarını geçti satış konusunda. Yapımcılar kazanacağını kazandı. Fiyatı da yüksek. Artık çok fazla kazanacakları birşey kalmadı. Umarım böyle bir ortamda bu optimizasyonun üzerine eğilirler. Kendim optimizasyon konusunda hiç sıkıntı yaşamasam da benim de en büyük sıkıntım lanet olasıca serverler. Artık şunları bir halletsinler ya

• Yakın mesfe çatışmada kare kare oynakatan ve ölmekten bıktım zaten, üstelik bunu çözecek sözde patch gelmişti ama nafile. Oyun erken erişimde olduğu için bunlar normal deniyor yahu tamamda beta erken erişim her ne olursa olsun normalde biz oyundaki optimizasyondan şikayet etmek yerine bugdur glitchdir eklenmesi gerekenlerdir gibi sorunlar için oyun erken erişime çıkmazmı? Bir oyun daha optimizasyonu çözmeden niye erken erişime çıkar anlamış değilim. Yani ben bi oyun yaptım ama ekran kartları oyunu açmıyor biz bi erken erişime açalımda sonra oyunu oynanır hale getirirz gibi bişey bu. Oyundaki tüm sorunların çözülüp bitmiş halini göreceğimiz zamanları iple çekiyorum doğrusu. Umarım güzelim oyun fiyaskoyla sonuçlanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.