Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok dogru bı noktaya değınmışsın yapımcıların artık mantıgı bu yarım yamalak sur pıyasaya nasılsa alan var dayz ornegı var canlı canlı sonra oyunu bı ara duzeltırız gelsın paralar.Bu erken erısım oyunlar konusunda umarım steam bı çalışma yapar artık ıademı acar napar bılmıyorum ama pıyasa bunlarla kaynıyo ve ben daha tamamlanan bır oyunda gormedım 3 4 senedır
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Dayz konusu mekanikleri vs acayip hoşuma giden bir oyun.Sanirim 2013 gibi çıkar çıkmaz aldık leş gibi fps vardı optimizasyon denilen olay daha keşfedilmemişdi.Zevk aliyomuyduk aliyoduk tam 70 lira verdim.Oyun o zamanlar eary accss di tam 4 yıl geçti halen beta çıkmadı.Dayz oyun dünyasının gordugu en buyuk dolandiricilik olayidir bunun baska açıklamasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bug falan yok ben denk gelmedim en azından tek yapmaları gereken optimizasyonu ve server problemlerini azaltmak. Sesle ilgili ayarlarda şart tabi

ondan sonra harita falan yapsınlar kafalarına göre dlc niyetine satabilirler hatta

Ben düzelteceklerine inanıyorum unreal engine 4 oyun motoru var dayz nin oyun motoru leş ötesiydi mesela ondan bi arpa boyu yol alamayacağı belliydi

• jacquer kullanıcısına yanıt
    Oyun konsollarada gelecek, oradanda ekmek yiyecekler. Büyük bir ihtimal konsollara geliş zamanı tam sürüme geçiş zamanları olur.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Bu ayın 25 inde client performansı odaklı güncelleme, gelecek ayda server performansı odaklı güncelleme gelecek. Şuan bulunan haritadan daha büyük ve küçük olmak üzere iki yeni harita geleceği söyleniyor. İlerleyen zamanlarda duvardan atlama, bandaj kullanma, enerji içeceği içme gibi durumlar için yeni anismasyonlarda gelecek oyuna. Test aşamasında olan yeni bir silah olduğunuda biliyorum. Bundan sonra gelecek ilk büyük güncelleme ile bazıları gelecektir.
    Küçük harita:
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Clk -- 19 Mayıs 2017; 11:36:48 >

• Bthnkdgn steam. Eklemek isteyen eklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN3K

Yakın mesfe çatışmada kare kare oynakatan ve ölmekten bıktım zaten, üstelik bunu çözecek sözde patch gelmişti ama nafile. Oyun erken erişimde olduğu için bunlar normal deniyor yahu tamamda beta erken erişim her ne olursa olsun normalde biz oyundaki optimizasyondan şikayet etmek yerine bugdur glitchdir eklenmesi gerekenlerdir gibi sorunlar için oyun erken erişime çıkmazmı? Bir oyun daha optimizasyonu çözmeden niye erken erişime çıkar anlamış değilim. Yani ben bi oyun yaptım ama ekran kartları oyunu açmıyor biz bi erken erişime açalımda sonra oyunu oynanır hale getirirz gibi bişey bu. Oyundaki tüm sorunların çözülüp bitmiş halini göreceğimiz zamanları iple çekiyorum doğrusu. Umarım güzelim oyun fiyaskoyla sonuçlanmaz.

fps arttırma ile ilgili konumu paylaştım. bir dene istersen. umarım işine yarar.

https://forum.donanimhaber.com/playerunknown-s-battlegrounds-fps-arttirma-yontemi--126337703

• Üste yeni silah geleceğini belirtmiştim az önce görüntü ve ismini paylaştılar.

VSS

• Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyo.
    Yeni elbiseler ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
  • Squad girenler varsa benide eklermi tayfaya Steam nick roquish
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Napacaklar bu kadar silahi ya bi dursunlar silah milah sonraki iş şu fps düşüşlerini felan düzeltsinler

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Farklı farklı ekipler varmış. Oyuna silah,kıyafet gibi yeni eklentiler getirecek olan ekip başka optimizasyon üzerinde çalışan ekip başka. Optimizasyonu düzeltmek için çalıştıklarınıda yazmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

Squad girenler varsa benide eklermi tayfaya Steam nick roquish

steam id : vkzengin

sürekli squad giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Üste yeni silah geleceğini belirtmiştim az önce görüntü ve ismini paylaştılar.

VSS

birde video paylaştılar. bu nişangah saçmalığınıda düzeltmişler. sanırım artık mermi attığımız yere gidecek.

• Nişangah ile ilgili yama bugünkü güncellemeden ayrı olarak ilerleyen günlerde gelecekmiş. Bu arada oyuna bugünkü güncellemeyle yeni bir motor daha ekleniyor.

• Güncelleme bugünmü 25ndemi?
  • https://youtu.be/9hM9RFcfkhI?t=1537

Şu videodaki olaya bi çözüm bulsalar süper olacak.
    Her zaman yaşıyorum dellenmemek elde değil.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Bu gün güncelleme notları verilecekmis pardon.

• KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    bu yıne bısı deıl bız 3 kısı gırıyoruz oyuna adamı karla vurup 2 kısı de assault la tarıyoz delı gıbı kan cıkıyo ama ölen yok ben bunu bızdekı pıng ve droplardan sanıyodum ama demek herkezde varmıs
  • Dün aldım oyunu çok hoşuma gitti. Optimizasyon sorunu çözülürse, çok sağlam olur. Bu tarzı ilk defa oynadım, h1z1 nasıldır arkadaşlar. Önerir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.