Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerliso

Oyun zaten zevkli bana göre. Izlemesi de oynamasi da gayet eğlenceli. Fps sebebiyle oynayamıyorduk adam akıllı ama son guncellemede en az 10 fps arttiracak şekilde düzeltme yaptılar. Ayni ayarlada 18-20 fps alirken simdi 30 fpsden fazla aliyorum ve bu akiciligi sağlıyor. Zaten bilgisayarim eski o yüzden normal bu kadari da. Ara ara fps droplar tabi oluyor bunlari da duzelteceklerdir mutlaka. Oyun cikali ne kadar oldu ki zaten daha, adamlar yeni silah koyuyor yeni arac koyuyor oynamayi kolaylastiran yeni ozellikler ekliyorlar optimizasyonu düzeltmeye çalışıyor daha ne yapsınlar siz ne istiyorsunuz yani onu soyleyin ona gore tartisalim o konuda. Ayrica ben sorunsuz da demiyorum sorunlar var acik ve net ama duzeltme gayreti var su an için

dostum once sorunsuz oyun yapsinlar sonravbelki duzeltmelere geliriz. Ben diyorum ki bu oyun hicbir zaman akici olnaz cs go gibi, varmisniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• the_KHA kullanıcısına yanıt
    cs go ile bu oyunu kıyaslamak yok artık
  • hep ucu ucuna kaçırıyordum birinciliği son 3 halka sürünerek ilerledim adamlar önümde birbirlerini vurdu sıkmadım ve sonuncusunu indirip birinciii
    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Oyunu kiyasladigim yok noob, oynanistan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

hep ucu ucuna kaçırıyordum birinciliği son 3 halka sürünerek ilerledim adamlar önümde birbirlerini vurdu sıkmadım ve sonuncusunu indirip birinciii

Tebrik ediyorum dostum bende geçen 5 kill aldım sona kaldım son adamı vuracakken lag girdi adamın üstüne sıktım ama nafile mermi gitmedi.Ben şansızlığa uğradım ama seni tebrik ediyorum. :)

İyide cs go fps bu fps/tps ki csgo da 10 kisi bir alanda oynuyorsun. Arasında daglar kadar fark var. Oynanıs acısından gta ya benzetsen bir nebze anlardım. Oyun suan oynanıs ve akıcılık durumunda bence iyi seviyede dahada iyileştirirler heleki pcnin özellikleri daha kotu insanlar icin ama suan kaliteli bir bilgisayarın varsa bence oynanması mutlak gereken oyunlar arasında yer alıyor

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Aynen bende tebrik ederim. Sona kalınca adamların yerlerini sayın. 10 kisiden itibaren yapın bunu genellikle ben yatiyorum bir yere onlar birbirini gordukce sabırsızlasıp direk saldırıyorlar. Sen izle kapısmalarını en sona kalanada zaten canıda az oldugu icin 1-2 mermi degdirince birincilik kacınılmaz oluyo :D

• VSS çok uzaktan iyi değil fakat yakındakiler için gayet iyi ya sevdim ben susturucu ve 4x ile gelmesi baya avantaj malum her zaman bulunmuyor onlar aynı şu videodaki gibi sesini çok seviyorum tık tık tık sıkıyorsun adama

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

İyide cs go fps bu fps/tps ki csgo da 10 kisi bir alanda oynuyorsun. Arasında daglar kadar fark var. Oynanıs acısından gta ya benzetsen bir nebze anlardım. Oyun suan oynanıs ve akıcılık durumunda bence iyi seviyede dahada iyileştirirler heleki pcnin özellikleri daha kotu insanlar icin ama suan kaliteli bir bilgisayarın varsa bence oynanması mutlak gereken oyunlar arasında yer alıyor

Oyna kardesim sen oyna

• quote:

Git kumda oyna sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: konun

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyunu denemek istedim ama 69 tl çok pahalı

hocam kesin alacaksanız iade etmeyecekseniz 56 TL ye alabilirsiniz

nasıl olucak acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

Genelde solo giriyorum cunku squad girerken sıkıntılı tipler olabiliyor, kendi arkadasların olsa okey onun dısında solo giriyorumda. Sürekli dolasarak loot arayan biriyim. Birtek son 2 gündür sadece kar-98 bulamıyorum vss bile cıkıyor ama kar98 daha cok hosuma gidiyo onu bir türlü bulamıyorum. Bilmiyorum loot oranı banada düşmüş gibi geldi ya özellikle silah konusunda ama m16 bulmaktan cigerim soldu

discord + bildiğin arkadaşların olmadan squad oynamak işkence olur bence. steam id ver ekliyim senide.
  • Yine 3. oldum ya çok saçma bir hata yaptım adamla dip dibe vss ile sıktım m416 varken, kaç aydır oynuyorum ilk 10a çok girdim ama ilk defa 3. oldum hem de bugün 2. 3.lüğüm oldu bu ve yani 1. bile olabilecekken hata yaparak ikisi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 29 Mayıs 2017; 23:49:42 >

canınızı sıktım galiba hocam? hazmedemediğiniz bir şey mi yazdım? bilmek isterim.
  • Birincilik için tebrik eden arkadaşlara teşekkürler darısı sizin başınıza

Bu arada NA server'i denedim bana bi tık daha stabil geldi daha rahat adam vurdum diyebilirim. EU'da sıkıntı yaşamıyordum pek ama burda daha az drop yedim gibi hissettim. Yarın iyice denerim.
  • quote:

canınızı sıktım galiba hocam? hazmedemediğiniz bir şey mi yazdım? bilmek isterim.

Az otede bebe...

• Hocam suan telden giriyorum pcden girince atarim sizede deneriz. Yok discorddan oynuyoruz squad girincede ne bilim bu oyun takım oyunu yani bencilce oynayanlarla vakit harcayasım gelmiyor. Son 10 kisi kalmıs adam abuk subuk yerde ölmüs beni niye kaldırmadın diyor kaldır diye ordan baskı yapıyor ötekisi enerjiniz var mı diyorum biri benim önüme bende var diyip bırakıyor otekisi alıyor falan ya bencilce oynayanları cok sevmiyorum o yüzden yakın arkadaslarımla genelde giriyorum squad arada o kadar yani sizide eklerim hocam oynarız

• Kırmızı bölgede evin içinde ölmek bugmudur yoksa oyunun hinliğimi. Bomba düşüyor avize kırılıyor altında olduğum için ölüyorum. Avizelerin altında durmayın gençler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda drop var mı arkadaşlar?Droplari pazarda satabiliyor muyuz ?
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ownerplus -- 30 Mayıs 2017; 12:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.