Şimdi Ara

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
10
Favori
45.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ownerplus

Oyunda top var mı arkadaşlar?Droplari pazarda satabiliyor muyuz ?

yapımcı bir konuşmasında oyuna rank lig sistemi geleceğini çok değerleri kostümlerin satılacağını bu kostümlerin ortalama 600 tl ye kadar çıkan değerleri olacağı bu itemlerin rewarlardan temin edileceği vs vs vs anlatıyordu. ayrıca oyuna yeni haritalar geleceğinden de bahsetmişti. başka birinden aldığım duyum kadarı ile de cs go da sistemin aynısı pubg a gelecekmiş. ama bence öncelikle oyunu stabil yapsınlar. bu arada dün takipcisi olduğum bir twich yayıncısı NA da oynadı. 1. oldu. eleman NA nın daha stabil olduğunu ve mermilerin yerine daha rahat ulaştığından bahsetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Mayıs 2017; 12:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taketer v2

quote:

Orijinalden alıntı: konun

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Oyunu denemek istedim ama 69 tl çok pahalı

hocam kesin alacaksanız iade etmeyecekseniz 56 TL ye alabilirsiniz

nasıl olucak acaba ?

56 TL ye droyundan alabilirsiniz ben 49 TL ye almıştım
  • arkadaslar oyun konsollara geliyor mu özellikle ps4 icin haber duyuru vs var mıdır? sırf bu oyun için bilgisayar toplama olayına girdim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcnerman

arkadaslar oyun konsollara geliyor mu özellikle ps4 icin haber duyuru vs var mıdır? sırf bu oyun için bilgisayar toplama olayına girdim!

oyunun kendi forumunda yöneticilerden birisi planlarının olduğunu, önceliğimiz oyunu pc de tam sürüm haline getirmek demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

arkadaslar oyun konsollara geliyor mu özellikle ps4 icin haber duyuru vs var mıdır? sırf bu oyun için bilgisayar toplama olayına girdim!

oyunun kendi forumunda yöneticilerden birisi planlarının olduğunu, önceliğimiz oyunu pc de tam sürüm haline getirmek demişti.

tesekkur ederım cevap ıcın..
  • İlk 1.liğim hayırlı uğurlu olsun. NA serverine geçtikten sonra dün 2 kere 3. oldum bugün de 1. oldum
    Yalnız baya gerilimli oluyor son anlar

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (Arşivlendi, Diğer Konudan Devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mayıs 2017; 18:21:58 >
  • Connection closed hatasinin çözümünu bilen yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Bugün NA yı denedim server durumu EU dan çok çok daha iyi ama oyuncu kalitesi yerlerde. Oyuncuların çoğu pasif oynuyor ve sanki oyunu ilk kez oynuyorlarmış gibi davranıyorlar. 5 kişi kalmış iyice ufalmış çember ama çevresini kontrol eden kimse yok. 3 oyun oynadım toplam 16 kill aldım. EU da 6-7 oyunda alabildiğim kill i 3 oyunda NA aldım.

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam bende demin arkadasla giriyodum 2. Olduk ama acayip komikti sonda 2 kisi taşın arkasına gecmis ben bir bomba fırlattım 2 kisi birlikte öldü ben bombayı fırlatmamla beraber yan taraftan biri bizi bir taradı :D birinci oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Bugün NA yı denedim server durumu EU dan çok çok daha iyi ama oyuncu kalitesi yerlerde. Oyuncuların çoğu pasif oynuyor ve sanki oyunu ilk kez oynuyorlarmış gibi davranıyorlar. 5 kişi kalmış iyice ufalmış çember ama çevresini kontrol eden kimse yok. 3 oyun oynadım toplam 16 kill aldım. EU da 6-7 oyunda alabildiğim kill i 3 oyunda NA aldım.

Olabilir hocam, ben de pasif oynuyorum zaten çok çatışmaya girmemeye çalışıyorum

Şans hocam bir dahakine siz öldürürsünüz umarım Şansın payı baya yüksek oyunda @MrWyatt

• quote:

h1z1 olsun dayz olsun konsola hep gelicek denilmişti ama hiç bir zaman gelmemişti.ilerde gelebilir fakat daha oyunun çok yolu var.optimizesi gerçekten iyi degil.

• Arkadaşlar birden bire aşırı fps düşüşü yaşamaya başladım. Oyun deli gibi kasmaya başladı. Aylardır çok düzgün oynuyodum hiç bi problem yoktu. Ne olmuş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün deli oldum ya öyle ters yerlere attı ki sonlarda hep açıkta kaldım sanki inadına beni görüp yer seçiyor

üstüne birde tam gazdan çıktım oh be derken bombalama alanı benim olduğum yerin tam ortası baktım girecek bi yer yok ağacın altına girip açtım ellerimi semaya neyse ki bişey olmadı

açık alanda bombalamada kalırsanız ağacın altına girin
  • quote:

na oyuncularının bot dan farksız olduğunu söylüyorlar.
  • Öyle ama sunucuları çok daha iyi. NA sunucularına daha uzak olmama rağmen daha stabil oyun deneyimi yaşıyorum.

• quote:

Öyle ama sunucuları çok daha iyi. NA sunucularına daha uzak olmama rağmen daha stabil oyun deneyimi yaşıyorum.

aynen daha stabilmiş. oynayan herkes aynı şeyi söylüyor. demekki na da oyuncu sayısı az. genelde oyuncu sayısı çok yükseldiği anlarda pingler dahada kötüleşiyor
  • bu oyunun youtubeda oynanış videolarını gördüm, bayıldım. adeta korku oyunu gibi zıplatıyor..

maalesef kendim oynayamıyorum.
    bir ps4 kullanıcısı olarak, konsola bu oyun gelir mi?
  • Gece gündüz farklılıgından olsa gerek hafta sonları saat 2 den sonra na da da lag oluyo
  • Kim ne derse desin oyunun optimizasyonu hala çok kötü.
  • Oyunu yeni aldım,ilk defa bu tür bir oyun oynadığımdan dolayı acemilik çekiyorum.Zamanla alışmak lazım tabi,tekniklerini yavaş yavaş çözmeye başladım.Optimizasyon bence çok kötü durumda,980Ti+i7 6700k+16 gb ram ile oynuyorum,fakat bazen fps dibi görüyor.İllaki kapat dediğiniz,fps yi sömüren,kapatıldığında oynanış bakımından dezavantaj bir durum yaratmayacak bir ayar var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.