Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.183
Cevap
125
Favori
642.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he yaw çok sıkıntıydı gitti 1 yarpağımız boşa sadece gün kısmına tıklayacaz sadece artık akıllandık. :D
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın h.o

Dil değiştirme sorun değil ya 1 dk sürmüyor bende tarayıcı geçmişinden baktım linkler çalışmıyor yarın dil değiştiricem mecbur yine yani o zaman kopyalarım linki.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım bana hediye paket gelmiş civcivli tshirt çıktı içerisin'den birde linkler 24 saat sonra iptal oluyor haberiniz olsun. Bu listeye göre 15 yaprak toplamak zor değil yarın 2 tane diğer gün 3 ve 4 diye gidiyor bu şekil'de 15 tanesi kolay toplanır birde PlayarIGN bütün herşeyi twitter'da anlatmış hangi skin kaç gün kalıyor hangisi kalıcı hangisi gidici diye
    twitter.com
    PlayerIGN (@PlayerIGN) | Twitter
    https://twitter.com/playerign
    göz atmanızda fayda var

PUBG [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Eylül 2020; 0:37:6 >

• yeni tdm gelsede herkese 3x spray atsak.
  • Patren kullanıcısına yanıt
    3X mi kankam en az 6X
    İlginçtir ben 6x yakınlaştırınca 3x ten daha rahat kullanıyorum nokta olduğu için sanırım.M4 6x çok güzel ikili

Bu arada çinli kardeşlerim aldık mı yarpaklarımızı :D
    aldik da. ban yemeyiz dimi ?
  • yersek yiyelim nolacak konuda aktif olanların çoğu yaptı.Topluca banlanırsak minecrafta geçeriz artık napalım yani:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

İlginçtir ben 6x yakınlaştırınca 3x ten daha rahat kullanıyorum nokta olduğu için sanırım.M4 6x çok güzel ikili

Bu arada çinli kardeşlerim aldık mı yarpaklarımızı :D
    Aynı durum bende'de var 6x ile berly biraz zor olsa'da spray atıyorum hele QBZ takınca efsane oluyor Bu arada dün aldığımı 30'u olarak gösteriyor bu gün alamadım bunlar bizden bir gün önce mi gidiyor ? dün aldığım vakitler'de tekrar deneme yapıcam bakalım verecek mi bugün

Bu arada ban falan yemeyiz bence oyun kuralların'da işletim sistemini dilinizi değiştirip hediye alamazsınız diye birşey yok ben corona ekibindenim çin'e coronayı incellemeye gittim orda boş zamanların'da pubg oynuyorum burda işletim sistemi dili çin de neden ip adresiniz Türkiye derse Türk vpn kullanıyorum Türkiyedeki corona ile bilgi alışverişi yapıyoruz de bu açıklamaya eğer seni banlarlar ise Dünya sağlık örgütüne git Pubg şikayet et o kadar yani

PUBG [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Eylül 2020; 15:34:1 >

6x gelirse macro yazar herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

6x gelirse macro yazar herkes.
    Şu Marco culara gicigim herkes mi macro ya. Bileği olan olmayan çoğu macro yada hile bıktım adam uzakdan tek li atar ile 50 mermi atıyor aynı yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün kupon alabilen var mı ? bende hala 30'u olarak gösteriyor dün bu saatler'de almıştım 29'da şimdi girdim hala 30'u olarak gösteriyor anlam veremedim 29'da almış görünmüyordum 30'u görülüyor o zaman bugün vermesi lazım onuda 1 i göstermesi lazım mantıken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Eylül 2020; 19:15:17 >
    Ben aldım brom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 seneden fazladır Fps oynarım bir türlü şu oyunda silahı zapt etmeyi öğrenemedim. Ayar vs. tavsiyesi olan varsa açığım. Ayrıca nişangahın bir basışta sürekli kalması değilde bastıkça açık olmasını (hold) ayarlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Kontroller > Nişan > "Tut" yapman lazım birde ayarlara gir > Tuş ayarları > Nişan / Yakın bakış içini boşalt hemen bir alttaki Nişan tuşunu bir tuşa Yakın bakış'ı Mouse sağ tuşa ataman lazım ekran görüntüsü attım bakarak yapabilirsin

PUBG [ANA KONU]

Bu şekil'de sağ tık'a bastığın an dürbün direk açılır diğer seçeneği hangi tuşa atadı isen o tuş'a basılı tutunca'da direk dürbün açmadan hedef çıkar mouse'un fazla tuşlarından birsine yada benim gibi eline yakın bir tuş'a atarsın ben caps lock'a atadım mesela

Aim olayına gelince sana vereceğim en büyük tavsiye antreman moduna gir silahına parça takma sadece 3x 4x 6x dürbünler tak ve spray atmaya çalış elin alıştıkça oyunda iken zaten parçalar takılı olacağı için çok sabit şekilde spray atarsın birde spray'e başladın baktın dağa taşa gidiyor ateş etmeyi bırak tekrar başla saniyelik bir olay ama alışırsın zamanla bu işler zmanala olan işler bu konunu eski mesajlarına bak mesela biz bu oyuna ilk başladığımızda bende spray atamazdım dağa taşa giderdi millet nasıl atıyor diye kafayı yerdim şimdi 6x ile spray atıyoruz millete uzun lafın kısası zamanla olan birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Eylül 2020; 22:35:43 >

Kanka ben bir yere girdim birşeyler daha çıktı anlamadım bir türlü

PUBG [ANA KONU]
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    biraz daha kurcalasan nasaya girecen bu ne la:D
    Aman siz girmeyin bir tane yağrağım gitti birşey kazandım kod verdi ama o kodu oyuna girince hatalı kod diyor Allah bilir ne kodu kazandım bu günkü 2 yaprağımı'da aldım Allah bereket versin
    yokmu sanıyorsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.