Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.183
Cevap
125
Favori
642.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kankam sana birşey sorucam sen bilirsin şimdi akşam plati ru sitesine girdim orda birisi custom pubg skinleri satıyordu bir key veriyor hangisi çıkarsa şansına diye satıyor bende denemek için aldım bana bir tane Turquoise Delight - Kar98k skini çıktı değeri 100tl pazar'da şimdi 2$ aldığım şeyin 100tl'lik skin çıkması tuafıma gitti acaba geçici skinler mi yani bir iki gün içinde silinir mi yoksa sürekli mi bende kalacak bunu nasıl anlarız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Ekim 2020; 4:22:21 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    cevap beklıyoruz eger kalıcı ıse bende alıyorum hemen
    gerçektir toplamıştır skinleri kumar yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Sen yapoyorsun macro sporunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün akşam 8de yaptım ayın 30U kaçtı 1ekim ödülü 1 yaprak verdi akşam 6 gibi işten gelir gelmez yapmam lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    aynn qnq

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pubg sürekli dhde anasayfaya düşüyorsa, donanımhaber bitmiş.
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Dün benim söylediğim olayı yaşamışsın bende 29'da almıştım 30'u olarak gösteri 28-29 kaçtı dün aldım 30 ve 1'i olarak gösterdi zaman kavramı neye göre anlayamadım ama gece 24'ten sonra her türlü alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Ekim 2020; 14:11:1 >
    Sıkıntı baştan 1 yaprak vererek başlatıyo hocam akşam 6 gibi hemen almaya çalışıcam bugün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

pubg sürekli dhde anasayfaya düşüyorsa, donanımhaber bitmiş.
    DH biteli çok oldu dostum. Alışveriş, steam ve sıcak fırsatlar için buradayız. Kaç zamandır ana sayfaya dahi bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 1 Ekim 2020; 15:3:51 >
    çin saati bizden önde önde, 19.00 çin saati 00.00 oluyor.

Sen aynı gün 19.00 dan önce ve sonra 2 oy verdin sana öyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 1 Ekim 2020; 15:5:0 >
    sen yarın saat 7 de alıyosun o zaman m4 ü benim dediğin gibiyse akşam 7 de 10 puan olucak yarın 14 puan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

çin saati bizden önde önde, 19.00 çin saati 00.00 oluyor.

Sen aynı gün 19.00 dan önce ve sonra 2 oy verdin sana öyle geliyor.
    Bence en iyisi çinli bir kız düşürüp ona takip ettirmek bu işleri
    çinliler kadar çirkin ırk yok kank
    Benim eski bf4 oynayan grup bf5 oynuyormuş davet ettiler eski günlerin hatrına toplandın bf5 satın aldım keşke almasaydım ev var evin arkasında kocaman kaya var oraya saklanmışsın adam sana top atışı yapıyor ölüyorsun ama sen elindeki bazukayı adamın ağzına sokuyorsun ölmüyorlar el bombası atıyorsun %40 can götürüyor şaka gibi çok sinirlenip kapattım oyunu pubg geri geldim
  • Ben her oyuna girdiğim'de almasam bile bana kutu geliyor içinden giysi çıkıyor sanırım adamın dediği beyaz giysiler kalıcı diğerleri geçici olarak gönderiyorlar giysileri
  • Merhabalar burasi tam olarak yeri degil ama monitorun hertz olayiyla alakali sorum var

Monitorun destekledigi en yuksek hzde mi kullanmak dogrudur yoksa oyunda stabil olarak alinan fpse gire mi hz ayarlanmali

Monitor 165 hz ve suan o ayarda ama oyunda tabiki 165 sabit fps alamiyoruz dusuyor 144 e mi indirmeliyiz hzyi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Benim monitör 144hz ama ben fps değerini sabit tutmuyorum zararı olmuyor çoğu yayıncı 144hz sabitliyor mesela senin 144hz'e sabitlemen mantıklı olmaz bence 165hz kullanıyorsun sonuçta
    Teşekkür ederim
  • m4 ü aldık da satamıyormuyuz bunu boşa mı uğraştım şimdi  

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.