Sadece Hesap 1 icin 70 tl lik aldım 650k aldık onla işte.. Diğerlerin her hafta verilen 1 yayından 1 free 2 adet kuponla. Hesap 1 ile ilk hafta acemilikten 200k kaçırdık anlayamadık muhabbeti erkenden :D Bir önceki turnuvalardan toplamda 2k ya yakın para kaldırdım. 1500 tl felan bana geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 22 Mart 2021; 9:13:31 > |
PUBG [ANA KONU] (740. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: xymoxSadece Hesap 1 icin 70 tl lik aldım 650k aldık onla işte.. Diğerlerin her hafta verilen 1 yayından 1 free 2 adet kuponla.
Hesap 1 ile ilk hafta acemilikten 200k kaçırdık anlayamadık muhabbeti erkenden :D
Bir önceki turnuvalardan toplamda 2k ya yakın para kaldırdım. 1500 tl felan bana geldi.
Alıntıları GösterBilmediğim için soruyorum. Sonuçta bu turnuvalardan elde edilen EP ler, TL ye dönüştürülmüyor ve EP dükkanından alınanlarda steam pazar da satılmıyor diye biliyorum. Niye bu kadar hesap açıp EP kasma gereksiniminde bulundunuz?
-
Beyler bu dereceli mod bugün mü sonlanıyor bu sezon için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.Beyler bu dereceli mod bugün mü sonlanıyor bu sezon için
evet bugün son.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnuevet bugün son.
Alıntıları GösterTeşekkürler
-
herhalde arkadaş bunu bilmiyordu 7 hesapta bu kadar ep kasmanın mantığı yok xS
-
Ya satilirsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenYa satilirsa
nası ya satılırsa? keşke pubg lafından dönse satılmayacak dendi çektiğimiz itemler duruyor öyle
-
ben daha hiç tutturamadım. Şanssızım bu pcs de kime versem ilk 4 e giremiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: general_einsteinherhalde arkadaş bunu bilmiyordu 7 hesapta bu kadar ep kasmanın mantığı yok xS
Bir turnuva hariç tüm turnuvalarda steam pazarda satıldı.. Burda satılıp satılmayacağı belli değil. Oyun içi TL ile aldığımız skinler satılmıyacak deniliyor.
Oyun içi çekilen hiç bir skin satılmıyor zaten. Turnuva EP ile alınanlar satılıyor genelde.
Taş atıpta kolum yorulmadı sonuçta girip oy verdik alt üstü.
Bir önceki PCS1-2-3 lerden 2000 TL lik skin satıp 1500 TL nakite cevirdim oyun satarak DH de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 26 Mart 2021; 7:4:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xymoxBir turnuva hariç tüm turnuvalarda steam pazarda satıldı.. Burda satılıp satılmayacağı belli değil. Oyun içi TL ile aldığımız skinler satılmıyacak deniliyor.
Oyun içi çekilen hiç bir skin satılmıyor zaten. Turnuva EP ile alınanlar satılıyor genelde.
Taş atıpta kolum yorulmadı sonuçta girip oy verdik alt üstü.
Bir önceki PCS1-2-3 lerden 2000 TL lik skin satıp 1500 TL nakite cevirdim oyun satarak DH de.
Alıntıları Gösterben de onu diyorum ep ile çektiklerimiz satılmayacak. ep lerin kullanma tarihi nisan ortası gibi inşallah sonrasında bunları satabiliriz ama sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: general_einsteinben de onu diyorum ep ile çektiklerimiz satılmayacak. ep lerin kullanma tarihi nisan ortası gibi inşallah sonrasında bunları satabiliriz ama sanmıyorum.
Alıntıları GösterBekleyip görecez yapacak birşey yok :D Sonuçta taş atıpta kolumuz yorulmadı :D 2 tık yaptık. :D Hesapların çoğu cafe hesabı cocuklar kullanır :D
-
Benim gibi sürekli 3 gün ban yiyen varmı ?
Hile vs yapmadığım halde sürekli 3 gün uzaklaştırılıyorum.
Bu 10. oldu belki de.
(Sebebi çok sayıda şikayet edilmekmiş Ticket a gelen cevaba göre.)
Amacı adam vurmak olan bir oyunda , adam vurduğum için banlanıyorum , şaka gibi :))
-
bu geng kadar salak ekip görmedim
-
Pubg, csgo olsaydı infantry açık ara şampiyon olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir turnuvanın daha sonuna geldik. Bedava biletlerle kazandığım aşağıdaki skinler yanıma kâr kaldı biletlere hiç para vermedim versem bütün Espor mağazasındaki ürünleri alırdım ama gerek yok pubg oynamıyorum zaten satılırsa direk nakit'e çeviririz satılmazsa dursun envanterde.
PGI.S Colorshift - Pan
PGI.S Hydrodip - M416
"PGI.S Colorshift" UAZ
PGI.S Tactical Pants
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Mart 2021; 17:25:53 > -
Yeni sezon hangi gün kullanıma sunulacak arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhusnu -- 28 Mart 2021; 19:15:41 > -
PUBG olan hesaptan çıkış yaptım da yeni güncelleme geldi mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok daha gelmedi heralde çarsamba gunu gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam
PUBG olan hesaptan çıkış yaptım da yeni güncelleme geldi mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X