Şimdi Ara

PlayGO USB Wireless ( içeri gel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar Merhabalar.

Elimde aşağıda fotoğraflarını görmüş olduğunuz ürün mevcuttur. ürün bana hediye gelmişti fakat hiç kullanma fırsatım olmadı sadece 1 kere test ettim ve FPS oyuncusu olduğum için ekstra bir işime yaramayacağı için elbet bir gün kullanırım adlı köşeme kaldırdım :) bugün o köşeyi kurcalarken tekrar kendisi ile karşılaştım ve 1 yıldır kullanmıyorum fazlalık olmasın diye sizlerin huzuruna sunuyorum efenim :) fotoğraflar'da görüldüğü üzere cıncık gibidir çizik ezik büzük olmaksızın bütün kutu içerikleri mevcuttur.

ürün fiyatı hakkında biraz araştırma yaptım ve ürünü amazon da gördüm oradaki fiyatı şuan 199$

https://www.amazon.com/dp/B005H7WMQG/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

Benim Ürünümde Malum Sıfıra yakın olduğu için tabi ki de garanti ve fatura olmadığını göz önünde bulundurarak siz değerli Donanım Haber ikinci el kuşağı gezginlerine YILBAŞINA özel fırsatlar sunarak müthiş bir fiyatla karşınıza çıkaracak :D

FİYAT : 450 TL durun öyle hemen yüzünüzü asmayın tabi ki de pazarlık sünnettir :)

ürünü Ankara içinden elden alabilirsiniz farklı şehirlerden olacak alışverişimiz kargo karşı ödemeli olarak gönderebilirim az da olsa referansım mevcuttur.

Arkadaşlar konuyu biraz komik ifadelerle güzelleştirmeye çalıştım siz değerli donanım haber üyelerinin yüzlerini biraz güldürmek açısından :) biraz saçmalamış da olabilirim nasıl olsa seneye unutacaksınız sorun yok xD Yeni yılınız umarım sizlere hayalini kurduğunuz şekilde gelir arkadaşlar hepinizi seviyorum esen kalın.

Arkadaşlar malum fps oyunları oynadığım için monitör eksiğim var satmış olduğum ürün fiyat aralığı uçuk olmaksızın monitör ile takas olur...

ürünü minik bir kardeşimiz oldukça güzel anlatmış ben olsam bu ürünün reklamında bu minik kardeşimizi oynatırdım :)

https://www.youtube.com/watch?v=uzckdpRAYgo

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2041515/e727f18e-9fdf-4704-adef-
    d884c7cb41c7.jpg[/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.PlayGO USB Wireless ( içeri gel )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Copamir -- 31 Aralık 2016; 16:6:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu ürün sadece wifi üzerinden sesi haporlöre mi aktarıyor?

Eğer öyleyse çok gereksiz bir ürün yapmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 camera pc ye takılabiliyomu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.