Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Broderick

quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

Oyun sanki isro da acılan yeni sv neydi o oyuncu kalabalığı:)

0(sıfır) hatası var bende oyun acılıyor fakat herşey sıfır nasıl düzeltebilirim?

hocam relog yapman gerekir, mbot dosyasında config diye bir şey var onu aç lang=0 yazıyor onu lang=9 şekline getir tekrar gir düzelecektir..

Teşekkürler ... Oyundan cıkmam gerekti lvl bile 0(sıfır) gözüküyordu..İnş.düzelir.
  • Peh dc yedim

AValon guildi kurulmuştur arkadaşlar, Jon_SNOW,Judge,PATEVRA,Baybars bu nicklere yazıp guilde girebilirsiniz.
  • Miklo , fotojenik , batub , Burak , Mıstık oyunda değilim inş. giricem:)) oyundan ulaşmak isterseniz char isimleri Pandora ve PiriReis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasalı. -- 14 Temmuz 2012; 17:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Peh dc yedim

AValon guildi kurulmuştur arkadaşlar, Jon_SNOW,Judge,PATEVRA,Baybars bu nicklere yazıp guilde girebilirsiniz.

Pt kurarmısınız size ulaşamıyoruz
  • quote:

Miklo , fotojenik , batub , Burak , Mıstık oyunda değilim inş. giricem:)) oyundan ulaşmak isterseniz char isimleri Pandora ve PiriReis

Abi girebilsem pm atcam da giremiyorum CROWDED yazıyor
  • Ben Silkroad R ye devam edeyim bari, oyun rahatlayınca geleyim. Bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Ben Silkroad R ye devam edeyim bari, oyun rahatlayınca geleyim. Bu ne lan

Hiç sorma 20 lvda kaldım.. Otomatik deniyor mbot şimdi oturmuş elma yiyorum.
  • Milletin yığılacağı belli bir şey, ne demeye 1000 kişilik server yaparsınız ki? Ha pre aldıracaz millete diyorsanız ben de hayırlı olsun joymax 2'imiz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Milletin yığılacağı belli bir şey, ne demeye 1000 kişilik server yaparsınız ki? Ha pre aldıracaz millete diyorsanız ben de hayırlı olsun joymax 2'imiz diyorum.

+1

böyle devam ederse oynanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Ben Silkroad R ye devam edeyim bari, oyun rahatlayınca geleyim. Bu ne lan

Hiç sorma 20 lvda kaldım.. Otomatik deniyor mbot şimdi oturmuş elma yiyorum.

bot la girmeyi denettirince 3-4 kez denedikten sonra oyun atıyor sonra tekrar girip deniyor sebebi nedir ?
  • Bir dakika sonra, sarı şarjım açılıyor, görevi verip 64 oluyorum (H)
  • Notice: ZEUS has reached a record peak of 1000 players in the first 5 minutes. We will increase the server capacity as soon as possible..
    yakında kapasiteyi yükseltirler bence bunu anasayfasından yazdılar
  • Bu kadar kalabalık bir oyuncu beklemiyorudum ..Diğer pw sv lerdede oynadım ama adamlar oyuncu tutmayı biliyorlar.

Oyundayım :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasalı. -- 14 Temmuz 2012; 18:04:04 >
  • Whoa ! Hem traffic hemde C7 aman tanrım en son silkroad da 2007 de gördüydüm bu olayı vay canına aralıksın 20 dk dır c7 verior sıkıldım
  • Sonunda girebildim.
    Nick:Nemesis
  • 1 pc den istediğin kadar karakter girebiliyormusun çünkü max 1 adet ip limit olacak diyordular?
  • quote:

Miklo , fotojenik , batub , Burak , Mıstık oyunda değilim inş. giricem:)) oyundan ulaşmak isterseniz char isimleri Pandora ve PiriReis

abi ben oyunda değilim ki eylül 30 dan sonra gelirim oyuna üstelik 7/24 oyunda olurum

inşallah o zamana kadar dağılmazsınız
  • Eskiden bi aralar oynamıştım bu oyunu..

şimdi tekrar online bir oyun arıyorum,şu acemi arkadaşınızı da kabul ederseniz,bende oynamak ısterim..
  • Tam 1 saat 28 dk oldu deneyeli hala oyuna giremiyorum!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.