Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elmatadori

quote:

Orijinalden alıntı: sariyer2

itemlerin fotosu vardır o kadar + bastığına göre bi foto gönderde bakalım.

server pennantt de 2h de onlar f..k +13 der sana

İsa abi şimdi ne yapıyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

quote:

itemlerin fotosu vardır o kadar + bastığına göre bi foto gönderde bakalım.

server pennantt de 2h de onlar f..k +13 der sana

İsa abi şimdi ne yapıyosun ?

bowcuyu ltpye saldım takılıyom dışarlarda az kaldı samsuna gitmeme zaten

• +13 bastında bi işine yaradı mı o kadar zor bişi deil 13 basmak birde 12 o 13 deil advsi var.Ayrıca bu ismidi sw de hiç duymadm
  • Adam gibi sağlam bir private yok mu beyler takılalım şöyle joysro var o nasıl 80 cap
  • Beyler 5parça sun (chest+9/foot+7/hands+9/shoulder+7/necklace+8)moon legs+7 +9 head LIGHT ARMOR set diğer acc ler +9 .silahlar +10 sun 2h som+7axe sun+9 shield li devil dres lucky ve pvp 60b paralı server kralı char satılıktır ilgilenenler oyundan Myth veya buradan pm ile ulasabilir. saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashvi11e -- 30 Ağustos 2012; 16:12:20 >
  • Adamlar dağılmış hocam sana burdan çıkmaz ekmek boşuna umutlanma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nashvi11e

Beyler 5parça sun (chest+9/foot+7/hands+9/shoulder+7/necklace+8)moon legs+7 +9 head LIGHT ARMOR set diğer acc ler +9 .silahlar +10 sun 2h som+7axe sun+9 shield li devil dres lucky ve pvp 60b paralı server kralı char satılıktır ilgilenenler oyundan Myth veya buradan pm ile ulasabilir. saygılarımla

Myth de dhdan çıktı duydun mu adama dert oldu bizim +13 sun 2h pennanttıda duymamış hızlı geçtim serverdan sanırım canere selam kolay gele

• burada bana bir gönderme yapılıyor sanırım privatede king olduğunu sanıyorsun sanrım +13 basmak ile birşey olunmaz yapaydın isro da bni bilen bilir oasis ve hercules sende olaydın bilirdin WarStorm herkes kendine göre birşey keşke aynı sw de olsaydık kendini birşeyden sayanlar var char nasıl yapılır öğrenirdiniz.
  • quote:

burada bana bir gönderme yapılıyor sanırım privatede king olduğunu sanıyorsun sanrım +13 basmak ile birşey olunmaz yapaydın isro da bni bilen bilir oasis ve hercules sende olaydın bilirdin WarStorm herkes kendine göre birşey keşke aynı sw de olsaydık kendini birşeyden sayanlar var char nasıl yapılır öğrenirdiniz.

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda )
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

burada bana bir gönderme yapılıyor sanırım privatede king olduğunu sanıyorsun sanrım +13 basmak ile birşey olunmaz yapaydın isro da bni bilen bilir oasis ve hercules sende olaydın bilirdin WarStorm herkes kendine göre birşey keşke aynı sw de olsaydık kendini birşeyden sayanlar var char nasıl yapılır öğrenirdiniz.

ismet ne diyor bu genç güldürdün la beni

• genç dediğin sen daha sro nedir bilmezken başladı bu işe +13 privatede yapdın diye böbürleniyorsun.Yazık sana isroda birşeyler yapsaydın bilirdim türklerden hiç biri adam gibide char yapamadı buradaki insanlar seni tanıyo her horoz kendi çöplüğünde öter.
  • quote:

genç dediğin sen daha sro nedir bilmezken başladı bu işe +13 privatede yapdın diye böbürleniyorsun.Yazık sana isroda birşeyler yapsaydın bilirdim türklerden hiç biri adam gibide char yapamadı buradaki insanlar seni tanıyo her horoz kendi çöplüğünde öter.

he sensin profile gir yaşa bak.bilmediğin konularda da konuşma.sana kemik atan olmadı sen atladın laflarıma işim gücüm yok bu yaşta bebelerle uğraşamam.reklama gereğimiz yok isroda oynadığımdanda emin olma.senle ilgili başka bir mesaja cevap atmıyacağım nerde var beni buluyor töbe töbe.git hercules demi oynuyorsun oasisdemi oynuyorsun kumla mı oynuyorsan neyle oynuyorsan oyna.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

ismet ne diyor bu genç güldürdün la beni

Boşver havalı olduğunu zannetsin kimin ne mal olduğunu herkes biliyor gerisinin ne önemi var

• bulunduğumuz platformda hakaret etmeye ne kadarda çok elverişli insan oğlu var havalı olduğumuda zannetmiyorum isroda yapılacak en son herşeyi yapdık ve yapdım polemiğe girmek istemiyorum sadece yapmış olduğunun ve sonrasında kendini bişrey sanmanın son derece hoşuma gitmediğini söyledim eğer bir daha da cvp atarsam şerefsizim senn seviyenede düşecek değilim zaten bu alandaki insanlar seni biliyor beni değil sen kendini avundurmuşsun.
  • Sadece ilk cümleni okudum, 15-16yaşlarında olduğunu tahmin ediyorum, büyüksen durum çok daha vahim ki bu yüzden karşındaki insanların dostluğunu ve içimizdeki takım ruhundan haberin olmadan gelmiş buraya atıp tutuyorsun. Sen efendi gibi geleceksin derdin neyse söyleyeceksin ki seni muhattaba alsın buradaki insanlar. Seninle alakalı olmayan, kaldı ki kim olduğuna dair en ufak bir fikrinin olmadığı insanların karşısına geçmiş ahkam kesiyorsun.
    Sen asla 8d sun+9 la gezmekten aldığın zevki hayatında asla yaşayamayacaksın işte aramızdaki fark bu. Sen +14 basmaya devam et ve git burdan liseli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey kalitesi düşük kendini birşey zannedenler siz liseli diyor ve bebe diyerek küçümsüyorsunuz siz kimsinizde lafa tacak ve derdimin ne olduğunu söylecek gibi laflar atıorsunuz 19 yaşındayım ever br zamanlar lisede okudum ziin gibi asalak ve oyun düşgünü değilim ve sizler sayesinde oyundada hep geri planda kaldık sizin yüzünüzden küfür yedik daha hayatında 70 cap 60 cap oyanamamış gelipde bana 80 capda +9 basdın deme geri zaten bu oyun o zmn 12 ile 15 yaşlarına hitap ediyordu şu andada öyle oyun bebe oyunu gelipde 30-40 yaşında ev bark sahibi kendini birşekilde realde gösteremeyip burada göstermeye çalışanlar gidin özelinizi halledinde oynayın bebeler sizi gelipde bana bunu diyorsunuz.Oyununuzda sizin olsun private bebeleri sizi ah bi isroda aynı sw olsaydıkda ağlatsaydım sizi...
  • ever br zamanlar lisede okududum ziin gibi asalak ve oyun düşgünü..
  • Lanet olsun alın oyununuzda sizin olsun devam edin pc başına asalak aptallar gibi oturmaya gerizekalı embesiller sizi al şimdi admin ban at bana bu platformda sizin gibi beyinsizler ile nasıl durmuşum 2 yıl burdaki bi dünya konuyuda okumuşum vay salaklar açıyorum size aklınızı yemişsiniz pennattttt senide biliyorum oyunu bırakırım bırakırım edasına hala daha oynuyorsun bak bgn bırakdım +12 yide basdım sana da kapak olsun +11 den adv 1 ile +12 sennkide zaten +11 den +13 sun 2h oda invilad bebe seni hade hepinize gömdüm.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.