Şimdi Ara

PlaySro-Zeus ( Harbi oyuncular burda ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
1
Favori
22.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yib

Bu nedir arkadas hirsiz muamelesi boyle ? K.bakmayinda stroge yetkisi verdiginiz adamlar belli km olduklari. Cem daha beni tanimiyor banada vermemeis mesela . Bir sorup sorusturmadan bunu yapmaniz cok yanlis. Toplamda bakarsaniz storage yetkisi bir elin parmaklarini gecmez zaten ...

Sorup soruşturmak değil bahattin ehr zamanki gibi yanlış algılıyorsun galiba olayları? Mesele habersiz alınması. Habersiz alınınca tabi bu hırsızlığa girer. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim ve titizimdir açık açık konuşayım. Ama isa ve ismet arasında yanlış anlaşılma olmuş. Ben isanın aldığını bilmiyordum isterse 100 adet chest olsun alsın isa'ya eyvallah diyorum seviyorum herifi napayım

• Bu arada guilden çıkmanız isabet olmuş. Zaten sürekli yok guildde adam yok yok böyle yürümez falan sürekli kafamın etini yiyordunuz. Sadece isanın çıkmasına üzüldüm gerisini hiç takmıyorum saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Bu arada guilden çıkmanız isabet olmuş. Zaten sürekli yok guildde adam yok yok böyle yürümez falan sürekli kafamın etini yiyordunuz. Sadece isanın çıkmasına üzüldüm gerisini hiç takmıyorum saygılar.

o guilde bir senin için duruyodum yine dururdum da durumu biliyorsun ama pekte online olduğun sölenemez ne zaman lazım olursam bir pm bakar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

quote:

Bu arada guilden çıkmanız isabet olmuş. Zaten sürekli yok guildde adam yok yok böyle yürümez falan sürekli kafamın etini yiyordunuz. Sadece isanın çıkmasına üzüldüm gerisini hiç takmıyorum saygılar.

o guilde bir senin için duruyodum yine dururdum da durumu biliyorsun ama pekte online olduğun sölenemez ne zaman lazım olursam bir pm bakar dostum

Yav zaten ben bunu defalarca dile getirdim şimdi vından bağlanıyorum modemim komple yandı yarın veya salı günü elime geçecek rahat rahat oyunumu oynarım artık. Bu arada biliyorum ama seninle daha çok muhabbet edecez oyunda az bekle beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yib -- 5 Ağustos 2012; 19:42:01 >
  • Ahanda şuraya yazıyorum, tam 1 ay sonra benim karakter full sun ve oyunun en güçlü karakteri olacak.
  • quote:

Ahanda şuraya yazıyorum, tam 1 ay sonra benim karakter full sun ve oyunun en güçlü karakteri olacak.

Garantiye alalım
  • quote:

Ahanda şuraya yazıyorum, tam 1 ay sonra benim karakter full sun ve oyunun en güçlü karakteri olacak.

haydi baim inş.
  • quote:

Kanka Ciddi Ciddi temeli attın heralde im your Boss
  • beyler birşey soracağım silkroad oynuyorsunuz sanırım uzun süredir.ben hiç bilmiyorum da.

12 degre +7 nova itemim var diyelim. bunu 13 d yapmak istiyorum. eğer bu +7 nova item adv.B kullanılarak +7 yapıldıysa yine 13d çevirme işlemi olur mu ? yoksa no adv. item mi olmalı ?
  • quote:

Gii Oyunda 1 numara gözüküyor şimdilik :) rakibin zor şimdiden diyeyim :)
  • Oyunda Sun l.a ve Sun Eu Acc alınır
  • quote:

acaba benim bulduğum bugu mu buldun sen de kıllandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

acaba benim bulduğum bugu mu buldun sen de kıllandım şimdi

• Oyunu bıraktımı burası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nashvi11e

Oyunu bıraktımı burası :)

Yok yahu benim guild duruyor. Dh halkı genelde böyledir ama hocam.. Topluca bir servera başlarız, 1 haftadı dolmadan bir bakmışsın ki guildin %95i oyunu bırakmış. O yüzden artık umudu kestim

Sürekli dile getirmekten nefret ediyorum hala benim internet sorunu devam ediyor ancak yarın çözeceğim büyük ihtimal ile.. Ondan sonra bol ss
  • Hayırlı olsun bütün charlarımız soyuldu.
  • boşuna oynamayın bnmde bütün charlarım soyuldu oynayan kısacası kerizdir.İsro nun tadında bi sw asla gelemezdi denemiş oldu ve gördük gelememiş.İsro da zaten para tuzağı ama ondaki oyun kalitesi burada yok be ...
  • quote:

Hayırlı olsun bütün charlarımız soyuldu.

geçmiş olsun önder.gm falana sölediniz bir sonuç çıkmadı demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

quote:

Hayırlı olsun bütün charlarımız soyuldu.

geçmiş olsun önder.gm falana sölediniz bir sonuç çıkmadı demi

Beklemedeyiz söyledik ama bu gidişle bir sonuç çıkmayacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.