Şimdi Ara

PLAYSTATION 1 oyunları büyük ekranda nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 46'' lcd var store'dan ps1 oyunları indirmek istiyorum ama görüntüsü kötü olur diye tereddüt ediyorum daha önce indiren ve büyük ekran kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi?

• Deneme bile.
  • kesinlikle deneme
  • resident evil 3'ü merak etmiştim, indirdim oynayım dedim, oyunu takmamla çıkarmam bir oldu :)
  • ps1 emulatörü dene
  • ps1 ve ps2 oyunları LCD'lerde berbat geliyor bana. eski ps2'den kalan tonla ps2 oyunu var hdd'de , ps3 te takıp arada oynayayım diyorum, görüntü gelince bırakıyorum oynamayı... ki sen ps1'i soruyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

ps1 ve ps2 oyunları LCD'lerde berbat geliyor bana. eski ps2'den kalan tonla ps2 oyunu var hdd'de , ps3 te takıp arada oynayayım diyorum, görüntü gelince bırakıyorum oynamayı... ki sen ps1'i soruyorsun....

Pardon abi cahillik ettik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cahillik etmedin arkadaşım. ps1 de grafik 2. planda 1. planda oynanabilirlik gelir ! Ben hala o resident evil serileri olsun alone in the dark olsun We olsun tekken vs... tadını ne ps2 de ne ps3 te alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

Pardon abi cahillik ettik

sanki ters birşey söylemişim gibi cevap yazmışsın. sanırım yanlış anlaşıldım. yani ps2 bile kötü gözükürken ps1 nasıl olur tahmin edersin demek istemiştim.

mesela PSP'de PS1 oyunları oynamak çok zevkli oluyor. küçük ekranda daha iyi. elimde hala ps1 ve ps2 oyunları var. oynamıyorum şimd,i ama arşivlik hepsi. tabi zamanında hepsinde saatlerimi harcamıştım. yenilerini talip etmekten şimdi eski oyunlara sıra gelmiyor.

Ha oynama demiyorum ps1 oyunlarını. PC'lerde bile emulatorler mevcut . oralarda deneyebilirsin. yeni oyunların seri başı ps1 versiyonlarını oynamadıysan muhakkak dene (Metal Gear 1, Resident Evil vb.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 19 Ekim 2009; 1:26:08 >

• aslında ne beklediğine bağlı..ps3 yakışan bi görüntü beklediğinde rezalet oluyor...bundan 2 ay önce heveslenip crash almıştım(ps 1im varken sabahlara kadar heycanla oynardım)ama ilk ps3 e yükleyip oynayım dediğim zaman hüsrana uğradım..ama şimdilerde ise tuhaf bi şekilde o görüntüye alıştım ve oyundan eskisi gibi olmasada keyif aldım..tuhaf bişi arkadaşlar paylaşmak istedim..benim şansıma ps1, ps2 ve ps3 de oldu(hava atmak niyetli söylemiyorum) ama ps1 in yeri başkaydı..tadı vardı,ruhu vardı,rengi vardı...evet ps3 grafikleri mükemmel ama dediğim gibi o ps1 deki bişiler eksik .ne demek istediğimi zamanında ps1i olanlar anlıycaktır..bizlerinde artık beklentisi değişti.. şimdiden beklenti içine girmedim ama ps4 ün farklı gerçekten farklı bişi olması gerekiyor..yani al eline pad i hopla zıpla vur öldür ilerle..bence hepimiz heycanı ölmüş olucak...bunlar benim fikirlerim tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milou -- 19 Ekim 2009; 2:19:20 >
  • Reeeezaaaaleet !!!
  • Tüplü TV olsa bazı efsane(bana göre CTR, CB, TM3, V8: Second Offense) oyunlarının hatırına oynanabilir ama LCD'de görüntü rezalet olur diye düşünüyorum. Ama uzun süre oynarsanız bu sırada alışır ve yadırgamazsınız belki de. Ama 1080p'den 480p/i bile olmayan(emin değilim belki de 480p/i'dir) bir görüntüden de bahsettiğimizi unutmayalım. PS2 oyunlarını büyük bir görüntü takıntınız yoksa oynarsınız diye düşünüyorum.

Tüplü 72 ekran tv'de CTR multi-tap ile oynanınca yeme de yanında yat 3-4 yıldır multi tap takılıyoruz ama 4. kola eleman bulmak zor oluyor.

• Eğer evinde LCD tv dışında bir tüplü tv varsa ps3 ünü ona bağlayıp PS1 ve PS2 klasiklerini oynayıp zevk alabilirsin. Ama LCD tv de sonuç iyi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Cahillik etmedin arkadaşım. ps1 de grafik 2. planda 1. planda oynanabilirlik gelir ! Ben hala o resident evil serileri olsun alone in the dark olsun We olsun tekken vs... tadını ne ps2 de ne ps3 te alamadım

sen naptın? wrc rally evolvedi oynadınmı. oynamadım deme sakın
  • Misal bir merakla Metal Gear Solid'i indirdim ama ekran büyük olduğundan grafikler doğal olarak çamur gibi gözüküyor.Birde oyunu vallaha oynayamıyorum,o da benim beceriksizliğim...
  • PC'de emülatörle oynamanı öneririm. Hem çözünürlük ayarı yapabiliyorsun, hem de görüntü bozukluğu olursa windowed mode'a geçerek halledebiliyorsun.
  • Psn'den medievil 1 indirip oynamıştım.Eğlenceli olmasına eğlenceliydi ama oyundaki kırıklar falan göze çok batıyor buda bi gerçek.
  • playstationdan nefret etmek istemiyorsan deneme
  • PSN'den Metal Gear Solid 1'i indirdim ve bitirdim ama grafikler cidden rezalet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

PC'de emülatörle oynamanı öneririm. Hem çözünürlük ayarı yapabiliyorsun, hem de görüntü bozukluğu olursa windowed mode'a geçerek halledebiliyorsun.

windowed moda geçmenede gerek yok. 16 bit renk kalitesini 32 bit e çıkart gözlerine inanamazsın. ps1 grafikleri ps2 kalitesine geliyor. çözünürlüğüde iyice artırdınmı kırık falan kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 19 Ekim 2009; 21:30:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.