Şimdi Ara

PlayStation, 18 bin 600 kişilik bir eğlence arenası olan Las Vegas küresini kendi tanıtım kampanyası için kiraladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation, 18 bin 600 kişilik bir eğlence arenası olan Las Vegas küresini kendi tanıtım kampanyası için kiraladı

PlayStation, 18 bin 600 kişilik bir eğlence arenası olan Las Vegas küresini kendi tanıtım kampanyası için kiraladı. 580 bin metrekarelik LED yüzey alanına sahip olan mekân, birinci sınıf reklam alanı sunuyor.

Dünyaca ünlü Vegas küresinin 1 günlük reklam bedeli 450 bin dolar olarak açıklandı.

Ayrıca Bkz.Avusturalyalı bilim insanları batarya üretiminde yumurta kabuklarının kullanılabileceğini açıkladı

Vegas küresinde yayınlanan PlayStation’ın reklamında Peter Parker’ın Örümcek Adamı, Miles Morales’in Örümcek Adamı ve Venom’un ayrıntılı görüntüleri gösterildi.

PlayStation 5‘e özel olan ve Cuma günü piyasaya çıkan Spider-Man 2, Insomniac Games’in 2018 yapımı Spider-Man ve 2020 spin-off’u Spider-Man: Miles Morales ile kaldığı yerden devam etti.

• Xbox da yaptı ama onun haber değeri yok galiba ??

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

Bizim Microsoft la çok garip bir ilişkimiz var Windows a sövüyoruz, Bill Gates e sövüyoruz ama Xbox ı evladımız gibi savunuyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Spider-Man markasından dolayı.

xbox fanı değiller ya da para alamamışlar :D

takip edebilmek için habercilik lazım :)

• şu spider man ps5 oyunu çıkana kadar değersiz bişeydi keza benim için hala aynı 20 sene önce spiderman oyunu şu rhino lu olan kat kat güzel bi oyundu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu halen oynuyorum iyi oyun olmuş lakin öyle çok abartmağa gerek yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.