Merhaba arkadaşlar, benim kalın kasa bir playstation 2'im var. Fakat kuzenim, /kendisi elektroniklere karşı biraz kabadır) nasıl becerdiyse cd takılıyken cdrom'u zorlamış mı ne yapmış bilmiyorum kırmış. Bildiğiniz cd okuyucu kırık, yok. Fakat playstation çalışıyor. Sonra onu çıkartmış takmaya falan çalışmış, bir de onu ters takmasın mı? Kafayı yedim, başladım araştırmaya işte nasıl olur ne olur ama benimki gibi bir sorunu elbette bulamadım :D
Ben playstation'ımı götürsem bi tamirciye, ona uygun bir cd okuyucu falan bulabilirler mi, ya da bunun başka bir çözümü var mıdır? Lütfen git ps3 al falan demeyin, kuzenime ps3 aldılar ben de ps2'yi alıp kullanmak istiyorum o yüzden çözümlerle gelirseniz sevinirim :)
İyi forumlar...
ps3 al şaka bi yana hacı bunun bir çözümü varmı bilmiyorum.. sen bi götür yine tamirciye belki hallederler. ama nedn ps3 almadığını anlamış değilim.. kuzeninde var sendede olsun işte fenamı
Bakırköy'deki bi yere gittim yaparız falan dediler de makineyi daha görmediler durum vahim :D ps3 çok pahalı be abi, ona o kadar para vermem ben. Maksat boş zamanlarda arkadaşlarla falan oyun oynamak işte evde. Umarım bi çare bulunur pazartesi götüreceğim. Sağol yorumun için.