Şimdi Ara

))PlayStation 2 ile ilgili en çok sorulan sorular ve cevapları(( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: weros

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

ps2 kolunu bilgisayara takmak mümkün mü?

Forumda bir arkadaş daha önce bu soruyu sormuştu.Sanırım bir aparat yardımıyla PS 2 joypad'ini USB'ye dönüştürebiliyorsun
    Böyle birşey mümkün...Tam olarak bilen bir arkadaş warsa cevaplasın...

evet böyle birşey var hatta ben kullanıyorum

GreatSoLdiER ben de zamanın böyle bir konu açmıştım. Zamanında sorulara cevap veriyordum. Ama artık vaktim yok. Bu yüzden bu konuyu açmana sevindim. Sorunu olan arkadaşlar artık yararlanabilir.

edit: Linki d buyduhttp://forum.donanimhaber.com/m_2487453/mpage_1/key_/tm.htm
    hatta demin baktım sen emulatorle oynayabilirmiyiz diye sormuşsun

Evet arkadaşım sormuştum Ama malesef olmadı... Hatta şimdilik bunun mümkün olmayacağınıda yukarıya eklersem hiç fena olmaz...Çünkü çok fazla soruluyor...Sende bana yorumum konusunda yardımcı olursun...Yanlışım warsa düzelt lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 28 Mart 2006; 16:12:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

ark lar bugun ps2 sordum 380 ytl dedıler ıcınde M7 cıp varmıs.adam pıyasanın en ıyı cıpı dedı onun ıcın.sız ne dıyosunuz,alınır mı ?
  • Ben ps2 alıcam ama çip taktırmayı düşünmüyorum çünkü garanti kapsamından çıkıyormuş ve de her dvd filmi çalıştırmıyomuş. Çip taktırmazsak orjinal tüm dvd filmleri çalıştırabilir miyim? Bi dvd player olarak ta kullanmam gerekiyo çünkü.
  • playstation 2 de şu anda chip takılı (kopya oyunları çalıştırabilmesi için) acaba orjinal oyun alırsam çalışır mı?
  • quote:

Ben ps2 alıcam ama çip taktırmayı düşünmüyorum çünkü garanti kapsamından çıkıyormuş ve de her dvd filmi çalıştırmıyomuş. Çip taktırmazsak orjinal tüm dvd filmleri çalıştırabilir miyim? Bi dvd player olarak ta kullanmam gerekiyo çünkü.

Eğer ayn zamanda DVD Player olarak kullanacaksan kalitesiz bir chip taktırma sende...Matrix yada DMS Pro 4 taktır hem bütün kopya oyunları oyna hemde tüm DVD filmleri sorunsuzca izle

quote:

playstation 2 de şu anda chip takılı (kopya oyunları çalıştırabilmesi için) acaba orjinal oyun alırsam çalışır mı?

Tabi ki Chip tek avantajı backup'ları çalıştırmasıdır...

• Bu güne kadar ps2 yi oyun amaçlı sanır ve sadece oyun meraklıların peşinde olduğu bi atari türünden sayardım.Pc ile hiç kıyas bile edmezdim çünki pc tekdir derdim kendimce , bnm için gözümde pc gene tek fakat ps2 de hani ufaktan yerini almaya başladı (0)_(0) ' de ben ps2 yü çözene kadar ps3 çıkar ve 3 de torunlarımla oynarım arada bi takma dışlerimi fanıyla soğuturum 3 ün

@GreatSoLdiER

Abime eline sağlık diyorum güzel çalışma bence
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2021; 11:46:21 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2021; 11:47:16 >
  • @bolsoru eywallah

quote:

PLAY STATION monitöre bağlanıyor da, Bu VGA BOX'U nereden bulabilirim?

@Ahmeteyup şu msjları bir kere yazın yeterli ben görüyorum hepsini.Neyse yanlışlıkta olmuş olabilir.

Ben Denizlide yaşıyorum emin ol Denizlide VGA BOX bulamazsın İstanbulda kesin wardır ama orada yaşamıyorsan nette bir araştır derim...Ama baya bir tuzlu haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 28 Mart 2006; 15:56:23 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 12 Mayıs 2021; 11:51:40 >
  • selam arkadaşlar,

henüz yeni ps2 kullanıcısıyım..

forumlarda net olarak tam tarifini bulamadığım bir kaç soru var....

1-70004 model çipli slim kasa PS2 mi, pc min HD sinden nasıl faydalandırabilirim??
    arkasındaki ethernet girişi sadece adsl bağlamak içinmiş....
    en kolay ve en ucuz yöntem nedir bu konuda???

2-Türkiyede ps2 - Tv bağlantısı için companent kabloyu kim satar???

saygılar....
  • quote:

Mümkünse üst konu olsun çok fazla PS 2 ile ilgili topic war.

Üst konu olmasını istedin vede haklısın gzüel çalışma hemen burdayım diyor bende bi soru sorim

psp ps2 e bağlanırmı peki
  • Bağlanır...
    Evet Psp mi Ps2 ye bağladım GT4 den araba resmi kopyaladım...
  • Saol kardeş
  • benim sorum PS2 için şu: Bende PS2 reality diye media player var. fakat JPEG'leri fazla büyük olunca açmıyor. Acaba kaç pixel * kaç pixel olmalı resimler?
  • benim sorum PS2 için şu: Bende "PS2 reality" diye media player var. fakat JPEG'leri fazla büyük olunca açmıyor. Acaba kaç pixel * kaç pixel olmalı resimler?
  • Beyler şimdi benim istediğim olay şundan ibaret... Yeni bi pc yapıyorum ekran kartını sapphire X1600 pro 512 ddr2 alıcam ve ps2 alıcam ama monitör biraz büyük olsun istiyorum onlar da çok pahallı geldi bana verebileceğim para max 500 YTL 19'' bile olabilir yani... Ayrıca 5+1 sony sistemim var... Bilgisayarım zaten bağlı durumda buna... Ayrıca ps2 yi de bağlamak istiyorum ve monitörden görüntü almak istiyorum ayrıca 5+1 sistem de etkin olsun istiyorum... Çok mu şey istiyorum? Bunun için ne yapabilirim ve bu olay için tavsiye edebileceğiniz monitörler var mı?
  • benim sorum şu.ps2 yi bilgisayara veya pc monitörüne nasıl baglarız.görüntü durumu nasıl olur.gidip iyi bir lcd monitör bilmem kac lira bunu almamak icin benim sorum
  • Bağlarsın. Kablo olması yeterli. Avp. veya Amerikada var. PS 2 nin çıkışı mönitörü destekliyor. TR.de çevirici siviçler var. Bunlarla kullana bilirsin.
  • Herkese Merhaba,
    Benim bir
    Twin Turbo 2 diye Direksiyon- vites - Pedal Takımım var. Normalde PlayStation 1-2 için tasarlanmış, fakan kutudan bir çevirici çıktı. Play Station 2 oyun kolunu takıyorsunuz diğer ucu da usb olarak çıkıyor. Fakat bu çeviricim bozuldu ve çalışmıyor yenisini arıyorum bilen biri varsa lütfen yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-KoKo-_ -- 22 Haziran 2006; 13:12:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.