Şimdi Ara

))PlayStation 2 ile ilgili en çok sorulan sorular ve cevapları(( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşler bende dijital tv kartı var ps2 yi LCD ye bağlayabilmek için analog tv kartımı gerekli başka nasıl bağlanabilir?

televizyondaki kaliteyi alabilirmiyiz?? wide de pes 5 ounamak istiyorum ama zor gibi..
  • yaw babalar bende ps2 war we pek anlamıyorum bu i$ten yardımınıza ihtiyacım war. Usb kol war bende pc de kullandığım onu ps2 ye bağlayabilirmiyiz. Eğer bağlayabilirsek bütün kollar uyar mı yoksa özel bir marka gerekir mi
  • slm ardaşlar forumda daha önce varmıydı bilmişyorum ama yinede sormam gerekiyor ben yurt dışından amozom.com dan ps2 almayı düşünüyırum acaba bu türkiyde bir sorun çıkartırı tameme orjinal oyun oynuycam
    yada diyorum psp mi almsam tam karar veremdim
  • merhaba arkadaşlar..yanlış yere açtım galiba sorunum şu..bu akşam denemem lasım.. http://forum.donanimhaber.com/m_16606988/tm.htm
  • herkese öncelikle selam

benim 2 sorum war

1 - psp oyunları ps2 de çalışırmı ( her türlüsünden olur bi yol warmı )

2 - diyelimki çalıştı online oynamak istersem sorun yaşarmıyım ?

inşallah cevap pozitif olurda ps2 de online tekken oynayabilmiş olurum ^^ iliglenene şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba.benim bir sorum olacaktı.benim ps2'nin analog girişleri bozuldu ve ben buna ps2'nin usb girişinden joystick takmak istiyorum bu mümkünmüdür?tamirine 100ytl istiyorlar.zaten sıfırı 250ytl civarında.bi ilgilenirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • slm kanka bunun işmi ne tam olarak
  • O çevirici bende var.@€
  • Değiştirici satın alabilirsin.Ama bu sadece PC'ye oluyor diye biliyorum.PS2'ye olurmu bi denerim.Yarın sana haber veririm.@€
  • Merhaba arkadalar bende ps2 var gözü bozuldu oyunları usb ile atıp oynanabiliyor sanırım bu şekilde oynatsam
    oyunlar çalışır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.