Şimdi Ara

PlayStation 2 ile ilgili yardım!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • greatsoldier seviye konusunda kimseye ahkam kesmemelisin bence ...

doğru hatalı kelimeler kullanmış olabilirim ama birini hedef alınarak söylenen şeyler değildi ama kabul ediyorum yanlıştı

fakat şuna da değinmeden edemicem senin tartışma seviyeden de bizden pek farklı değil. o yüzden kimseye seviye konusunda ahkam kesmeden önce kendine bi bak ( özellikle de eski konularda ki tartışmalarına ben hepsini okuyorum bu arada....) sonra seviye diye atıp tut lütfen....

bu arada ölesine ps fanatiği olmuşsun ki makine hakkında ki bazı yaşanan gerçekleri bile görmek istemiyosun...

yazık....
  • Ufak tefek acemiliklerimiz her zaman olmuştur,ama o topiclere dikkat et genelde tartıştığım kişiler sabittir.Yani genel bir önyargı wardır forumda ismi belli olan kişilere karşı.

@hayabusha senide araştırsam birşeyler çıkar muhakkak diyeceğima ama yenisin daha

@forsaker kusura bakma sende gerginim bu aralar...

Ama sizde hak verin biraz.Yukarıda ki giriş cümlen gerçekten samimi düşüncelerin mi yoksa gaza gelip yazdıkların mı?Buna çok bozuldum. Neyse bu bahsi kapayalım. (ps 2 alırsan hayatının hatasını yaparsın gibi bir cümle wardı)

Bir hatamız olduysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Mart 2006; 1:09:08 >
  • ben şöyle söyliyim kısaca bende aldım slim sizde alın milletin lafına kanmayın 2 tane war 8 saate yakın turnuvalar oldu hiç bok da olmadı bilginize ama olmiycak da anlamına gelmez sonuçda teknolojik alet..

Chip konusunda eğer bi şüpheniz olursa tanıdık war weriym adresi giddin dukkana emin olun ne nedir.
  • Öyle hayatın hata olur falan demiştim zamanında.Ama bu yüzde yüz olacak diye birşey yok.
    Fakat bu aletlerde ana entegre uçtuğu oluyor bazı zamanlar.Bu bir ihtimal yani.
    Bir düşünsene böyle bir durumla karşılaşan insanın psikolojisini.Hayatının hatası gibi gelir insana.
    Sen o kadar para ver...
    O yüzden bi uyarayım dedim sadece vatandaşı.Ama "resident evil" için değer mi:Bence değebilir.
    Ben bu oyunu çok seviyorum mesela.Tabi kimisi için değmez.Çünkü kimi insan "action/adventure" sevmez.

Konsol alacaklar bazı "somut gerçeklere" ve "oyun beğenilerine" göre karar versinler.

Son sözüm bu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: forsaker

Öyle hayatın hata olur falan demiştim zamanında.Ama bu yüzde yüz olacak diye birşey yok.
    Fakat bu aletlerde ana entegre uçtuğu oluyor bazı zamanlar.Bu bir ihtimal yani.
    Bir düşünsene böyle bir durumla karşılaşan insanın psikolojisini.Hayatının hatası gibi gelir insana.
    Sen o kadar para ver...
    O yüzden bi uyarayım dedim sadece vatandaşı.Ama "resident evil" için değer mi:Bence değebilir.
    Ben bu oyunu çok seviyorum mesela.Tabi kimisi için değmez.Çünkü kimi insan "action/adventure" sevmez.

Konsol alacaklar bazı "somut gerçeklere" ve "oyun beğenilerine" göre karar versinler.

Son sözüm bu....

walla hocam ben artık pc den bıktım upgrade edip duruoz yine yenisi cıkıo upgrade ediooz yenisi cıkıo nereye kadar en iisi alcan bi konsol EKRAN KARTI DERDİ YOK RAM DERDİ YOK İŞLEMCİ DERDİ YOK ohhh fıstık gibi he kasmadan oyna en iisi tabe onun da bazı kötü yanları war onlarıda artık grmezden gelcen al bi ps 2 taktır chipini hard diskini fıstık gibi oyna oyunlarını en isi bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.