merhaba arkadaşlar internet cafede playstation-3 kurmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok play station 3 fiyatı nedir ve en uygun nerede bulabilirim.ayrıca tv olarak ne önerirsiniz kaç ekran ve yaklaşık fiyatı nedir.
yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
fat kasa ile slim kasa arasındaki en önemli fark slim kasaların fat kasalara oranla daha az enerji tüketmesi diyebiliriz. Bir başka önemli nokta ise daha yeni işlemci teknolojisi sayesinde slim kasaların fat kasaya oranla daha az ısındığıdır. Fakat gerek bu forumda gerek yabancı forumlarda olsun bu görüşe tecrübeleri doğrultusunda karşı çıkan kullanıcılar olduğunu söylemem gerekir. Isınma probleminden bahsetmemin sebebi, ısınmanın elektronik cihazlar için büyük problem oluşturmasından kaynaklanıyor olması. Ama tekrar söyleyeyim teorik olarak yeni çıkan slim kasalar fat kasaya oranla daha az ısınıyor. Tekrar elektrik tüketimi konusuna dönecek olursak; E senin amacın da bir playstation kafe açmak ise elektrik faturasını göz ününde bulundurmak akıllıca bir iş olacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden ben olsam tercihimi slim kasalardan yana kullanırdım. Fakat kararını vermek için risk almanı gerektirecek bir unsuru da belireyim. Slim kasalar piyasaya çıkalı fazla olmadı. Dolayısıyla henüz slim kasalara ait bir karakteristik hataya ( bu hata üretim hatası veya başka birşey olabilir) ilişkin bir şikayet duymadık.
Bahsettiğim 120 gb ve 250 gb modelleri arasındaki fark ise tahmin edebileceğin gibi sadece harddisk kapasitesi farkı. Tekrardan senin amacın bir ps3 cafe açmak olduğu için 120 gb harddiskin senin amacın doğrultusunda son derece yeterli hatta fazla bile olacağı kanaatindeyim.
Sonuç olarak ben senin yerinde olsam 120 gb slim kasa modelinden yana tercihimi kullanırdı.
Ama dediğim gibi aynı soruları daha önce yukarıdaki mesajımda verdiğim başlıklara da yazmalısın. Çünkü forumda işin erbabı kullanıcılar mevcut. Her zaman daha fazla bakış açısı ve daha fazla bilgisi olan biri sana en doğrutercihi gösterebilir.
120 gb slim al derim.
doğru
bimeks de kampanya var git oraya al makınenı faturanın %20 sı kadar hedıye cekı verecekler . Daha kazancılı olur.
İyi de birader,bilgin olmadığı bir işe neden giriyorsun,zaten mısır patlağı gibi ps3 cafe var piyasada,farklı ve hakim olduğun bir dalda bir düşünsen daha güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: toyyl
İyi de birader,bilgin olmadığı bir işe neden giriyorsun,zaten mısır patlağı gibi ps3 cafe var piyasada,farklı ve hakim olduğun bir dalda bir düşünsen daha güzel olur.
evet haklısın sende.
bazende risk alacan da
ornegin benım memlekette cafelerde toplamda 20 ps3 yoktur.
devamlı yer sıkıntısı cekiyoruz.
Demem o ki anadolu sehırlerındeyse tutar
hyr anadolu tarafında değil istanbul esenyurtta yapmayı düşünüyorum cadde üzerinde ve en önemlisi alım gücü düşük ve cevresinde playstation salano yok tutacağını düşünüyorum
son olarak tv ne önerirsiniz hd yada full hd olmasına gerek varmı sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: straggles
hyr anadolu tarafında değil istanbul esenyurtta yapmayı düşünüyorum cadde üzerinde ve en önemlisi alım gücü düşük ve cevresinde playstation salano yok tutacağını düşünüyorum
hd ready olsun ps3de daha 1080p full oyun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotime
quote:
Cars Mater-National Fifa Street 3 Marvel: Ultimate Alliance MLB09: The Show NBA07 NBA08 NBA Street Home court Ridge Racer 7 Virtua Tennis 3 World Series Of Poker 2008 1942: Joint Strike Blast Factor Calling All Cars Echochrome Elefunk Go Puzzle High Velocity Bowling Locoroco Cocoreccho Pixel Junk Monsters Pixel Junk Racers Pixel Junk Eden Rocketmen Sudoku Tekken 5 Dark Ressurection Wolf of the Battlefield: Commando 3 Conflict: Denied Ops (960x1080) FaceBreaker (960x1080) GT5 Prologue (in game driving 1280x1080, ingame garage/pit/showrooms 1920x1080) Incredible Hulk (960x1080) Lair (800x1080) LEGO: Indiana Jones (960x1080) Transformers (960x1080) Mainichi Issyo (1440x1080) Super Rub'a'dub (1600x1080) Snakeball (1280x1080) Stardust HD (1280x1080) Wipeout HD (1280x1080 - 1920x1080, dynamic-framerate-dependent 1080p framebuffer)
ve hepsinden güzeli cod5 :)
oyunlarını ps3 oyunu olarak mı saymıyoruz yoksa full hd mi?
quote:
Orijinalden alıntı: chemistcool
quote:
Orijinalden alıntı: Sabotime
quote:
Cars Mater-National Fifa Street 3 Marvel: Ultimate Alliance MLB09: The Show NBA07 NBA08 NBA Street Home court Ridge Racer 7 Virtua Tennis 3 World Series Of Poker 2008 1942: Joint Strike Blast Factor Calling All Cars Echochrome Elefunk Go Puzzle High Velocity Bowling Locoroco Cocoreccho Pixel Junk Monsters Pixel Junk Racers Pixel Junk Eden Rocketmen Sudoku Tekken 5 Dark Ressurection Wolf of the Battlefield: Commando 3 Conflict: Denied Ops (960x1080) FaceBreaker (960x1080) GT5 Prologue (in game driving 1280x1080, ingame garage/pit/showrooms 1920x1080) Incredible Hulk (960x1080) Lair (800x1080) LEGO: Indiana Jones (960x1080) Transformers (960x1080) Mainichi Issyo (1440x1080) Super Rub'a'dub (1600x1080) Snakeball (1280x1080) Stardust HD (1280x1080) Wipeout HD (1280x1080 - 1920x1080, dynamic-framerate-dependent 1080p framebuffer)
ve hepsinden güzeli cod5 :)
oyunlarını ps3 oyunu olarak mı saymıyoruz yoksa full hd mi?
1080p oyun 1920*1080 oyun bana ps3te bitane böle oyun göster ama wipeout falan gibi aptal saptal grafiksiz oyun olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme