Şimdi Ara

Playstation 3 depolama alanı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sorunum şu şekilde ps3 üme 120 gblık bir hard disk taktım ve sadece ps storedan satın aldığım battlefield 4 ü yükledim. İki gündür gta v i yüklemeye çalışıyorum. Hep hata veriyor. Bugün aklıma depolama alanına bakmak geldi, baktığımda ise sadece 33gb kaldığını gördüm. Battlefirld 4 13 gblık yer kaplıyor geriye kalan 98 gblık alanın neden 33 kaldığını bilmiyorum. Sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• “Oyun Verileri Yardımcı Programı” kısmından da yüklü şeyleri silmen lazım.

• O kısımda sadece 126 kblık bir oyun profilim var, bir de 341mblık bf4 verisi ve save dosyaları da toplam 1,5 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sspetsnazz -- 3 Nisan 2019; 20:21:29 >
  • Sspetsnazz S kullanıcısına yanıt
    PS3 Kayıtlı Veriler kısmı ayrı. Her iki bölüme de bakman lazım. Save dosyaları ile ön yükleme verileri farklı yerlerde gözükür. Bir de menüde silmediğin kurulum dosyası varsa onu da sil.

• Dediğim gibi orada sadece bf4 var 341 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sspetsnazz -- 3 Nisan 2019; 21:53:40 >

PS3’ün sistem yazılımı da belli bir yer kaplar. Ayrıca 120 HDD’nin gerçek boyutu 110 GB’a yakın bir kapasite olmalı. 120 değil yani. İsterseniz PS3’ü hızlı sıfırlama yapın. Temiz hali kaç GB öğrenin.

• Bugün çok fazla uğraştım. Safe mode’da sistemi defalarca biçimlendirdim. Hddyi çıkartıp ayrıca biçimlendirdim. İçindeki 12gblık alanda gereksiz bir şekilde yer kaplayan 2.9gblık bir alan var ve her biçimlendirişimde 1mb artmaya devam ediyor. Hddmin gerçek boyutu 111gb kullanılmayan 98gb, yani 13gblık bir alan kaybı söz konusu. Sistem de belli bir yer kaplar farkındayım fakat hdd olmadan 2.8 gb yer kaplayan sistem hddyi takınca neden 11 gb yer kaplıyor bilmiyorum. Anlamsız geliyor bana. Ayrıca BF4 ‘ü tekrar yükledim 98gb’dan 86gb yer kaldı ve tekrar GTA V ‘i yüklemeye çalıştım kurulum sırasında hata verdi, 69gb yer kaldı. Sistem üzerinde bıraktığı artık dosyayı silmeme rağmen hâlâ 69gb alanımın olduğunu gösteriyor makina. Dosyayı yazabiliyor ama sanırım silemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sspetsnazz -- 5 Nisan 2019; 6:17:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Başka bir hdd varsa onu takıp deniyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.