Şimdi Ara

PlayStation 3'e 2+1, 4+1, 5+1 Analog Ses Sistemi Bağlamak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
41.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

bu resimdeki bağlantı sayesinde creative t6060 model 5+1 sistemimi ps3ün av kablosu yoluyla ps3e bağladım 5+1in hepsinden sterio ses almaktayım bu işlemi yaptıktan sonra ps3ün menüsünden ses özelliklerinden ses çıkısını av olarak ayarlıyacaksınız bu kadar
    resimdeki kablolar
    1. ps3 av kablosu
    2. 5+1 kablosu
    3. ara kablo
    4. ara kablo
    5. ara aparat

ara aparatları ve kabloları karaköyden temin ettim karaköy köprüsünün hemen orada bi iş hanı var içinde elektrikçiler filan var hanın ön kapısının sağ tarafında bi dükkan var oradan aldım dükkanda ses sistemi malzemeleri filan satıyor

PlayStation 3'e 2+1, 4+1, 5+1 Analog Ses Sistemi Bağlamak

Hocam hangi pasajda bir de dükkanın ismini biliyor musun ?

3 numaralı aparat lazım sadece bana. bu aparatın ismi nedir?internet üzerinden nereden alabilirim?

• Arkadaşlar selamlar, ben de bu konuda muzdaripim. Espon TW450 cihazım var, PS3'ü Samsung 5+1 ses sistemine bağlamak için optik kablo aldım mediamarkt'tan fakat optik kablonun bi ucunu PS3'e, diğer ucunu Samsung'un dvd player'ına takıp Aux moduna getirmeme rağmen ses alamadım, PS3'teki seçeneklerin hepsini denedim fakat olmadı bi türlü. Yanlış yaptığım şey nedir acaba? Ya da nasıl bağlamam gerekiyor? Teşekkürler yardımlarınız icin.
  • msjim bulunsun.
  • dostdum benım sorunum şu samsung PX 2370 monitörümü ps3 ve pc me baglamak istiyorum ama monitörümde haporlör olmadıgından ses nasıl alıcam mevcut ses sistemim x 530 dur normalde pc kasasındakı kabloları sök cıkar tak gibi ugrasmak istemiyorum her ikisindende nasıl ses alabilirim dostdum yardım edersen sevinirim
  • Mesajım bulunsun 2.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

bu resimdeki bağlantı sayesinde creative t6060 model 5+1 sistemimi ps3ün av kablosu yoluyla ps3e bağladım 5+1in hepsinden sterio ses almaktayım bu işlemi yaptıktan sonra ps3ün menüsünden ses özelliklerinden ses çıkısını av olarak ayarlıyacaksınız bu kadar
    resimdeki kablolar
    1. ps3 av kablosu
    2. 5+1 kablosu
    3. ara kablo
    4. ara kablo
    5. ara aparat

ara aparatları ve kabloları karaköyden temin ettim karaköy köprüsünün hemen orada bi iş hanı var içinde elektrikçiler filan var hanın ön kapısının sağ tarafında bi dükkan var oradan aldım dükkanda ses sistemi malzemeleri filan satıyor

Hocam hangi pasajda bir de dükkanın ismini biliyor musun ?

3 numaralı aparat lazım sadece bana. bu aparatın ismi nedir?internet üzerinden nereden alabilirim?

Evet benimde 3 numaralı aparata ihtiyacım var. 4 nolu aparatı yazıcıoğlunda buldum fakat 3 nolu kablo bulamadım. özel bir ismi felan var mıdır?

• merhaba

23 inc monitore ps3 bağladım ses için bildiğiniz normal hoperlorlere çevirici aparat varmı bu kırmızı beyaz kabloları acaba ?
    aparat bilgisi olanlar lütfen cihaz adı ve bilgisi yazın çok sevinirim.. 5+1 almak istemiyorum normal ses benim için yeterli o yüzden aparat almak isterim mevcutsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

merhaba

23 inc monitore ps3 bağladım ses için bildiğiniz normal hoperlorlere çevirici aparat varmı bu kırmızı beyaz kabloları acaba ?
    aparat bilgisi olanlar lütfen cihaz adı ve bilgisi yazın çok sevinirim.. 5+1 almak istemiyorum normal ses benim için yeterli o yüzden aparat almak isterim mevcutsa..

Hocam Sivas veya Adanada oturuyorsan nerede bulabileceğini tarif edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

merhaba

İstanbul'da oturuyorsun sanırım. Kadıköy'de bulabilirsin istediğin çeviriciyi (Kahraman Elektronik'den almıştım ben). Çeviricinin bir adı yok. PS3'ü stereo ses sistemine bağlamak için çevirici lazım dersen çıkarır verirler istediğin ürünü. Zaten 2-3 lira birşey.

Bahsettiğim parça:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 11 Temmuz 2011; 19:53:48 >

• @Fatz yanıt için çok teşekkür ederim,extradan 32 inc tv almayı bile düşündüm 5+1 ses sistemi almaktansa :) bu yanıt çok işime yarıyacak inş..

ses konusunda birde blueetooht kulaklık takarsam hoperlor görevi görürmü onuda merak ettim şimdi..
    sabah ilk işim kahraman elk. arayıp parçayı sormak olacak..ellerinde varsa haftasonu temin ederim tahminimce
    hemde birkaç oyun almak için uğramayı düşünüyordum onlara..

quote:

Orijinalden alıntı: Umutkocoglu

Hocam Sivas veya Adanada oturuyorsan nerede bulabileceğini tarif edebilirim.

istanbuldayım..genede teşekkürler

yeni psn nickim rahimece79 bu arada eklemek isteyen olursa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 12 Temmuz 2011; 0:11:38 >
  • Kahraman Elektronik %99 temin eder parçayı ama yine bulamazsan Kadıköy piyasasında çevredeki bilgisayar, konsol, elektronik dükkanlarında kesin bulursun bu çevirici aparatı. Kadıköy'de ne arasam buldum şimdiye kadar.
  • ps 3 ıcın z 5500 aldım artı optıc kablo aldım mutıs ses verıyor 5.1 bos suz 500 wat toplam ses cıkıs gucu bos lada 1000 wat cıkıs guc var ama kafan kaldırmassa 500 wat bıle yeter sunu soyleyım baglıgıgım gunden berı helal olsun verılern paraya oyunun en ınce detay seslerını bıle duyuyorum ve ayrı ayrı onceden panasonic tv baglıyken oyle ince ses detayları duymamısdım logitech z 5500 harıka almanı tavsıye ederim
  • arkadaşlar ben ps3 için logitech z 623 2.1 aldım bunu nasıl bağlarım yardımlarınızı bekliyorum herkese saygılar ....
  • Arkadaslar bende rca yi 3.5 mm kulaklik cikisina ceviren kucuk parcadan aldim ama kulaklik takinca sadece sag kanaldan ses geliyor. Sol taraf calismiyor. Aldigm parca ile mi ilgili acaba?
  • ps3 e HD Audio Rush 5.1 aracılığı ile megaworks thx550 yi bağladım ve sonuç mükemmel. kz3 oyununda inanılmaz bir ses verdi. bluray filmlerde düşünemiyorum bile
  • merhabalar bu çevirinin adını bilen var mı bana da acil lazım..

• bu parçadan bana da lazım z506 aldım henüz elime ulaşmadı ama kutunun içinden çıkmıyormuş. diğer modellerin içinden çıkıyormuş. geçenlerde amazonda bulmuştum bunu ama bir daha denk gelmedi. zaten yurt dışı sitelerden de alışveriş yapmıyorum. Türkiyede bulsam hemen alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmestali03

bu parçadan bana da lazım z506 aldım henüz elime ulaşmadı ama kutunun içinden çıkmıyormuş. diğer modellerin içinden çıkıyormuş. geçenlerde amazonda bulmuştum bunu ama bir daha denk gelmedi. zaten yurt dışı sitelerden de alışveriş yapmıyorum. Türkiyede bulsam hemen alacam.

Üstteki parçayı diyorsan ona gerek yok z506'nın hemen arkasında ps3'ün scart kablosunda beyaz ve kırmızı kabloya uygun çıkışlar var zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.