Şimdi Ara

Playstation 3'e Klavye Bağlayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
29.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSN'imdeki Bir Çok Kişi Hala Sixaxis İle Mesaj Yazmaya Çalışıyor.

Sanırım Bilmiyor Kimse,Playstation 3'e En Kötüsünden Bir USB Klavye Dahi Taksanız Çalışıyor.

Ben Microsoft Klavyeyi USB'den Taktım ve Rahatladım Gayet İyi Çalışıyor...

10 Kişi Falan Bana Bu Soruyu Sordu Sende Klavye Mi Var,Playstation 3'ün Özel Klavyesi Sanırım Falan Diye.Bende Sonunda Konu Açma Gereği Duydum...

Birde Q Klavye Takanlara İpuçları Vereyim ;

Nokta Yapmak İçin (Ç) Tuşunu Kullanıcaksınız,Noktalı Virgül İçin (Ş) Tuşunu Kullanıcaksınız,İki Nokta Üstüste İçin (Shift + Ş) Tuşunu Kullanıcaksınız.

Arada Lazım Olanları Verdim Sadece.

Ben Bunları Yapmak İçin Uğraşmıştım 5-10 Dakika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 21 Ekim 2008; 2:17:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Klavye Bağlayın

PlayStation 3 oyun konsolunuza klavye bağlamak, oyun deneyiminizi geliştirmenin ve belirli oyun türlerinde hassasiyetinizi artırmanın harika bir yoludur. PS3'e klavye bağlamak, düşündüğünüzden daha kolaydır.

PS3 Klavye Bağlama Adımları:

1. PS3'ünüzü kapatın ve tüm kabloları çıkarın.
    2. Bir USB kablosunu klavyenize takın ve ardından kablonun diğer ucunu PS3'ünüzün ön tarafındaki USB bağlantı noktasına takın.
    3. PS3'ünüzü yeniden başlatın.
    4. PS3, klavyenizi otomatik olarak tanıyacaktır.

USB Bağlantı Noktası Bulunamaması Durumu:

PS3'ünüzde USB bağlantı noktası bulunmuyorsa, bir USB adaptörü kullanabilirsiniz. Adaptörün bir ucunu PS3'ünüzün kontrol cihazı bağlantı noktasına, diğer ucunu ise klavyenizin USB kablosuna takın.

Kablosuz Klavye Bağlama:

Kablosuz bir klavyeniz varsa, öncelikle PS3'ünüzü bir Bluetooth adaptörüyle donatmanız gerekir. Adaptörü PS3'ünüzün USB bağlantı noktasına takın ve ardından klavyenizi adaptörle eşleştirin.

Oyunlarda Klavye Kullanma:

Klavyenizi PS3'e bağladıktan sonra, çoğu oyunda otomatik olarak çalışır. Ancak bazı oyunlar, klavyeyi kullanabilmek için ek konfigürasyon gerektirebilir. Bu durumda, oyunun ayarlar menüsünü kontrol edin ve klavye desteğini etkinleştirin.

Sonuç:

PS3'ünüze klavye bağlamak, oyun deneyiminizi geliştirmek için kolay ve etkili bir yoldur. İster oyunlarda daha fazla hassasiyet isteyin ister belirli oyun türleri için klavye kontrolünü tercih edin, klavyenizi PS3'ünüze bağlamak harika bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eskiden taa dos zamanında klavye'yi Türkçe olarak tanıtan qwerty programı vardı, onu kurmayınca(autoexec.bat içine yazmayınca) klavye ingilizce kalırdı ve ç harfi nokta, ş harfi shift ile iki nokta üstüste olurdu, hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Eskiden taa dos zamanında klavye'yi Türkçe olarak tanıtan qwerty programı vardı, onu kurmayınca(autoexec.bat içine yazmayınca) klavye ingilizce kalırdı ve ç harfi nokta, ş harfi shift ile iki nokta üstüste olurdu, hey gidi günler
    Cok yazmadan kısa kesmek için kullanmıyodum ben ama millet çok yazınca cevap vermek gerekiyor aldım bitane
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Cok yazmadan kısa kesmek için kullanmıyodum ben ama millet çok yazınca cevap vermek gerekiyor aldım bitane

Alıntıları Göster
    evet bunu niye kimse daha önce söylemedi
    boş boş fifa mı pes mi diye tartışacağınıza (tabii ki fifa ) böyle önemli bilgiler verseydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal

boş boş fifa mı pes mi diye tartışacağınıza (tabii ki fifa ) böyle önemli bilgiler verseydiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

İkinci Cümlene Katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

İkinci Cümlene Katılıyorum...

Alıntıları Göster
    Valla bilmemekten değil de,PS3 tvnin yanında ben 3 metre uzakta kanepede buna bi de uzatma kablosu mu takacağız yani.Ondan iyisi mi kısaltmalarla işi götürmek

• quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Valla bilmemekten değil de,PS3 tvnin yanında ben 3 metre uzakta kanepede buna bi de uzatma kablosu mu takacağız yani.Ondan iyisi mi kısaltmalarla işi götürmek

Alıntıları Göster
    O zaman sen ps3 klavyesi alıcan mecbur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman sen ps3 klavyesi alıcan mecbur...

Alıntıları Göster
    Bu bilgi ii oldu bi usb klavyesi alıım o zmn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsnt

Bu bilgi ii oldu bi usb klavyesi alıım o zmn..

Alıntıları Göster
    evet bende denemıstım hem usb fare hem usb klavye çalışıyor.oyunlarda klavye takılıu olursa yazı yazmanız gereken yerlerde çalışıyor.
    mesela gta 4 de net cafeye gidince çalışıyor.fare çalışmıyor gta da

baska oyunda deneımedım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: UgggU™

evet bende denemıstım hem usb fare hem usb klavye çalışıyor.oyunlarda klavye takılıu olursa yazı yazmanız gereken yerlerde çalışıyor.

Alıntıları Göster
    süper ya !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: UgggU™

Alıntıları Göster
    kablosuz klavyeler sorunsuz çalışır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

kablosuz klavyeler sorunsuz çalışır mı?

Alıntıları Göster
    valla denemedim ama olabilir...
  • quote:

valla denemedim ama olabilir...

Alıntıları Göster
    Bazı kablosuz klavyeler PS3 ile çalışıyor. Misal Logitech marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bazı kablosuz klavyeler PS3 ile çalışıyor. Misal Logitech marka.

Alıntıları Göster
    bu teknosa boroşüründe bile yazıyordu özellikler kısmındaEn bilinmesi gereken özelliklerden biri ama bilmeyende varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

bu teknosa boroşüründe bile yazıyordu özellikler kısmındaEn bilinmesi gereken özelliklerden biri ama bilmeyende varmış

Alıntıları Göster
    yarın bir deneyim kablosuz klavye olayını.. microsoft kullanıyorum ben.. olur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

yarın bir deneyim kablosuz klavye olayını.. microsoft kullanıyorum ben.. olur heralde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2. el kısmında ps3 için mouse ve klavyelerin oyunda çalışmasını sağlayan aparat satanlar var. bunun hakkında bilgisi olan varmı ? kullanan hiç bi arkadaşa rastlamadım ama çok merak ediyorum. eğer doğruysa fps oyunlarında sixaxis yerine klavye ve mouse ikilisiyle oynamak daha zevkli olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar 2. el kısmında ps3 için mouse ve klavyelerin oyunda çalışmasını sağlayan aparat satanlar var. bunun hakkında bilgisi olan varmı ? kullanan hiç bi arkadaşa rastlamadım ama çok merak ediyorum. eğer doğruysa fps oyunlarında sixaxis yerine klavye ve mouse ikilisiyle oynamak daha zevkli olur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    @ozzy83

denedinmi kablosuz klavye,mouse olayını.. ?

@mahoonur

valla bilmiyorum ama öyle birşey olcağını sanmıyorum,olsaydı forumda zaten mutlaka biri sölerdi :)

• quote:

@ozzy83

denedinmi kablosuz klavye,mouse olayını.. ?

@mahoonur

valla bilmiyorum ama öyle birşey olcağını sanmıyorum,olsaydı forumda zaten mutlaka biri sölerdi :)

Alıntıları Göster
    fps oyunlarında klavye ile mouse kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: loth

Kullanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: loth

bende onu araştırıyorum işte. oluyo diyenler var hatta kullanıyorum diyenlerde. youtube da videoları var kullananların . hatta forumda şöyle bi aparat satan arkadş var.http://forum.donanimhaber.com/m_26685378/mpage_1/key_//tm.htm#26688262 . bu konuda bilgisi olan yokmu? yada kullanan bi arkadaş ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.