Şimdi Ara

Playstation 3 için TV önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde Ps3 aldım FIFA 12 hediyeli evdeki televizyon HD değil benim sizden istediğim bana bir televizyon önerin lütfen bu tüplü televizyon da Ps3 ü açasım dahi gelmiyor :) Fiyat 1500 den aşağı olursa sevinirim buldum bir kaç tane ama anlamıyorum pek TV lerden inanın sizin önerilerinize çok ihtiyacım var illa ki vardır aranızda TV almış olan memnun olan olmayan neyse ben bir kaç tane buldum onları yazıcam onlar hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bulduğum TV ler :

Bulduğum İlk Televizyon.

Bulduğum İkinci Televizyon. Bu benim favorim şuan :)

Benim bulduklarım bunlar şunu eklemek isterim ki TV yi salona değil odama almak istiyorum orta boyutlarda bir odam var önerilerinizi bekliyorum.

• Sony Bravia EX72 serisini öneririm hocam bende 32" var 3D side var 1400 tl ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Sony Bravia EX72 serisini öneririm hocam bende 32" var 3D side var 1400 tl ye aldım
    Bütçeyi aşar ama kesinlikle Plazma alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Alıntıları Göster
    plazmalar daha ucuz değil mi arkadaşım eski teknoloji ?
  • quote:

Sony Bravia EX72 serisini öneririm hocam bende 32" var 3D side var 1400 tl ye aldım

Hocam nereden alabilirim o TV yi gidip bi bakıyım en azından önerin için çok teşekkür ediyorum.

Evet arkadaşlar başka önerisi olan var mı? Varsa duymak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozprens

quote:

Hocam nereden alabilirim o TV yi gidip bi bakıyım en azından önerin için çok teşekkür ediyorum.

Evet arkadaşlar başka önerisi olan var mı? Varsa duymak isterim.

Alıntıları Göster
    42lk430 LG tavsiye ederm ben kullanıyorum cok memnunum

• Aklin varsa git projeksiyon cihazi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Aklin varsa git projeksiyon cihazi al

Yok TV alayım ben affedersin ama oda zaten g*t kadar bide onunla mı uğraşıcam ya :D

Önerin için çok teşekkür ederim hala bir karar verebilmiş değilim önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Aklin varsa git projeksiyon cihazi al

Yok TV alayım ben affedersin ama oda zaten g*t kadar bide onunla mı uğraşıcam ya :D

Önerin için çok teşekkür ederim hala bir karar verebilmiş değilim önerilerinizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam eğer kendi odana alıyorsan 82 ekran 3D bir TV öneririm. Zaten artık 102 ekran 3D TV'ler bile 1.700 olmuşken 82 ekranlar fazla tuzlu değildir.Eğer yok 3D beni bozar diyorsan, kesinlikle LED TV bir plazma yada LCD TV al derim.

• quote:

Arkadaşım neden böyle cevap verdin anlamış değilim ''kesinlikle Plazma alın.'' Plazmaların ne gibi avantajları var ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Hocam eğer kendi odana alıyorsan 82 ekran 3D bir TV öneririm. Zaten artık 102 ekran 3D TV'ler bile 1.700 olmuşken 82 ekranlar fazla tuzlu değildir.Eğer yok 3D beni bozar diyorsan, kesinlikle LED TV bir plazma yada LCD TV al derim.

Yok hocam ben hiç 3D işine girmiyim HD olsun yeter zaten online oynamıcam (inceden) bide ona para vericem oyunlar felan çok masraflı iş o yüzden en iyi fiyatı bulmaya çalışıyorum yani Full HD olsun cart curt problem çıkartıp bozulmasın yeter :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Yok hocam ben hiç 3D işine girmiyim HD olsun yeter zaten online oynamıcam (inceden) bide ona para vericem oyunlar felan çok masraflı iş o yüzden en iyi fiyatı bulmaya çalışıyorum yani Full HD olsun cart curt problem çıkartıp bozulmasın yeter :)

Alıntıları Göster
    Samsung'dan şaşma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Samsung'dan şaşma :)

Alıntıları Göster
    PS3= En az 32 inch = 82 Ekran Led&Lcd tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

plazmalar daha ucuz değil mi arkadaşım eski teknoloji ?

Eski degil..farkli teknoloji...

Sirkette panasonic led var evde samsung lcd.

Led daha basarili bence...ozellikleri kagit ustunde ayni.
  • quote:

quote:

Arkadaşım neden böyle cevap verdin anlamış değilim ''kesinlikle Plazma alın.'' Plazmaların ne gibi avantajları var ki ?

Bir LCD ile Plazmayi yanyana koyun, farki anlarsiniz.

Plazma eski teknoloji değildir, LCD ucuz bir teknolojidir; ama başarili bir teknolojidir.
  • quote:

quote:

quote:

Bir LCD ile Plazmayi yanyana koyun, farki anlarsiniz.

Plazma eski teknoloji değildir, LCD ucuz bir teknolojidir; ama başarili bir teknolojidir.

Alıntıları Göster
    demissin online olmicam diye asil online olmicaksan 3d al

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

3D işi pahalıya geliyo arkadaşım 1500 TL sınırım var diyorum 3D diyosunuz akıl var mantık var.

Kararımı vermedim ama Arçelik buldum bi tane 1098 TL FHD 82 EKRAN bakın bi görüşlerinizi bekliyorum.

Hala tam karar veremedim aksine daha da çok kafam karıştı.

Şimdi bir sürü soru işareti oluştu kafamda Plazma mı? LCD mi? LED mi?

• Bimeks de garaj günleri bitmeden 117 Ekran LED Toshiba tv al , kaçırma bu fırsatı 1899 TL yada 1799 TL, yanında da tv sehpası döner stand tutucu 200 TL

Edit : Sınırın 1500 TL ise Saturn de Sony 40" LCD TV 1199 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 7 Ocak 2012; 17:59:50 >
  • quote:

quote:

3D işi pahalıya geliyo arkadaşım 1500 TL sınırım var diyorum 3D diyosunuz akıl var mantık var.

Kararımı vermedim ama Arçelik buldum bi tane 1098 TL FHD 82 EKRAN bakın bi görüşlerinizi bekliyorum.

evet dostum akil var mantik var
    tiklaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

quote:

evet dostum akil var mantik var
    tiklaaaaaa

Alıntıları Göster
    benimde tavsiyem sana plazma tv alman olur. kendimde kullanıyorum.
    panasonci plazma V veya olmadı G serisi bir plazma almanı öneririm.
    bu hafta içi daha bir internet kafeye gittim lcd lerde farklı farklı oyunları inceledim.
    bir tanesinde özellikle mortal kombat 9 oynanıyordu, o dakka gördüm ki benim plazma ile aralarında çok fark var.
    film için zaten kesinlikle plazma öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.