Şimdi Ara

Playstation 3 için TV önerileriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Akşahin

benimde tavsiyem sana plazma tv alman olur. kendimde kullanıyorum.
    panasonci plazma V veya olmadı G serisi bir plazma almanı öneririm.
    bu hafta içi daha bir internet kafeye gittim lcd lerde farklı farklı oyunları inceledim.
    bir tanesinde özellikle mortal kombat 9 oynanıyordu, o dakka gördüm ki benim plazma ile aralarında çok fark var.
    film için zaten kesinlikle plazma öneririm.

Hocam öyle diyosun ama yukarıda ki arkadaş 1400 e yakın bir fiyata 3D çok da iyi bir TV bulmuş.

Evet, arkadaşlar yeni sorumuz 3D Mi ? Plazma mı ?

Şuan kararım 3D den yana gözlüğüde var yanında fiyatıda uygun filmimide izlerim oyunumu da oynarım Plazma ya pek sıcak bakmıyorum görüşlerinizi yazın lütfen.

• ayrica gozlugu pilli degil pilliler gibi titreme yapmiyor . en son 3d cinemaya gittigimde 5tl vermistik gozluge cikista bizim olmus oldu gozlukler ve eve gelip denedim oldu yoksa pilli gozlukler cook pahali
  • Haci git spotcuya deki en buyuk ekran tvin ne kadar 120 ekranlarda tvyi 1500e pazarlikla alirsin hd'de olur 3dde merak etme teknosaya filan kanma benden solemesi ama projeksiyonu yinede hatirlatim sana verirsin 1000 tl 150 200 inchte oyun oynarsin cikarsin sokaga verirsin bi binanin reklam yapistirdiklari yere oyna babam oyna pes oynatsan saati 20 tlye istedigin tvyide alirsin :)))
  • Söz konusu HD tv ise Vestel, Arçelik, Beko, Profilo, Sunny, Regal, Saba gibi markalardan uzak dur. Sony, LG, Panasonic, Samsung, Toshiba, Philips ve Sharp. Bu markalardan şaşma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.