Şimdi Ara

Playstation 3 Internet Download ve Upload Hızı Sınırlı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu sorunu çözen var mı acaba? Türk Telekom Fiber 100 megabit kullanıyorum sadece 8 megabitini alabiliyorum. Her saniye 1mb indirmeye ayarlarlanmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Haziran 2012; 0:26:47 >
  • Vay be. 50 mbps internet. Vay Vay Burdan Fiber geese keşke
  • Benimde 20mbit fakat ps3 kablolu veya kablosuz 7mbit üstüne çıkmıyor en fazlası oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

Benimde 20mbit fakat ps3 kablolu veya kablosuz 7mbit üstüne çıkmıyor en fazlası oda

Evet, bu sorunu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Benimde 20mbit fakat ps3 kablolu veya kablosuz 7mbit üstüne çıkmıyor en fazlası oda

Slim mi kalın kasa mı sendeki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Slim hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Slim hocam.

Kardeş normalde b/g/n nin üçünü de destekliyor slim modeller, bende 8mb olduğu için sınırm olan seviyede download hızı aldım fakat sanırım yazılımsal bir sınır var, çünkü (kopya kullanıyorum) multiman adlı dosya yönetici ile dosya kopyalarken 1 mb ın üzerinde de hızlar aldım

• bende 20mb var ama modeme 16 mb geliyor ve ps3 kablolu baglaniyor ordan test yapinca en fazla 13mb cikiyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Slim hocam.

Kardeş normalde b/g/n nin üçünü de destekliyor slim modeller, bende 8mb olduğu için sınırm olan seviyede download hızı aldım fakat sanırım yazılımsal bir sınır var, çünkü (kopya kullanıyorum) multiman adlı dosya yönetici ile dosya kopyalarken 1 mb ın üzerinde de hızlar aldım

Kablolu bağlanıyorum dostum, kablosuz da denedim yukardaki arkadaşın dediği gibi hız testinde 13 megabit çıkıyor ama birşey indirirken her saniye 1 mb indiriyor. Yani 100mb lik oyun 100sn de iniyor.

Bir sınır var gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Slim hocam.

Kablolu bağlanıyorum dostum, kablosuz da denedim yukardaki arkadaşın dediği gibi hız testinde 13 megabit çıkıyor ama birşey indirirken her saniye 1 mb indiriyor. Yani 100mb lik oyun 100sn de iniyor.

Bir sınır var gibi.

Evet yazılımsal bir sınır var

• Ben bi keresinde dükkandaki 24 mbit'e bağlamıştım.Ps3 uçmuştu resmen.Bi günde bir sürü demo yüklemiştim.Bol bol download yaptığım için kaç gb veri ne kadar zamanda iner tahmin edebiliyorum.Ps3 en az bilgisayar kadar hızlı download yapmıştı.

• 16 mb limitsiz tarifedeyim ps3 devamlı 14.5 mb görüyo ne iner ne çıkar modemde taa salonda sıkıntı yok wireless ile bağlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NDrake56

16 mb limitsiz tarifedeyim ps3 devamlı 14.5 mb görüyo ne iner ne çıkar modemde taa salonda sıkıntı yok wireless ile bağlanıyorum

Peki psn den oyun çekerken durum ne? Önemli olan kısım bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDrake56

16 mb limitsiz tarifedeyim ps3 devamlı 14.5 mb görüyo ne iner ne çıkar modemde taa salonda sıkıntı yok wireless ile bağlanıyorum

Peki psn den oyun çekerken durum ne? Önemli olan kısım bu

saniyede 2-3 mb çekiyo

• arkadaşlar aynı sorunu bende yasıyorum internet hızım
     Playstation 3 Internet Download ve Upload Hızı Sınırlı mı?
    bu şekilde ama ps3 üzerinden hız testi yaptığımda 3-4 mbps hız alıyorum.Bu sorunu nasıl çözerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 14 Şubat 2013; 12:38:05 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ulan bu adama 100mbit versende doymaz bunun gözünü ancak toprak doyurur senin 20 mbitin yarısını bulamayanlar var biz 1mbite talimiz yau

AKK diye birşey var hocam, bende 20Mbit kullanıyorum ama Allah'ım şayit hiçbir zaman verim alamadım.. Olayı bu kadar dejenere etmenin bir manası yok bence, AKK olduğu sürece 20 Mbit yada 1 Mbit çok farksız bence.. Al benim 20 Mbit senin olsun, emin ol düşündüğün gibi bir durum yok ortada..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.