Şimdi Ara

Playstation 3 Internet Download ve Upload Hızı Sınırlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim PS3 download ve upload hızı sınırlımı belli bir limiti var mı? Yoksa kullandığımız internet hızımız neyse onu görebilme şansımız var mı? 20 Mbps fiber internet kullanıcısıyım PS3'de bu hızı şimdiye kadar göremedim. Benim yaptığım testlerde download 5 mbps upload 4 mbps çıkıyor Nat Type2. Mesela Street Fighter 4 online oynarken karşı tarafın hızının derecesini görebiliyorum (yeşil,sarı,kırmızı) ama kendi hız derecemde hiçbirşey yok bomboş çıkıyor. Aynı şey Pes 2009 online da mevcut. Sizlerde durum nasıl acaba. Pc'den en son yaptığım hız testide aşağıda.

Playstation 3 Internet Download ve Upload Hızı Sınırlı mı?

• sana neden kimsenin cevap yazmadığını biliyormusun, çünkü şu anda herkeş sana uyuz oluyor, herkes senin mesajı okuyor ve diyor ki "20 mbit ha"

alınmadın dimi:) şaka yapıyorum...

sınırlama olduğunu sanmam çünkü üzerinde bildiğimiz wirelles kart var eyhernet portuda bildiğimiz erhernet yani sınır olmaz..ben 4 mb sınırsız kullanıyorum 2 saniyede 1 mb download yapıp full kapasite kullanıyor seninkide öyledir...psn den bişiler indirmeyi dene indirirkende yükleme hızını kronometre li bir saatle hesapla ben öyle yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 5 Ocak 2010; 21:49:33 >
  • ulan bu adama 100mbit versende doymaz bunun gözünü ancak toprak doyurur senin 20 mbitin yarısını bulamayanlar var biz 1mbite talimiz yau
  • Ya yeri gelmişken sorayım 1mb internetle oynarken lag oluyor mu oyunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ya yeri gelmişken sorayım 1mb internetle oynarken lag oluyor mu oyunlarda?

olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

olmaz...

oyunda lag varsa oluyor onun dışında problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

olmaz...

oyunda lag varsa oluyor onun dışında problem yok

Sağolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ulan bu adama 100mbit versende doymaz bunun gözünü ancak toprak doyurur senin 20 mbitin yarısını bulamayanlar var biz 1mbite talimiz yau

PS3 Wireless sinyal gücü ½97 gösteriyor ama laptop'un wireless ile yarışamıyacak kadar kalitesiz hız veriyor,zaten çoğu PS3 kullanıclarıda aynı fikirde(ydi).O yüzden kablolu bağlanmanı öneririm,birde öyle dene belki hızlanır.
  • bende bısey sormak ıstıyorum konuyu acana yada mesaj yazanlara
    bende super onlıne kullanıyoum ama test yaptırdıgım zaman upload ve download hızını neden gostermıyor
    modem den bı ayar mı var anlamadım
    bılen varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Ocak 2010; 22:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost<3

quote:

ulan bu adama 100mbit versende doymaz bunun gözünü ancak toprak doyurur senin 20 mbitin yarısını bulamayanlar var biz 1mbite talimiz yau

PS3 Wireless sinyal gücü ½97 gösteriyor ama laptop'un wireless ile yarışamıyacak kadar kalitesiz hız veriyor,zaten çoğu PS3 kullanıclarıda aynı fikirde(ydi).O yüzden kablolu bağlanmanı öneririm,birde öyle dene belki hızlanır.

bende kablolu kullanıyorum kablosuzda hız aşırı yavaş...aktarım kesik kesik oluyor..ama bu 3.0 update inden sonra oldu...daha önce iyiydi..

• kablolu bağlanıcaksanız da kaliteli kalın kablolardan alın benim gibi paranızı sokağa atmayın

ayrıyetten nat type network settings ten mi ayarlanıyordu.2 mi olucak.call of duty de modarete falan yaziyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren35fb -- 5 Ocak 2010; 22:56:24 >
  • aynı sorundan muzdaripim benim de 20 mb hızım var ama yavaş geliyor sanki ps3 te.pc de normal ama.nat 2 yazıyor başka ne ayar yapılabilir hızlanması için bilen varsa yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevix

aynı sorundan muzdaripim benim de 20 mb hızım var ama yavaş geliyor sanki ps3 te.pc de normal ama.nat 2 yazıyor başka ne ayar yapılabilir hızlanması için bilen varsa yazsın lütfen

bende 4 mb var kablosuz bağladığımda bende verim alamıyorum takılarak iniyor ps storedaki videolar oyunla...ama kabloy bağlayınca şakır şakır 2saniyede 1 mb indiriyor..tam kapasite yani...wirelles te sorun var kablo ile bağlayın aleti..
  • Cevaplar için teşekkürler kablolu bağlantı kullanıyorum wireless hiç kullanmadım şimdiye kadar ama sonuçların düşük çıkması beni şüphelendirmişti. Mademki böyle bir kısıtlama yok PS3 internet testini yaptığı server uzak olduğu için olabilir diye düşünmeye başladım. Genelde yukarıdaki hıza Bursa ve İstanbul üzerinden hosting alan serverlerdan deneyerek ulaşabiliyorum. Bu arada Allah herkeze hızlı internet nasip etsin verdiğin paranın karşılığını gerçekten alıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

bende bısey sormak ıstıyorum konuyu acana yada mesaj yazanlara
    bende super onlıne kullanıyoum ama test yaptırdıgım zaman upload ve download hızını neden gostermıyor
    bılen varmı acaba?

Bir ara bendede bu sorun oluyordu son güncellemeden sonra olmamaya başladı. Bazen Media Server'da problemler çıkıyordu ben İp ayarlarının kendim manuel olarak ayarladım belki bununda etkisi olmuş olabilir. (192.168.1.1 mecburi olarak modem 192.168.1.2 pc 192.168.1.3 PS3 bunun gibi.) DNS olarakta 208.67.222.222 208.67.220.220 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 6 Ocak 2010; 12:50:04 >

• bende superonline 20mbit var.ps3 4mbit gösteriyor. notebookta 20mbiti görüyor.

quote:

aynı sorundan muzdaripim benim de 20 mb hızım var ama yavaş geliyor sanki ps3 te.pc de normal ama.nat 2 yazıyor başka ne ayar yapılabilir hızlanması için bilen varsa yazsın lütfen
  • Yalnız sizde de öyle mi bilmiyorum ama PS3'te sörf yapmak tamamen bir işkence. Sayfalar 2 saatte açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yalnız sizde de öyle mi bilmiyorum ama PS3'te sörf yapmak tamamen bir işkence. Sayfalar 2 saatte açılıyor.

son güncellemelerle daha iyi oldu ama tabi yinede yavaş açılıyor..friefox geleceği söyleniyor o zaman düzelir herhalde..
  • quote:

quote:

bende 4 mb var kablosuz bağladığımda bende verim alamıyorum takılarak iniyor ps storedaki videolar oyunla...ama kabloy bağlayınca şakır şakır 2saniyede 1 mb indiriyor..tam kapasite yani...wirelles te sorun var kablo ile bağlayın aleti..

kabloyla bağlanmama rağmen durum böyle malesef.tüm ayarlar otomatik.sayfalar çok yavaş açılıyor belki de browserından kaynaklıdır ama oyunlar da yavaş iniyor.
  • quote:

quote:

quote:

kabloyla bağlanmama rağmen durum böyle malesef.tüm ayarlar otomatik.sayfalar çok yavaş açılıyor belki de browserından kaynaklıdır ama oyunlar da yavaş iniyor.

modeme restart atmayı dene...

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Cevaplar için teşekkürler kablolu bağlantı kullanıyorum wireless hiç kullanmadım şimdiye kadar ama sonuçların düşük çıkması beni şüphelendirmişti. Mademki böyle bir kısıtlama yok PS3 internet testini yaptığı server uzak olduğu için olabilir diye düşünmeye başladım. Genelde yukarıdaki hıza Bursa ve İstanbul üzerinden hosting alan serverlerdan deneyerek ulaşabiliyorum. Bu arada Allah herkeze hızlı internet nasip etsin verdiğin paranın karşılığını gerçekten alıyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

bende bısey sormak ıstıyorum konuyu acana yada mesaj yazanlara
    bılen varmı acaba?

Bir ara bendede bu sorun oluyordu son güncellemeden sonra olmamaya başladı. Bazen Media Server'da problemler çıkıyordu ben İp ayarlarının kendim manuel olarak ayarladım belki bununda etkisi olmuş olabilir. (192.168.1.1 mecburi olarak modem 192.168.1.2 pc 192.168.1.3 PS3 bunun gibi.) DNS olarakta 208.67.222.222 208.67.220.220 kullanıyorum.

bu verdiğin DNS leri ps3 e mi giriyoruz?

dowload hızını etkiliyormu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.