Şimdi Ara

PlayStation 3 Japonya' da satışa sunuldu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimdeki Japona bak nasılda sırıtıyooo, herif bide 60Gb lıktan almışşş

Bizim bu ps2 leri n zmn satmaya başlasak acaba?
  • Yaw Adamın Elindeki Makineyi Anladık ta...
    Adamın Elindeki DEMO Disk Mi?
    Yoksa Ortalıkta "Sony PS3 Çıkar Çıkmaz Yellow Dog Linux İle Birlikte Gelecek" Diye Bi Haber Vardı!!!
    Elindeki Linux Mu? Bence Büyük İhtimalle DEMO DISC tir Ama Neyse Hadi...!!!
  • bize playstation 2 almak daha yeni nasip oldu millet ps3 almaya başladı :) playstation 2 aldım ykm'nin deposundan 250 ytl makina sıfır 2 yıl garantili en ince kasa peşin fiyatına 6 taksit yaptılar iyimi nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENKKK -- 17 Kasım 2006; 17:29:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CENKKK

bize playstation 2 almak daha yeni nasip oldu millet ps3 almaya başladı :) playstation 2 aldım ykm'nin deposundan 250 ytl makina sıfır 2 yıl garantili en ince kasa peşin fiyatına 6 taksit yaptılar iyimi nasıl.

Bence en iyisini yapmışsın Her zaman ürünü ilk alıp kullanandan firmalar büyük kaymak yer, ayrıca ilk versiyonlar veya bazı versiyonlar hep sorunlu çıkar. Piyasayı 1 adım geriden takip etmek en mantıklısı, ayrıca 2. el ps2 lerin oyunlarını kapmanın tam zamanı

• bu nasıl kendini kaptırma abi 1 gün öncesinden oluşan sırayı gördünüzmü çılgınlık adeta.
  • Gittigidiyor da 2 kişi açık arttırmayla PS3 satıyor.Ama çok fahiş fiyatlarla...
  • yeni nesil blu-ray diski, bilgisayarlardaki dvd-rw ler çalıştırabilecek mi? blu-rayların boşları çıkarsa dvd-rw lerle data bilgi kopyalayabilecek miyiz?
  • hayret ediyorum doğrusu be ne oyun merakıdır yahu

sony nin satış stratejisi oldukça akıllı oldu denilebilir doğrusu...

ama geç kalması hiç te iyi olmadı malum şimdi güç rakiplerin elinde !

ama bu biraz da sanırım insanların gerçeklerden uzaklaşma çabası gibi birşey , ben şahsen hala sokak ta futbol maçı yapmayı her zaman ps te futbol oynamaya tercih ederim.
  • <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4CTy7Nx0oPI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4CTy7Nx0oPI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 20 Kasım 2006; 18:06:49 >
  • Playstation 1aldık havamızı bastık mahl. çocuklarına 2 aldık yine bi hava attık ama bu 3 galiba biraz tuzlu olcak ama sanırım yine alıcam bu aleti:) hava atmıcam ama çünkü adama salak derler bu kadar para werirsek bu makinaya...............
  • o elinde ps3 ile poz veren herifi dövecem.
    ps3 aldım diye hemen hava atmaya başlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: shawlin

o elinde ps3 ile poz veren herifi dövecem.
    ps3 aldım diye hemen hava atmaya başlamış

Bizde istiyoruz..!!

Ama türkiyeye geldiğinde satış fiyatı cebi yakabilir

• bi sene sonra alıcam fiyatı baya düşer o zaman
  • ps3 den internete girmek bile var.
  • Vatana miLLete hayırLı oLsun
  • bu fiyata zor alınır. 1 sene bekleyip fiyatların biraz daha makul seviyeye gelmesini beklemek en iyisi ..!
  • oho ps3 çıkıyo biz daha ps2 yi yeni alıcaz çokmu geri kaldım acaba
  • ps2 alınca kendini bollukta hissedersin. seni bir kaç yıl götürür sonra zaten ps3 uygun fiyata bulunur.
  • 60 gb olanın fiyatını we blueray disklerin fiyatını hiç bişeyin fiyatını düşünemiyorum.Halbuki tv hazır.Kuzu gibi ps3 ünü beklio.Ama cebim kan ağlıo aynen böle ayrıca o ps3 ile poz weren japonla ilgili sadistce düşüncelerim war
  • di mi...almış eline nası sırıtıo...

yaw acaba ne zmn fiyatı oturur bunun tr de...anca yaza heralde...1 milyardan girer gibime gelio piyasaya :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.