Şimdi Ara

Playstation 3 KARAHİP KORSANLARI- Bugün aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar.. Bu www.isteyinbulalim.com dan Pirates of carrebian oyununu aldım.. 1 Aydır bekliyordum..On siparişle aldım. Bugun geldi...Oyun mükemmellllllll..

Tavsiye ederim..

Bu arada blu-ray filmlerde var.

• Senin oyun gerçekten korsan sanırım çünkü oyunun ismi'' KARAYIP KORSANLARI 2 '' olacaktı,KARAHIP değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 2 Haziran 2007; 0:44:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Senin oyun gerçekten korsan sanırım çünkü oyunun ismi'' KARAYIP KORSANLARI 2 '' olacaktı,KARAHIP değil

• hayirli olsun ss bekliyoruz
  • Hocam sana fason vermişler. Çünkü carrebian değil caribbean, karahip değil karayip olması lazımdı. tahtakale'deki mahmut abi edition olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 2 Haziran 2007; 0:52:49 >
  • 1 aydır da bekliyoröuşsun ee denizi aşıp gelmek kolay değil hele ki davy jones varken
  • Rahip mahip ne iş yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Rahip mahip ne iş yav.

Rahip değil,dikkatli oku KArahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 2 Haziran 2007; 2:01:40 >
  • Karahippi Korsanları partinin bittiği yer - Pirates of Karahippy at Party ends.
  • ee oyun nasil anlat bakalim. ne yapip ediyorsun/. grafikler ses yukleme sureleri....vbvb tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Hocam sana fason vermişler. Çünkü carrebian değil caribbean, karahip değil karayip olması lazımdı. tahtakale'deki mahmut abi edition olsa gerek.

• Bunlar reklam kokan hareketler Mike...
  • oyunun grafikleri 360 damı daha iyi ps3 demi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Hocam sana fason vermişler. Çünkü carrebian değil caribbean, karahip değil karayip olması lazımdı. tahtakale'deki mahmut abi edition olsa gerek.

Bak oyunda korsanmış.. gel elinde kalmasın .. sana orjinal resistance verim.. takas edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Bunlar reklam kokan hareketler Mike...

aynısını ben dicektim şimdi. Pek reklamsı olmuş.
  • yaw arkadaslar bu oyunlar buraya ne zaman gelır her zaman boyle aylarca oyunmu beklıcez bız .
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

yaw arkadaslar bu oyunlar buraya ne zaman gelır her zaman boyle aylarca oyunmu beklıcez bız .

sony shoplarda vardır..150 ytlcik..
  • Ayrıca bu oyun xbox 360ta oynanır playstation3te grafikler berbatmış inanmayan gamespotta bu oyunun video reviewsını izleyebilir orda herif söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Bunlar reklam kokan hareketler Mike...

aynısını ben dicektim şimdi. Pek reklamsı olmuş.

+1

reklam kokuyar

• ee kopya oyun varmı şakamı yapıyonuz bu konuda bir açıklama rica ediyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.