Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: furkito

Bugün ilk defa canlı olarak gördüm.Dehşet bişey olmuş.Babama sipariş verdim.Oynamasam bile gözüme hitap ediyor.Resimlerdekinden daha asil ve sempatik

Gerçekten resimdekilerden daha güzel.Ben pek fazla beğenmiyordum ama canlı görünce hoşuma gitti.Alıp eve gidesim geldi.Ama olmadı.

Bende ah aaah...İçim pır pır etti desem yeridir.Kutusu bile çok hoş

Orda bir köy var uzakta......misali

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Bugün ilk defa canlı olarak gördüm.Dehşet bişey olmuş.Babama sipariş verdim.Oynamasam bile gözüme hitap ediyor.Resimlerdekinden daha asil ve sempatik

Gerçekten resimdekilerden daha güzel.Ben pek fazla beğenmiyordum ama canlı görünce hoşuma gitti.Alıp eve gidesim geldi.Ama olmadı.

Bende ah aaah...İçim pır pır etti desem yeridir.Kutusu bile çok hoş

Orda bir köy var uzakta......misali

Off ooff.Kız arkadaşım bir yandan vurdu,bu bi yandan vurdu.Birisi de elimi tutup kaldırsın yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: **SE_mania**

@ICMAN
    @dievas

Teşekkürler,
    Siz de en kısa zamanda uygun bi fiyatla ps3 sahibi olursunuz inş.

Isparta'daki Sony yetkili bayiden aldım, bir tane var zaten burda.. Kampanya yoktu, satıcı başta daha fazla söylemişti zaten fiyatı; pazarlıkla düştü biraz daha; ama tabi fiyatta aynı sokağın esnafı olmamızın ve konsolun peşin alınmasının da etkisi var..

çok iyi fiyata almışsıın. Bende Fat ps3 var ama slim i de çok hoşuma gitti. Onu da almak istedim. Ama her yere baktım SONY bayi 920 TL fiyat çekti sadece PS3 slime. Daha bunun hdmi kablosu var. Bana 1 milyara gelio boşu boşuna. Birde PSP GO yu bekliyorum o 2 sini alıcam aynı anda peşin vericem onun için pazarlık yapmaya uraşıorm ama bayilerin psp go dan haberi bile yok. En iyisi biraz daha beklemek sanırım.

• konsolword

İlk mesajdaki çeviriyi siz mi yaptınız hiç bir şey anlamadığımı söylemek için bu mesajı gönderiyorum ve bu konuya ait
    ilk mesajdan resimler hariç hiç bir şey anlaşılmadığını sizinde bilmenizi istedim.

Yani ps3 slim için bu nasıl bir ana konu olabiliyor resim koymak yetiyormu yoksa sayfalarca mesajı okuyupta mı bilgi
    sahibi olacağız.

PS3 slim almaktan vazgeçtim içeriği görünce.
  • ps3 slimim dün akşam itibariyle elime ulaştı. ben çok beğendim şuanki oyunlarım uncharted , kill zone2 , call of duty4 , gt5 ,
    pre orderdada uncharted2 ,assassaın creed 2 bekliyorum..
    Sormak istediğim birşey var kill zone falan oynarken kumandada sadece joysticklerimi kullana biliyoruz?? tuşlarla hareket edemiyormuyum sanırım alışmadığımdan dolayı sağa sola dönerken hep silahın ucunu yukarı aşağı kaydırıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

@addidas_85

cevap ıcın sagolasın,valla kardes denedıklerımın hıcbırıde orjınal degıldı,bırı recep ıvedık,dıgerı saw5 bırıde horsemen dı,hepsıde kopya,hepsınıde pal dedı...

Elime sonunda dün geçti PS 3 slim bende birkaç film denedim ama hepsinde pal dedi oynatılamadı bunun için bi çözüm yolu bilen varmıdır acaba...

yada ntsc dvdleri nerelerden bulabiliriz yada çevirme yöntemi varmı?...
  • Sarısı çok hoşmuş yaw

• Sarı falan hikaye. Siyah gibi asil renk varmı yahu...
  • 250 GB versiyonu için shopto çok uygun bir fiyatla böyle bir paket sunmuş bizlere. Ilgilenenler bir baksın derim doğruysa süper

Tıklayın !l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 28 Eylül 2009; 11:50:47 >

• arkadaşlar bir arkadaşım yurt dışından getirdi ps3 slim kutusunda uluslar arası garantisi var felan diyor ama 375$ istiyor oda 550 tl yapıyor ortalama sizce alayım mı? yoksa biraz daha bekliyip düşmesini türkye den mi alayım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axsi

ps3 slimim dün akşam itibariyle elime ulaştı. ben çok beğendim şuanki oyunlarım uncharted , kill zone2 , call of duty4 , gt5 ,
    pre orderdada uncharted2 ,assassaın creed 2 bekliyorum..
    Sormak istediğim birşey var kill zone falan oynarken kumandada sadece joysticklerimi kullana biliyoruz?? tuşlarla hareket edemiyormuyum sanırım alışmadığımdan dolayı sağa sola dönerken hep silahın ucunu yukarı aşağı kaydırıyorum :)

??
  • Benim makinamda çarşambaya elimde olucak İnşallah
  • arkadaslar elimde daha kutusu acilmamis PS 3 Slim 120 gb var almanyadan geldi ambalaji daha uzerinde denemek icin bile acilmadi istanbulda oturuyorum
    730 tl"den veriyorum herkese ii aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

arkadaslar elimde daha kutusu acilmamis PS 3 Slim 120 gb var almanyadan geldi ambalaji daha uzerinde denemek icin bile acilmadi istanbulda oturuyorum
    730 tl"den veriyorum herkese ii aksamlar

bence kaçırılmaması gereken bir fırsat benimde arkadaşım getirdi 700 liraya anlaştım :)
  • Benim şöyle bir gözlemim oldu ne kadar katılırsınız bilmem. PS 3 Fat kasası eski 56 model büyük kasalı Amerikan arabalarını özellikle Chevrolet modellerine benziyor. Parlak görüntüsü, heybetli yapısı ve bluray romun üzerindeki parlak krom rengi plastik de o Amerikan arabaların önündeki krom ızgaralara benziyor. Üstelik onların yaktığı benzin gibi bu da elektrikten çok yakıyor. PS 3 slim ise daha ufak, fonksiyonel, daha teknolojik ve az yakan Japon arabalarına benziyor. Üstelik kullanılan malzeme de fat e göre daha kalitesiz, gösterişten uzak ve sade. Yine Japon arabaları gibi az yakıyor. Zaten fiyatını da düşürdükleri için belki PS 3 Fat gibi piano black yapmaktansa daha ucuza malettikleri mevcut slim üzerindeki plastik malzemeyi kullandılar.

• benim slim'den bazen tak tuk ses geliyor içinden çok nadir olarak. genelde cd ile oyun oynarken oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

benim slim'den bazen tak tuk ses geliyor içinden çok nadir olarak. genelde cd ile oyun oynarken oluyor.

Bende de oluyor bu olay. Sanki konsolu bi yere çarpınca çıkan ses gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

benim slim'den bazen tak tuk ses geliyor içinden çok nadir olarak. genelde cd ile oyun oynarken oluyor.

Genellikle yükleme sırasında çıkar,normaldir.
    -
    2-3 saat oynamadan sonra blu-ray disk çok fazla ısınmış oluyor.Eski makinada böyle birşey olmazdı.PS3 Slim deki tek ısınma sorunu bu olsa gerek.
  • Evet blu-ray den eski kasalara göre daha fazla ses çıkıyor ama sanırım malzemeden , yalıtımdandır.Herhangi bir fark olduğunu zannetmiyorum.
  • sonunda bende ps3 slim sahibi oldum. Ps3 Fat imin yanına koyduğumda incelik bakımından ciddi bir fark gördüm. Daha bir kaç saat oldu alalı ama şimdiye kadar izlenimimde fanlardan gelen ses slimde Fat e göre daha az. Yükleme zamanındaki farkı görme şansım olmadı henüz. Ama bana sorarsanız Fat in dışı daha şık duruyor. Slim in önündeki açma kapama işlemlerinin yapıldığı tuşların dokunmatik olmaması direk düğme olması bana sorarsanız kötü olmuş. Ama onun dışında şık ve güzel bir makina olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.