Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gerçek. Daha önce Rapor göre Super_Secret PS3 olduğu kadar Fiziksel olarak mümkün Orada mevcut PS3 başlğn oynatma kaybını önlemek olmaksızın's been kesildi ve 'PS3 Slim' bir.

Hala sahip Blu-ray, Hala'nın kablosuz var, Hala'nın Bluetooth ve Hala'nın Gigabit Ethernet vardır. "OtherOS" desteği kaldırıldı.
    Hala'nın 2 USB Almak.

Sabit diske Boyutları büyük olacak, 120Gb 250GB olarak aromalar Gelecek Ve bu. Olarak konsola önüne olmuştur Hala'nın ve gerçekten relocated biraz daha Kolay olacak değiştirilebilir's.

Bu Geriye uyumluluğu veya Gelişmiş Çevresel Destek gibi "yeni" özellikleri vardır. Sadece bir PS3, Ancak biraz daha küçük ve ucuz's. Güç Kaynağı Hala'nın, fakat iç bir çeşit güç kablosu kullanılacaktır.

John Koller Aslında boşuna PS3 Slim sorularınızı Ani bir yağmur İle gündeme getirildi. Bir kez soruşturma iddiasıyla sızıntıları başladı Onun tavır tamamen değişti.

Hayır Seviyorum AZ kaçaklar ve etli bir dünyada Yaşamak, Koller Bu sorulara yanıt verdi. Anlaşılan seni biraz daha taş yüzlü oldu, dışarıda olarak görünüyordu yanıt ve rahatsız Konum leaned.

Eğer Mayıs şahsen Bu turnabalığı Aşağı geliyor ve mevcut RAF temizlemek isterseniz hissetmek istiyoruz. Bunu söyledi, Ben de bir Fiyat düşmesi önce ince geldiğinde gelip gidiyor inanıyoruz.

.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ps3 slim haberi tr de ilk olarakwww.konsoldunyasi.com web sitesinde
    ve donanımhaber.de tarafımızdan yayınlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 26 Mayıs 2010; 13:29:27 >
  • walla ne diyim ust kısım sanki bana buzlu plastik gibi geldi yada resimden öyle eger öyleyse ben sahsen ne kadar ince olursa olsun isterse kagıt kadar olsun o sekilde almam ne o öyle sanki dvd player gibi hoş o sekilde daha guzel dvd plyerlar var
  • Açıkçası ben bu cihazın incelmesinin ısınma sorunları çıkaracağını düşünüyorum.
  • Wall incelirse iyi olur ama; ben daha yeni aldım!
    Bir de bu çıkarsa akımız onda kalmasın!
  • içerik kadar görüntüde önemli sizce ilk çıkan kara kutudan farkı varmı görünüş olarak?
    milenyum yılında birazgörünüşede önem verilmeli diye düşünüyorum
  • bence hiç güzel değil şu anki ps3ümün bir asaleti var bence onun kadar güzel görünmüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstelik ben bu slimdeki soğutmayı da merak ediyorum. bu iyi soğutma sistemiyle dahi yeni yeni işlemci filan 65nm olunca ısılar düştü bide bu slimde soğutucu daha başarısız olursa allaaaah artık sıcak havalarda üzerinde kebap yapılır...
  • Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama tek bir hava giriş-çıkışı bile yok.

Fake
  • sony malesef bunu tüm konsollarında yapıyor bu ps1 ps2,ve psp lerdede oldu işim geregi hepsinin içlerini ve kullanıcılardan gelen sorunları devamlı görüyorum sony ne zaman gelişim için slimlerini çıkarıyor o makinalar 2.plana düşüyor nerede kalın kasa ps2 ler ve ps1 ler taş gibi cihazlarda şimdi malesef aynısı ps3 lerinde başına gelecek elimizeki ps3 ün kıymetini bilelim :-)
  • benim gördüğüm kadarıyla resimdeki sadece üst kapak gibi duruyor.ortada komple bir alet yok.
  • ben ps3 ümden memnunum slim çıktı diye değiştirip slim almam ama ben görünüşü beğendim sade ve hoş görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkan38

benim gördüğüm kadarıyla resimdeki sadece üst kapak gibi duruyor.ortada komple bir alet yok.

evet tum resimlere baktım sadece ust kapak var
  • bencede bu fake hem gercek olsa bile hic iy tasarim deyil özzeliklerde ayni olursa ben tabiki deyistirmem ben memnunuzm bu ps3mden
  • Güzel değil, hatta hiç güzel değil.
  • kalın kada ps2 ler ile slim ps2 ler arasında %400 kalite farkı var resmen oyuncak gibi umarım ps3 lerde de böyle olmaz
  • slim ps3de muhtemelen x360daki gibi güç adaptörü dışarıda olur tahminimce
  • ps3 slim yapmaya hic gerek yok aslında ama pazarlama stratejisi
    sony bakacak ps3 satısları ne zaman asırı azaldı
    o zaman dayayacak ps3 slimi
  • Ilk Turk sitesine dustuyse zaten faketir.Eger ciddi bir is olsa,Joystiq,IGN,Gametrailers,Gamespot,Playstation Universe bunu atlamaz.

Edit:pardon,atlamamislar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 14 Mayıs 2009; 17:10:20 >
  • eminiz haber gün içinde tüm konsol sitelerinde yeralacaktır atlanacak bir haber degil çünkü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.