Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fake in kralı.Çünkü hiç güzel bir takasırımı yok.Sony böle mal çıkartmaz.
  • siteye adam toplamanın yeni taktiği bu da herhalde. konuyu açan arkadaş sırf resmi koysa olmuyor galiba. adam direkt sitenin adresini vermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsol_dunyasi

sony malesef bunu tüm konsollarında yapıyor bu ps1 ps2,ve psp lerdede oldu işim geregi hepsinin içlerini ve kullanıcılardan gelen sorunları devamlı görüyorum sony ne zaman gelişim için slimlerini çıkarıyor o makinalar 2.plana düşüyor nerede kalın kasa ps2 ler ve ps1 ler taş gibi cihazlarda şimdi malesef aynısı ps3 lerinde başına gelecek elimizeki ps3 ün kıymetini bilelim :-)

Evet PS2, PS1, PSP nasıl kalın kasa iken sonradan slimleri çıktı, PS3'de öyle olcak.. Bence fake falan değil ama beğendin mi derseniz çok kötü olmuş bencede.. Zaten slim versyonlarını oldum olası sevmem...
  • umarım slim ps3 böyle bir görünüşte çıkıp da bizi hayal kırıklıgına uğratmaz sony
    ama şunlarıda düşünmek gerekir
    ps3 lerde uzun zaamndır ısınma(sarı ışık bort hatası ) ve lens probleminin oldugu herkes tarafından bilinmekte ve slim modellerininde çıkacagı uzun zamandır söylenmekte gerekse daha önce yaptıgı psp-ps1-ps2 lerdeki slim leştirme çalışmaları bundada olacagının çok büyük bir göstergesidir ps3 ün hatalarının giderilmesini bizde 4 gözle bekliyoruz ancak böyle bir modelle kesinlikle degil çok yakında çıkar ortaya
  • diğer başlığa yazdığımı buraya da göndereyim. başlıklar birleşirse, ilgili olandan devam ederiz.

""
    arkadaşlar, bir başlık daha var ama önce buraya yazayım. burada daha çok ve detaylı fotolar var.

şimdi bu resimlerin fake olmadığına ve gerçek olduğuna dair söylentiler var. hatta örnek olarak SONY bunlar hakkında bilgimiz yok demiş ama adamlar aynı şeyi HOME içinde demiş. bunu örnek verenlerde var. N4G.COM du galiba, insider kaynağı olan bir üye resimler gerçek demiş.

yani özetle bunların gerçek olma ihtimali var. cihazın hiçbir zaman ısınma problemi olmadı, SONY hep adam gibi soğuttu merak etmeyin, yine adam gibi soğutur.

logo da PS2 ye benzemiş. malzeme sıradanlaşmış ama tipik SONY dayanıklılığı hissediliyor. uzun ömürlü olacaktır. SONY belki bununla beraber 100 dolar fiyatı aşağı çeker. o zaman piyasayı kırar geçer. olmayacak şey değil, crismas öncesi gelme ihtimali var diyorum ben, E3 te ne olacagını anlayacagız.

SONY bu yıl cok kararlı, krizi kara gecirme pesinde bir taraftan yeni SLIM PS3 ve yeni PSP acıklanabilir. yani adamlar bu yıl damga vurmaya kararlı. bakalım, izleyip göreceğiz arkadaşlar takibe devam.
    ""

• en sonunda ps1 ve ps2 ler gibi ps3 ünde ince kasa olanı çıkacaktır ama şuan erken.. bu resimlerde fake gibi geldi bana
  • birinci resimle ikinci resim kel alaka 2 alet..
    ayrıca PS3 yazısı değişmez kesinlikle!!!
  • ilgili haber dün akşam saatlerinde gerek türk gerekse yabancı sitelerine düştü ve sony mecburi açıklama yapmak zorunda kaldı ve yapılan açıklama slim ps3 şuanda düşünmedikeri yönündedir

şunuda unutmamak gerekiyor aynı haberler ps2 de de başımıza gelmişti ve yalanlanmasına ragmen 3-4 ay kısa süre içerisinde slimler piyasaya sürülmüştür haberin gerçek yada fake oldugunu önümüzdeki günlerde görecegiz
  • Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..

tabiki şu an estetik olarak sorunu yok ancak sliminin yanında odun gibi kalacaktır. sen bir makinenin en yontulmamış halinimi seversin? bi ericson 688 e bak birde bugün satılan yeni cep telefonlarına bak. bırakın incelsin makine ne güzel işte. ısınma sorununuda sony düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Mayıs 2009; 12:17:51 >

• resimler büyük orada gerçek arkadaşlar. SONY yine kurnazlık yapmış. kalın kasa daha estetik ve albenili, slim modelinde kendine has bir çekiciliği olacak. benim gibi 2. bir slim alacak nice kullanıcı olacaktır. 2. slime abanıcağım, kalın kasayı daha nadir kullanırım.

tabi 2 yıl sonra filan alırım slimi, 300 dolara duser, yayılır ice, donanımsal sorunsuzlugu ortaya cıkar.
  • eğer slim buysa kesin olarak söylüyorum satmaaaaaazzzz !!!!

böyle modelmi olur arkadaşlar bırakın ya bir atasına bakın bide yenisine ......
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Muhtemel PS3 Slim'in logosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Mayıs 2009; 13:54:55 >
  • güzel bir ayrıntı yakalamışsın son gönderdigin resim ile karşılaştırdıgımızda gerçekçilik payı yüzdesi her geçen gün artmakta eniminki bu forumda konuşulanlardan sony nin haberi olsa idi yavaş yavaş köşeye sıkıştıgının farkına varırdı :-) çünkü yalanladıkları haberler hakkında sürekli somut örnekler çıkıyor
    son olarak ps3 bir oyun konsolu olabilir ancak kullanıcıları bu haberleri bir oyun olarak görmüyor çıkanbir haber üzerinde uzun süreler tartışılıyor o yüzden bir haberi sony olara yalanlarken arkasında durmalı ve kısa süre sonra şaka yaptık gibi slim modelleri sürülmemeli düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 15 Mayıs 2009; 14:14:07 >
  • yeni ps3 alacak arkadaşlar acele etmesinler o zaman. slim ps3 leri görünce, ellerindeki konsolu beğenmeyip, aldıklarına pişman olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 16 Mayıs 2009; 10:15:25 >
  • o logo zaten en başından beri var oyun kutularının üzerinde :

• quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

o logo zaten en başından beri var oyun kutularının üzerinde :

evet ama karakterler biraz farklı

• yeni model üretmenin amacını unutmuşsunuz.böyle birşeyin yapılma amacı ne olabilir?fiyatı düşürmek.üretim konusunda bir dev olan sony bile 2 yılda hala maliyetine konsol satıyorsa ve bu yıl sonuna kadar fiyatı indirimi yapmanın firmaya zarar vereceğini düşünürsa yapılabilecek en iyi şey yeni bir modeldir.

bende acaba fake mi diye düşünüryordum şu resmi gördükten sonra iyice inanmaya başladım

gördüğümüz gibi ilk yazılarda ki resim yeni ps3 ün sadece üst bölümü.konsolun amacı bence görünüş değildir.1000 lira verseler bile 60 gb pal ps3 ümü değiştirmem() ama konsol dediğimiz şeyin rahat taşınabilir olması küçük ve hafif olması çok önemlidir.kaçımız ps3 ümüzü alıp bir arkadaşımıza gidebiliyoruz?benim ps3 üm pc kasası gibi alındığı bir günden beri aynı yerde duruyor.

tamam harika tasarımı var gören oha ...! diyor ama acayip tozlanıyor lcd tv temizleme bezleri kullanıyoruz yüzeyi çizilmesin diye.ve en önemlisi böyle birşey olursa normal ps3 fiyatından çok daha ucuz olur (300 dolar?!).isteyen görünüş için normal ps3 alır isteyende bunu.ben ilk defa alıcak olsam bunu tercih ederdim.

doğru mu yalan mı e3 te görücez inşallah doğrudur.fiyatıda ucuz olsun herkes ps3 alsın exc oyun nedir cell nedir görsün

• üstü, bu bizim ps3 ler gibi parlak olsaymış 10 numara olcakmış vallahi.DVD Player gibi
  • Slim PS3 olursa gerçekten güzel olur. Boyut küçülürse, fiyatta ucuzlama olursa herkes için daha iyi olurdu.. Ama Normal PS3 ün canavar görüntüsünden sonra bu resimler biraz garip geliyor insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 17 Mayıs 2009; 9:57:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.