Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Magnesium

blu-ray sığmaz içine

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

kalınlıgı 1 cm en son resimdeki sony vaio modellerinde mevcut blu-ray sürücü yani sony hertürlü ps3 slim yapacaktır yukardaki resim gibi olacagını sanmıyorum ancak buaralar playstation serileri piano black oluyor hep o yüzden sony ps3 slimde o tarz olacaktır

OrcunFix

• quote:

Orjinalden alıntı: keyn

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: keyn

Bu gordugunuz %99 gercek yalniz bu sadece ust kapagi , bunun bir de alti mevcut...

Bu resmin sahte olduğu anlaşıldı. Çin yapımıymış..

Kim diyor bunu ?..

PSP GO'nun kutu tasarimi ve bunun kutu tasarimina bakan ne dedigimi anlayacaktir... E3'te aciklanmamis olmasi da hicbirsey ifade etmez...

katmerci, keyn haklı. resimler sahte degil, gercek buyuk oranda. lakin e3 te aciklamak istemedi sony. bir bildikleri var, bence psp go ya abanacaklar. ps3 slim ise hazırlanıyor. once bildik ps3 lerin tukenmesi lazım. sonra sony bunları mega hitleri ile piyasaya surecek, belki motion sensor de yayınlanacak adamlar cok planlı gidiyor. o yüzden beklemekte fayda var.

nejat_80

• Taban kismi su sekilde ;

Alt-Arka-Ust kisimlar ;

Hatta iddiami asil dayandirdigim seyi de gostereyim , soldaki orjinal PSP Go! kutusunun on yuzu , sagdaki ise sizin fake dediginiz PS3 Slim'in kutusunun acilmis hali [ ki bu PS3 Slim resimleri , PSP GO!'nun kutu resimleri cikmadan once cikmisti ] ;

Ben muhtemelen Slim PS3'un Tokyo Game Show'da tanitilacagini dusunuyorum... Ayni anda tum dunyada cikmazsa, ilk once Japonya'da cikar muhtemelen... Tokyo Game Show 24 Eylul'de baslayacak...

keyn

• Büyük ihtimalle fazla tepki aldığı için E3'te göstermediler. Baştan tasarlamış olabilirler.

Daxteroy
  • Ben ps3 ümden memnunum kalın ama şık duruo.Plastik kapak slimi naapiim

chetaci
  • Bi kapak resmi için oldukça kötü görünüyo ama bütün parçaları birleştiğinde sony yine bi tasarım harikası çıkarmış olabilir ortaya.

_2FAST4U_
  • günler önce bu forumda yayınladığımız haber ps3news gibi bir haber sitesine yeni düştü:)

iSafari
  • Notebook gibi olmuş siz notebook larada iğrenç dersiniz

e.c.i
  • Kötü...

GöKHaN 35
  • Bi acayip duruyor fake mi bu yahu :D

Slim PS2 gibi birşey olursa tadından yenmez valla.

Queen Hentai
  • açık söylemek gerekirse bencede çok kötü görünüyor ama fotolar yanıltıcı olabiliyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Bi acayip duruyor fake mi bu yahu :D

Slim PS2 gibi birşey olursa tadından yenmez valla.

iSafari
  • Slim mlim boş. PS3 orjinal halinden karizma akıyor. Aşığım alete

"seviyorum seni
    ekmeği tuza banıp
    banıp yer gibi
    geceleyin ateşler içinde uyanarak
    ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi

ne zaman seni düşünsem
    bir ceylan su içmeye iner
    çayırları büyürken
    büyürken görürüm gülüm her sabah
    her akşam seninle yeşil bir zeytin tanesi
    bir parça mavi deniz alır beni

seni düşündükçe
    gül dikiyorum ellerimin değdiği yere
    atlara su veriyorum
    daha bir seviyorum dağları gülüm
    her akşam seninle yeşil bir zeytin tanesi
    bir parça mavi deniz alır beni

seviyorum seni
    ekmeği tuza banıp
    banıp yer gibi
    geceleyin ateşler içinde uyanarak
    ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi"

yesil_ozgur_marti

• Fotolar kötü görünüyor ancak takıldığım yazı fontunun değişikliği. Neden halihazırda bir font oturtulmuşken PS3 yazmak için daha farklı bir font kullanılsın? İnce kasalı da PS2 yazım şekli değişmemiş, PSP Go'da PSP yazımı değişmemişken PS3te de değişmez bence.

aeyds
  • Walla hatun artık şiddet olayına girmeye başladı. PS3'ü Camdan atmakla tehdit ediyor.
    PS3 geç geldi ya da ben erken geldim dünyaya a....nı sat....

Evet duygusal bir bağ var abi

yesil_ozgur_marti
  • bu haber ve resim pekçok kez yalanlanmamışmıydı? ha eğer gerçekten doğruysa SONY dizayn konusunda çuvallamış, yeni şekil berbat görünüyor.

siyahbalik
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Şu en altdaki resimdeki kutudaki ps3 resmi ile bi üstdeki slim ps3 arasında farklar var.Bir üstdeki resimdeki slim ps3'ün sanırım üst kapağı.Fabrikada montajlanırken çekilmiş bir görüntü.Yani tam olarak altdaki kutudaki resimdeki görünüşü değil...Eminim tam hali ile görürsek göze daha hoş gelecektir...Ve bu slim ile ps3 ucuzlayıp oyunlarınıda çıkartıp piyasayı domine edecektir.Bazılarının dediği gibi ps3=gamecube lafları boğazlarına düğümlenecektir bu sayede...

GT_55

• bu fotoğrafları bilerek sızdırıyorlar yavaş yavaş lobi oluşturmak nabzı yoklamak için..

iSafari
  • Tek korkum ps3 slim çıkınca bizde eski ps3lerin pahalılanmasıdır. Herkes çıksın slim ben eski kasa alırım ucuzlayınca diye düşünüyor ama bizde bu işler biraz ters eski kasalar yenisinden pahalı oluyor bazen.

geoxid
  • ghostie'ye bende katılıyorum slim cıksa bile PS3 yazıcaklarını sanmıorum aynı bizim kasalardaki gibi spiderman font'uyla uzun playstation3 yazarlar!ki diger bir arkadasın dedigi gibi piano black olur kasa!ama tabiki bunu sony bir demo olarakda yapmıs olabilir aynı kasayı piano black yapıp playstation 3 yazıpda cıkarabilir sony bu napıcagı belli olmaz!!

D_K
  • Slim modeller hep kalın kasalardan dayanıksız oldu bakın stoklarında PS2'nin kalın kasaları bulunan satıcılar neredeyse bu modelleri Xbox360 fiyatına satıyorlar

nightmare666
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.