Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kalın kasa gibi daha optimus prime bişey bekliyodum ama bu biraz şey gibi ya nasıl desem

Mütercim-GTX
  • Çivi, vida falan konan ufak alet çantalarına benzettim direk

4BSO7UTION
  • En azından fat gibi hemen çizilmeyecek :)

sawgiray
  • abartılcak düzeyde değil sevimli ama kalitesiz mal gibi duruyor daha güzel tasarlana bilinirdi.

özellikleri:http://uk.playstation.com/games-media/news/articles/detail/item229653/Entertainment-on-PS3-has-a-new-look/

sinless34
  • http://www.gametrailers.com/user-movie/ps3-slim-unboxing/327789?playlist=featured

Merak edenler için, Linkte cihazın kutu ve kutu içeriği inceleniyor arkadaşlar,bu arada dokunmatik power ve eject tuşları tarih olmuş, normal buton kullanılmış.

süsse
  • Bu şakamı ?
    Sony hiç sormazmı insanlara fikir almazmı bu nasıl görünüyor diye ? sonuçta insanlara satıcak bunu...Ufolara değil
    100 kişiye gösterseler 98i WTF der eminim..

Betfair
  • benimde hiç hoşuma gitmedi birde bunun üstüne yeni cihazlarda ısınma problemi çıkarsa sony çok büyük hayal kırıklığına uğrar

NECO ksk
  • üstüne uncharted 2'yi bedava verseler yine almam...dur bi dakka ya...yoksa alır mıyım???...hmmm....

sai roland
  • beğenmedim ya iyiki zamanında almışız
    eskiler daha dayanıklı olur kesin

sipru81
  • cidden slim olmuş ama. bayaa bayaa küçülmüş.

Chandler Bing
  • Resmilerşti tasarımı, gerçekten hiç beğenmedim bende.

7ender
  • İyi incelmiş de yan yüz genişliği hala aynı. Ben daha ufak tefek birşey bekliyordum. Sony bunun üstüne bir slim daha yapacak demedi demeyin

M.A.N.G.A.K.A
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

İyi incelmiş de yan yüz genişliği hala aynı. Ben daha ufak tefek birşey bekliyordum. Sony bunun üstüne bir slim daha yapacak demedi demeyin

fiziksel olarak imkansızı istiyorsunuz hocam. tamam kenarlardan az daha kırpılabilinir de slimin slimi olmaz o, boşa yapmazlar gibi geliyor bana.

Chandler Bing
  • http://www.engadget.com/photos/playstation-3-slim-unboxing-and-hands-on/

resimlere bakılırsa artık ps3 hem 110 hem de 220 v voltajda calısmaacak yani universal power supply yok amerikadan alırsanız cevirici gerekecek

anil92
  • valla arkadaşlar aleti gereksiz yere karalamanın manası yok. ps3 slime en çok üzülenler şuan ps3 sahibi olanlar inkar etmeyin! onun için aleti de boşa karalamayın. bence çok sempatik olmuş ama şişman ps3 tabiki daha yakışıklı. fakat teknolojide her zaman son çıkan daha üstündür gibi bir tezim var ve hiç yanılmıyor. onun için dayanıklılıktan tutun da ısınma olayına elektrik tüketimine saniye başına düşen işlem hızına...vs kadar slim fat den üstün çıkacaktır. zamanla bunlar patır patır ortaya çıkacak. şimdi koşun gittigidiyorda satın ps3lerinizi

bu arada ps3 de indirime gidilmesi şaşılacak durum değil çünkü dikkat ederseniz aletin her yerinden çalmış ipneler. kaplamasından tutun da tuşlarına kadar... ne dokunmatik tuşlar kalmış ne de piyano black kaplama.
    fakat teknolojisi mutlaka daha üstündür eminim. keşke 2 versiyon yapasalardı. biri pahalı olsaydı ama çekici ve üst düzey malzemeyle olsaydı. biri de varoş olsaydı aha bu olsaydı.

neyse god of war çıkmadan bir ps3 almak istiyordum o da slim olacak inş. yavaş yavaş zamanı geliyor. ben alana kadar bu da gelir ülkemize uygun fiyattan inş. bir de uncharted 2 ya da killzone 2 paket falan yaparlarsa dadından yinmez.

kratostol

• PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

3 kardes

anil92
  • Ben da tasarımını beğenmesemde iyi olmuş. Zira şimdiki Ps3 hem büyük hemde ağırdı. Koyduğunuz yerde kalıyordu alet. Bu biraz daha mobil olmuş. Kap Ps3'ü git arkadaşına oyna geri gel olayı yani.

kater1977
  • Genel olarak fena olmamış Ancak ön (veya üst neyse) taraftaki yeni 'PS3' logosu sağ kenera çok yakın yapılmış ve hoş durmuyor. Biraz sola alıp disk girişine ortalayabilirlermiş.. :P

C-TRanger
  • Fiyatı ucuzladıya, gerisi hikaye..

Ama sony seriyi bozdu. Genelde psone ve ps2 silm kalın abilerine göre daha hoş tasarlanmıştı ama bu sefer ps3'ün karizmasını geçemedi tasarım olarak. Yinede tam bir teknoloji şovu olmuş rakibi büyük oranlarda hatalı üretimi engelleyemezken, sony nazire yaparcasına %30 kucultmus varolan teknolojiyi.

orctzl
  • bu devirde dizayn değil fiyat önemli flash card ve ps2 desteği olmaması kötü olmuş yine de alacağım, şimdi kampanyaları takip etmek gerek yanlız acele etmemek lazım kronik bir sorunu olabilir en iyisi bir ay beklemek

arda_tirmas
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.