Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evlenmek için kız almıyorsunuz, oyun için konsol alıyorsunuz. Dışına bu kadar takılı kalmayın. Eğer o boyutlarda stabil çalışabiliyor ise bence mükemmel bir konsol olmuş. Bir xbox sahibi olarak söylüyorum ki sadece kasa dekorasyonuna önem verilip stabiliteye önem verilmediğinde olanları gördük (xbox360). Umarım sony sağlam bir makine yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CellaTurcica

Arkadaşlar evlenmek için kız almıyorsunuz, oyun için konsol alıyorsunuz. Dışına bu kadar takılı kalmayın. Eğer o boyutlarda stabil çalışabiliyor ise bence mükemmel bir konsol olmuş. Bir xbox sahibi olarak söylüyorum ki sadece kasa dekorasyonuna önem verilip stabiliteye önem verilmediğinde olanları gördük (xbox360). Umarım sony sağlam bir makine yapmıştır.

Ben pek estetik adamı değilim, zamanında ucuza 80 gb sıfır satın aldım. Son çıkan 80 liklerden.

Kasa hakkaten küçülmüş, hafiflemiş ve daha az enerji harcıyor, bunda şüphem yok.

Ama ben kalın kasanın duruşuna, dokunmatik tuşlarına, asaletine, parlak kasasına o kadar alıştım ki, bu bana cidden paspas gibi geldi.

2. sınıf çin kopyası ps3 gibi duruyor. En azından o kasa piano kaplama olmalıydı

• bu da güzel olmuş ama piano black PS3 karizması gibisi var mı ya...

siyah inci
  • arkadaslar eylül ayinda amerika ya gidicem. play station 3 mü xbox mi almali bilemiyorum. birde ps3 slim o tarihe kadar cikarsa tam yandim. kafam iyice karisacak. tavsiyeniz nedir acaba?
  • daha küçük - daha hafif olması, daha az elektrik yakması falan güzel özellikler ama dış görünüş olarak hiçbir albenisi yok. her ne kadar teknik özellikler daha önemli olsada insan sahip olduğu her elektronik cihazda estetik arar ama bu estetik ps3 slimde kesinlikle yok. çılgın milyoncularda satılan 3. sınıf elektronik eşyalara benzemiş. makineyi ucuzlatmak için bişeyleri değiştirmek gerekir tamam ama makineyide bu kadar estetikten yoksun tasarlamanında anlamı yok bence
  • Bana göre PS3 Slim daha bir oyun konsolu ve daha şık.Özellikle piano black olmaması dolayısıyla parmak izi ve çok toz tutması çok güzel olacak.Şahsen eski kasa daha profesyonel gibi duruyor.En azından incesi daha geniş bir kitleye hitap edebilir.Garantisi yeni biten PS3'ümü satıp , yeni bir 'slim' PS3 almayı isterim aslında.
  • http://www.youtube.com/watch?v=7fF5k4OtW-c&feature=channel
    ps3 slim unboxing
    edit: bir arkadas bravia sync ile ilgili birsey demisti dogru videoda diyor bravia tvsi olanlar tvsinin uzaktan kumandasi ile kontrol edebilecekmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 19 Ağustos 2009; 18:57:35 >
  • Blu-ray tuşu ve açma kapama tuşu dokunmatik değil heralde,birde hdd değişimi yapılabiliyor alt kısımdaki anahtara benzer bir şey açıldıktan sonra tanıtım logolarının bulunduğu yerde hdd var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Bana göre PS3 Slim daha bir oyun konsolu ve daha şık.Özellikle piano black olmaması dolayısıyla parmak izi ve çok toz tutması çok güzel olacak.Şahsen eski kasa daha profesyonel gibi duruyor.En azından incesi daha geniş bir kitleye hitap edebilir.Garantisi yeni biten PS3'ümü satıp , yeni bir 'slim' PS3 almayı isterim aslında.

Neyse mantıklı yorum yapan arkadaşlar da var allahtan!! Millet tutturmuş karizma da karizma diye

• normal ps3 gibi kaba diil allahtan
  • Alıp yağlı boyayla boyucan bunu o zaman olur işte
  • simdi bu alet tr ye ne zmn geliyor,bellimi?
  • Beyler şimdi ne diyorsunuz alalım mı yoksa büyük kasa olandan mı alalım ?

Fiyatı aşırı uygun geldi, sanırım en geç 2 ay sonra TR'de olur. Geldiğinde almak isterim ama sizinde görüşleriniz önemli, alıp'da yeni model sonuçta herhangi bir arızası varsa bize patlamasın

Biraz daha incelemeler yapılsın, adam akıllı çıkışa geçsin o zaman konuşmak en mantıklısı bu konuyu. Artık zamanı geldi bir PS3'ün.
  • birde kalin kasa gibi parlak olsaydi sanki daha guzel olacakmis
  • Benimde slim şekli hoşuma gitti. 750 TL gibi bir fiyata bulsam, kaçırmayacağım
  • PS3 Slim eskisine göre baya incelmiş. 360 dan ufak. Önde yanda deliklerde yok.

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

PS3 SLIM - PS2

• O tuhafiyeci (milyoncu) dükkanındaki resimlerdeki aletin aynısı gelince ne hissettiniz?
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

kalın kasa ps2 zamanında ne kadar iğrençmiş. ikisini yanyana koyunca slim ps3 güzel görüntü gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 20 Ağustos 2009; 9:29:12 >
  • abd de 299 usd, avrupada 299 eur dan satılacakmış.Türkiyede ise peşin 899 tl'ye satışı olacakmış.
    Fiayt farkı bomba.ABD ye gidip almak lazım bir tane :)
  • arkadaşlar ps3 satıcısı(teknik servisi)ve kullanıcısı olarak benim şahsi fikrim cihazı görüntü ile yargılamamak dır şuanki mevcut ps3 lerde sürekli göz ve sarı ışık işlemci hatası vermeye başlamıştır ne kadar görüntüsü ile bizleri cezbetsede, slimler dede eger bu hatalar giderilir sorunsuz şekilde bir cihaz sunarlarsa bize görüntüsü o kadar önemli degil düşüncesindeyim malum kasa ile oyun oynanmıyor :-) içerik önemli
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.