Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'ye gelmesi konusunda hiçbir açıklama yok mu şimdi? Eylül başında PS3 alacağım ve görünüşünü beğenmesem de güvenilirlik ve taşınabilirlik bakımından daha iyi olduğunu tahmin ettiğim Slim almak istiyorum.

Açıkçası şu anda Almanya'dayım ve dönüşte yanımda bir Slim getirme ihtimalim var ancak garantisiz elektronik ürün almak gibi alışkanlığım yok.
  • bu artik son kez yazilsin.

ps3 türkiye'ye de eylül ayindan itibaren geliyor. pesin 899, taksitli 999 lira olacakmis.
    1 eylül'de amerika'da cikiyor. fiyati: 300 dolar.
    ayni tarihte tüm avrupa satis fiyati ise: 300 euro.

asil bu noktada birileri bize yardim etsede amerika'ya gidecekler, gitmeyi planlayanlar bu isi nasil halledebilir? oradaki vergilerden nasil yirtar veye türkiye'ye giriste sorun yasar mi?
  • dış kasa çıkabilir tahminen yan sanayi firmaları parlak kapak yapıp satabilir yada xbox 360ınki gibi desenli kasa yaparlar
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
  • peki ps3 slim i avrupadan getirtsek garanti durumu nasıl oluyor..media markt tan aldırcam ama garantili olsun istiyorum garantisi yoksa pek işime yaramaz bu konu hakkında bilgisi olan var mı...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piero 10

peki ps3 slim i avrupadan getirtsek garanti durumu nasıl oluyor..media markt tan aldırcam ama garantili olsun istiyorum garantisi yoksa pek işime yaramaz bu konu hakkında bilgisi olan var mı...?

Biraz arama yapsaydın(Google veya DH) Avrupa'dan alınan makinaların garantilerinin sadece alındıkları ülkede geçerli olduğunu bulabilirdin.
  • türkiye fiyatı 400€ olacaksa artık gidip eurasia garantili olarak sony bayilerinden alınabilir, zira eskisi gibi bayilerde veya şahıslarda 1200 tl iken gidip de "hacım en son kaç olur, 800 e olsa olur mu acaba?" gibi indirim peşinde koşmadan alınabilir...umarım 400€ olarak satılır türkiye'de de, benim gibi hiçbir şekilde yurtdışından getirtme şansı olamayan insanlar için iyi bir haber olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

Slim PS3 HDD Değişim Videosu

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid21354131001?bctid=34884830001
    Kalından daha kolay değiştiriliyor.Hoşuma gitti.
  • Garanti sadece alındığı ülkede geçerlidir.Açın bakın Sony garanti belgesine.Altında şöyle yazar:''Sadece Türkiye Cumhuriyeti'nde geçerlidir.''

Sonyde gerlieme görüyorum.Ne açıdan mı?
    Bakın çıkardığı ilk Full HD ve HD ready LCD tvlere.Şimdi bir de yeni çıkardıkalrına bakın.Ucuz diye lanse ettikleri tüm modellerin panelleri farklı ve malzemeden çalınmış.(Arka girişler rezalet).Tabi bunun yanında kaliteli ürünleri de var.Tabi insanlara fiyatı hitap etmiyor.
    PS3 Slimde'de malzemeden kesinti var.Fiyat ucuzlasın ki konsollar satılsın.Geçenlerde birkaç firma isyan etmişti ne zaman bu konsol ve oyun fiyatlarında kesinti olacak diye.Al işte kesinti sana.Üretim maliyeti düştü olayının açıklaması teknoloji gelişti olacaktır.
    Arkadaşların dediği gibi bit pazarı tarzı bir yerden yayılan resimlere ben dahil herkes fake dedik geçtik.Gerçekmiş.Gerçekler de acıymış.
    Buna özel arkadaşların da dediği gibi kesin yan sanayi kapak falan çıkar.Ama tuşların dokunmatik özelliği gitmiş bir kere.

Yurtdışından alışveriş yapmadım ama sanırım 100Tl üzerindeki ürünler sanırım gümrükte inceleniyor.Biri yanında getirirse daha iyi olur.O zaman taxfree den de yararlanılır.Tabi alan kişi onu havaalanında gümrük memuruna göstermek zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

HARBİCİ SLİM MİŞ HEEE

sahsen ben bu resimlere bakarken inceliklerine kalinliklarina degilde bu guzelim makineler nasil cizilmistir diye onu ddüsündüm
  • işte bunlar da PS3 SLIM'in kaputunun fotoları... ,

RAKİPLERE DERS NİTELİGİNDE TASARIM VE KALİTE KOKUYOR RESMEN..

İBRET ALMALI MS BU GÖRÜNTÜLERDEN....

kaynak
    http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation-3-Slim/1121/1

• ek olarak

shopto'da ön sipariş başlamıs fiyatı muhtesem

http://www.shopto.net/PS3/HARDWARE/PS3SLIM-PS3%20Slim%20120GB.html

230 pound su anda kargo 30 pound olsa 640lira'ya denk geliyor..

kargo'da sıkıntı olmaycagını bilsem hiç düşünmem alırdım valla...
  • Paylaşım için teşekkürler, oldukça sağlam görünüyor ısınma sorunu olmayacak inşallah
  • bişey değil kardeşim.. zaten ben ısınma sorunu hiç yasamadım bunda daha da yasanmaz hale gelir ısınma sorunu

ya shopto'daki fiyatı görünce 2. Ps3'ü alasım geldi resmen...

Shopto'dan konsol getiren oldumu acaba?
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

almış millet foto bile çekiyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 26 Ağustos 2009; 5:19:24 >

• Hayırlı olsun tekrardan tüm oyun severlere.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu detaylı olarak incelemedim ama okuduklarımdan istediğim bilgiyi bulamadım. Ya da ben göremedim. Slim ps3lerde önceki fat kasalara göre tam olarak neler kırpılmış? %35 eksilen kısım nedir:) İşlemci daha hızlı şeklinde geçiyor doğrumudur? Elektrik sarfiyatını da %38 daha azaltmışlar. Bende albeni yaratan tek şeyde elektrik konusuydu:) Duruma göre ps3ümü satıp slim alabilirim. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • dostum performans olayına takılma, kırpılan seyler USB girişi sayıcı kart okuyucu kısmı ve HDD'yi Bluray'in altına bi yerlere koymuslar anakart kücülmüş falan... SLIM'deki işlemcide NM bazında kücültmeye gidildigi için kullandı elektrik miktarı düşürülmüş durumda..
  • Arkadaşlar bu slim modellerde wireless yokmu?Bari onu kırpmasınlar.Birde cihazı küçülttüler diye PS2 deki gibi adaptör harici olmayacak değil mi?Sarı ışık hatası veren PS3 üm yapılamazsa bende bu Slimden almayı düşünüyorum.Sony hazır herşeyi kırpmaya başlamışken o sarı ışığıda kırpsında bari slimde öyle uyuz durumlarda kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 26 Ağustos 2009; 9:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimurai

Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu detaylı olarak incelemedim ama okuduklarımdan istediğim bilgiyi bulamadım. Ya da ben göremedim. Slim ps3lerde önceki fat kasalara göre tam olarak neler kırpılmış? %35 eksilen kısım nedir:) İşlemci daha hızlı şeklinde geçiyor doğrumudur? Elektrik sarfiyatını da %38 daha azaltmışlar. Bende albeni yaratan tek şeyde elektrik konusuydu:) Duruma göre ps3ümü satıp slim alabilirim. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Slim PS3'un donanimi su son cikan 40GB-80GB PS3lerle birebir ayni , hicbir kirpilma yok...

Kirpilma olayi 1 - 1.5 sene evveldi PS2 chiplerinin cikarildigi zamanlardaydi yani...

Bugun heryerde bulabileceginiz 80GB - 40GB PS3lerde ne varsa slimde de aynisi var... Hatta fazlasi var [ ses kodekleri ] ...

Dedigim gibi fatlere gore eksigi filan yok , adamlar teknolojinin dibine vurup o koca cihazi , komponentleri bu kucuk hale getirmisler , olay bundan ibaret...

Bu arada su asagidaki de PSU , yurtdisindan NTSC almayi dusunen varsa PSU eskisi gibi universal degil

[ Edit ] : 150 degil 450V yaziyormus , Slim'in kasasi uzerinde de 100V-245V yaziyor cekilen resimlerde , yani PSU universal ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 26 Ağustos 2009; 15:59:10 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.