Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyn

Bugun heryerde bulabileceginiz 80GB - 40GB PS3lerde ne varsa slimde de aynisi var... Hatta fazlasi var [ ses kodekleri ] ...

ses codecleri yazılım değil mi? donanımı gerekiyor?

birde tam olarak bu yeni codecler ne işe yarar.

mesela ben 2 divxde problem yaşadım. ( herhalde 100 divx içinde) bir tanesinde hiç ses gelmedi, diğerinde cazır cuzur geldi. bunlarımı okuyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Bugun heryerde bulabileceginiz 80GB - 40GB PS3lerde ne varsa slimde de aynisi var... Hatta fazlasi var [ ses kodekleri ] ...

ses codecleri yazılım değil mi? donanımı gerekiyor?

birde tam olarak bu yeni codecler ne işe yarar.

mesela ben 2 divxde problem yaşadım. ( herhalde 100 divx içinde) bir tanesinde hiç ses gelmedi, diğerinde cazır cuzur geldi. bunlarımı okuyacak.

Yok senin bahsettigin problemle alakali degil , DTS HD MA ve Dolby True HD kodeklerini bitstream edebilme ozelligi var slimde... Surada var detayli bilgi ; [http://forum.donanimhaber.com/m_33949367/tm.htm ] ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 26 Ağustos 2009; 11:38:24 >

• Evet PSU universal değilmiş ben de duydum.Adapotör vs yardımıyla aşılamaz mı bu problem?
    Resimleri koyan arkadaşa teşekkür ederiz güzel resimler.
    PS3 normaldeki boşlukları yer değişiklikleri vs anakartta küçültme yaparak kapatmışlar.Normalinde boşluklar fazlaydı.
    Yanlış hatırlamıyorsam.Standar PS3 lerde Soğutmada fanın üstünde bakır boru yok muydu?Ya da ben öyle hatırlıyorum nette görmüştüm.
    PS3 TR ye ilk 60GB lıklar geldi.Onlarda kart okuyucu+4 USB + PS2 oyunu çalıştırma vardı.Sonra o 60lıklar bitti.40lıklar çıktı.Ben o zaman 40lık almıştım. 2 USB vardı ve kart okuyucu ile PS2 oyunlarını çalıştırmayı kaldırmışlardı.Kırpıntı zamanında bunda oldu.80Gblıkları bilmiyorum.Bu arada PS3 fiyatları düşüyor.Vatan Comp. 80Gb +1 kol+1 oyun 900Tl yapmış.World'e 5 taksit.

Bir de ilk çıkan 60lıklar 65Nm işlemci kullanıp 40lık 45Nm işlemci kullanmıyor muydu?
    Tahminimce Eylül'de çıkacak PS3 v3 ile Slim de olan menünün yanında ses kodecleri de gelebilir.Bir de altyazı problemini halletseler keşke.

• PSU'nun universal olmamasi X360'taki gibi buyuk problem olmaz , zira soyle bir derdiniz yok ;

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
    ...

Anakartta komponent degisiklikleri var... Ayrica eskiye gore sogutma sistemi de tamamen degismis... Eskisi soyleydi ;

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Ilk cikan PS3ler 90nm CELL ve 90nm RSX kullaniyordu... Sonradan 65nm teknolojisine gecildi ikisinde de... Slim'deki CELL 45nm teknolojisine sahip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 26 Ağustos 2009; 12:17:26 >

• PSU universal sanirim , konuyla ilgili mesaji editledim...
  • PS3 SLİmin içi gerçekten harika olmuş.sony yine her üründe gösterdiği tecrübe ve kaliteyi bundada göstermiş.
    HELAL OLSUN SANA SONY.
    artık iyice sony fanı olacağım.kardeşim boğaziçi üni. boğaziçi müh. bölümünü Allah nasip ederse kazanacak.Lise 2 de hedefini koydu ve öss havasında çalışıyor şuan.bursada en iyi okulda okuyor Allah'ım inş. nasip eder o günleri.bende ondan haberleri alırım foruma yazarım.
  • Elektronik konusunda benim kadar şanssızı yoktur herhalde. Bunca zaman bekledim ,gittim Ps3 aldım ardından indirim ve slim çıkıyor. Ben 80GB modelini aldım. gerçi kalın kasalar daha hoşuma gidiyor benim. Birde asıl merak ettiğim slimlerde ısınma olayının nasıl olacağı.
  • insanlar alsın performans nasıl

düşüncelerini açıklasınlar ondan sonra gidişat olumlu ise alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 26 Ağustos 2009; 18:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfb

Arkadaşlar bu slim modellerde wireless yokmu?Bari onu kırpmasınlar.Birde cihazı küçülttüler diye PS2 deki gibi adaptör harici olmayacak değil mi?Sarı ışık hatası veren PS3 üm yapılamazsa bende bu Slimden almayı düşünüyorum.Sony hazır herşeyi kırpmaya başlamışken o sarı ışığıda kırpsında bari slimde öyle uyuz durumlarda kalmayalım.

Ya bi bilgisi olan yazıversin Allah rızası için wireless varmıdır cihazda.Yoksa yalan olur benim için Slim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu slim modellerde wireless yokmu?Bari onu kırpmasınlar.Birde cihazı küçülttüler diye PS2 deki gibi adaptör harici olmayacak değil mi?Sarı ışık hatası veren PS3 üm yapılamazsa bende bu Slimden almayı düşünüyorum.Sony hazır herşeyi kırpmaya başlamışken o sarı ışığıda kırpsında bari slimde öyle uyuz durumlarda kalmayalım.

Ya bi bilgisi olan yazıversin Allah rızası için wireless varmıdır cihazda.Yoksa yalan olur benim için Slim.

Tabii ki var, wikipedia'nın sayfasında da görebileceğin gibi:http://en.wikipedia.org/wiki/Playstation_3#Model_comparison (Slim en altta)

• var yahu olmaz mı wifi var

http://www.cnet.com.au/sony-officially-announces-ps3-slim-339298030.htm

fidyoyu iizle

çok güzel be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 26 Ağustos 2009; 18:15:33 >

• Sağolun arkadaşlar herşeyden kırpılıyo denilince tırsmıştım bende
  • acma kapama ve dısk cıkarma tusları dokunmatık degıl galıba
  • quote:

Sağolun arkadaşlar herşeyden kırpılıyo denilince tırsmıştım bende

Hicbirseyden kirpildigi filan yok , yazdik yukarida ;
    quote:

Slim PS3'un donanimi su son cikan 40GB-80GB PS3lerle birebir ayni , hicbir kirpilma yok...

Kirpilma olayi 1 - 1.5 sene evveldi PS2 chiplerinin cikarildigi zamanlardaydi yani...

Dedigim gibi fatlere gore eksigi filan yok , adamlar teknolojinin dibine vurup o koca cihazi , komponentleri bu kucuk hale getirmisler , olay bundan ibaret...

quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

acma kapama ve dısk cıkarma tusları dokunmatık degıl galıba

Acma kapama dugmeleri dokunmatik degil eskisi gibi ama sanirim bu sefer dugmeler isikli , beyaz isik...

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

ek olarak

shopto'da ön sipariş başlamıs fiyatı muhtesem

http://www.shopto.net/PS3/HARDWARE/PS3SLIM-PS3%20Slim%20120GB.html

230 pound su anda kargo 30 pound olsa 640lira'ya denk geliyor..

kargo'da sıkıntı olmaycagını bilsem hiç düşünmem alırdım valla...

çalıştığım işyerinde yurtdışı ithalat işlemleriyle çok uğraşıyorum da, bu aletten shopto aracılığıyla sipariş etsem gümrükte sorun çıkarma olasılığı var mıdır sizce???? atatürk hava limanı gümrüğünde aracılık yapan bir firmamız ile bir kolaylık sağlayabilir miyim sizce???

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

ek olarak

çalıştığım işyerinde yurtdışı ithalat işlemleriyle çok uğraşıyorum da, bu aletten shopto aracılığıyla sipariş etsem gümrükte sorun çıkarma olasılığı var mıdır sizce???? atatürk hava limanı gümrüğünde aracılık yapan bir firmamız ile bir kolaylık sağlayabilir miyim sizce???

Yasa yasadır sonuçta, gümrükte aracılık yapan firmanın yasaları değiştirebileceğine inanmıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

ek olarak

arada kaynatabilirsen fena olmaz aslında

• işcilikteki kaliteye bakarmısın. içini açan adamların fotolarını inceliyorum, SONY ye helal olsun. piyasanın en sağlam, en iyi konsolunu üretmişler. bu adamlara kızdıgım zamanlar olsada, VG işine bu kadar ciddiyet ve özen gösterdikleri için tüm hatalarını affediyorum. bakın fotolara, cihaz müthiş, MS ye de ders olsun. çözmedikleri 3K sorununa kapak olsun.

http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation-3-Slim/1121/1

arkadaşlar, boşa aleti karalamışız. kalite anlamında fat kasa ile aynı düzeyde, sadece gereksiz lüksler atılmış. piyano kasa gibi.

alet mükemmel. SLIM PS3 alma ihtimalim, maddi durumum müsait olursa kesin gibi
    .

• 100Tl ve üzerinde genelde gümrükte incelemeye tabi tutuluyor diye biliyorum.Alırsanız bir de kargoyu PTT'ye vermeyin derim.Kaybetme olasılıkları var.Az biraz fazla verin Fedex le falan alın.

Aslında PS3 ilk gösterildiğinden bu yana kesintilere gitmiş.Wikipedie E3 2005Yılı PS3 prototip fotoğrafı var.
    PS3 arkasında bir sürü giriş var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Aslında PS3 ilk gösterildiğinden bu yana kesintilere gitmiş.Wikipedie E3 2005Yılı PS3 prototip fotoğrafı var.
    PS3 arkasında bir sürü giriş var.

4'ü önce 2'si arkada olmak üzere 6 adet USB giriş
    2 adet HDMI giriş
    3 adet ethernet girişi...

prototipte olanlar bunlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 27 Ağustos 2009; 8:07:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.