Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RakGitarMen

quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

Arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum ps3 slim mi alayım yoksa normal ps3 mü aradaki fark tam olarak nedir herkes başka şeyler yazmış..

İlk mesajdaki tabloya bakmayı deneyebilirsin mesela (üç nokta)

Bakmadım mı sanıyorsun ? Source arkadaşım açıklaman çok güzel olmuş teşekkürler.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_33924214/mpage_1/key_//tm.htm#33932336

burda dedım 1000 den assagı vermezler tr de:D

gidin amerikadan alın ucak bıletlerıyle aynı paraya gelır amerıka gormus olursunuz bence :D
  • bu slim in çıkmasına en çok fiyat açısından sevindi dünyanın diğer ülkelerinde ki insanlar...şimdi bunun bize fiyat olaraktta bir getirisi yok o zaman biz neden seviniyoruz onu anlamadım...
  • Vize ve pasaport işlemelrini unutmayın.
    Ülkemizde normal PS3 fiyatları ortalama 100Tl düşüşte.Yenisinde ne olur bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 28 Ağustos 2009; 15:22:29 >
  • Arkadaşlar şunu unutuyorsunuz bu mallar gümrükten geçerken lüks vergisi yiyor ve çok fazla para ödeniyor aslında fiyatlar sandığınız kadar abartı falan değil.. Sony Center´a (İzmir/Forum Bornova) uğradım ps3 bakmak için çok iyi bir kampanya vardı 80gb+infamous mu adını tam bilmiyorum o oyun taksitli 870 mi birşeydi almayı düşündüm ancak adam Eylül´ün 2. haftasını bekleyip slim´i almamı söyledi fiyat olarak pek bir fark olmayacağını elektrik tasarrufu, hız, ses çıkarmama bakımından gelişme olduğunu söyledi ps3 almayı düşünenler bence biraz daha sabredip slim alsınlar..
  • Hepsiburada.com da ön siparişe gelmiş fiyat 1000 TL sözde 299$ a PS3 sahibi olunuyordu.Bir kerede indirim TR ye yarasa zaten şaşardım.

http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-3-120-gb-slim-konsol-/productDetails.aspx?categoryid=1200413&productid=oyunarlps3spak2&utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20090828ps3

• Şimdi bu PS3 slimler bayilerde peki Go'lar ne alemde.Ben PSP Go! yu bekliyorum onlar da dağıtılmış deniyor ama 1 ekimde çıkması çok saçma.Psp go daha önce duyuruldu ve biliniyordu zaten.
    Peki PSP Go ile ilgili tam bir başlık yok sizce o nasıl?

PS3 gibi elektronik cihazlar lüks vergisi alıyorken birilerinin pırlantalarında vergi %0 civarı.Hatta PS3'ü geçtim ekmekte bile KDV varken.Daha fazla demiyorum.
    O zaman oyun aldığınızda falan da lüks vergisi gelmesi gerekmez mi?Heralde 100Tl üstü cihazlarda böyle.
    Aslında Yurtdışında birşey aldığınızda onu oradaki havaalanındaki gümrük memuruna onaylatıp o ülkede ödediğiniz vergiyi geri alabilirsiniz.Heralde burada da ona ayrı lüks vergi vermiyorsunuz bir tane sonuçta ticari değil.
    Bunu tam bilen biri varsa yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

Arkadaşlar şunu unutuyorsunuz bu mallar gümrükten geçerken lüks vergisi yiyor ve çok fazla para ödeniyor aslında fiyatlar sandığınız kadar abartı falan değil.. Sony Center´a (İzmir/Forum Bornova) uğradım ps3 bakmak için çok iyi bir kampanya vardı 80gb+infamous mu adını tam bilmiyorum o oyun taksitli 870 mi birşeydi almayı düşündüm ancak adam Eylül´ün 2. haftasını bekleyip slim´i almamı söyledi fiyat olarak pek bir fark olmayacağını elektrik tasarrufu, hız, ses çıkarmama bakımından gelişme olduğunu söyledi ps3 almayı düşünenler bence biraz daha sabredip slim alsınlar..

yaw bi tanıdıgın eşin dostun ahbabın varas amerika dan getirt kardes, 1 tane alete kimse vergı fılan istemezz garantisi, benım 1 ps3 slim icin vergı isterlerse ben odeyecegım vergılerını :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: konsolword

ps3slim ön inceleme web sitemizde

http://www.konsol dünyası .com/modules.php?name=JReviews&rop=showcontent&id=94

Hocam sitenizi yeni gordum..
    Yaptiginiz on iclemeyi cok begendim tam bir profesyonel edasi ile hazirlanmis hazirlayanin eline koluna saglik..
    Yalniz kafama bir sey takildi..
    10. maddenizde PS3 slim de su oyunlar var demis ve bir kac oyun siralamissiniz.. Benim bildigim Slim oyunsuz geliyor .,,
    PS3 unbox videolarinda slim oyunsuz cunki..
    Bu konuya bir aciklik getirebilir misiniz..
    Simdiden tesekkurler..

merhabalar öncelikle konsol dünyası.com daki yazılarımızı takip ettiginiz için tsk ederiz
    dediginiz gibi cihazın içinde oyun olarak yok özel paketler haricinde ama kutunun
    geçmişte olan yada yakında çıkacak olan oyunların resmi tanıtım amaçlı konulacaktır
    resim reklamları tanıtım amaçlıdır tamamen oyun yoktur degidiginz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 30 Ağustos 2009; 18:05:46 >

• Eylül ayı geldi,kapıya dayandı işte. Sabırsızlıkla bekliyorum ben. Aldığım duyumlara ve okuduklarıma göre ülkemizde de çok uygun bir fiyat ile piyasaya çıkacak. Bu demek oluyor ki alabilir. Hatta babamızı ikna etmek daha kolay. Çünkü blueray teknolojisi ile film keyfi ve müzik keyfi olucak. Sadece gençler için değil sokaktaki adam için bile ideal bir alet konumuna gelmiş işte.
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

• Eskisi daha güzel görünüyor fotograflarda slim çinlilerin çakma aterilerine benzemiş

CİHAZIMI HAYATTA DEĞİŞMEM EN KRAL VE ŞEKİL KONSOLDUDUR 60GB PAL PS3

1500TL VERİP İYİ KAZIKLANDIK AMA DEĞDİ

kalın kasa çok daha güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 31 Ağustos 2009; 5:46:19 >
  • Bende bu konuyu arıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

kalın kasa çok daha güzel görünüyor.

o kadarda kötü değil bence..
  • O yamyamlar yakında görür günlerini.Bluetooth joystick'e wifi demiş ök.z
  • arkadaşalar ps3 slimde çift lenslimi üretiliyor???!!!
  • amerikada satışa sunuldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.