Bildirim
PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
paylaşım için tsk ler -
2HDMI'dan maksar Av receiver tarzı olması mı?
Bir de 3 adet internet girişi ne için acaba? -
şuraya bak, slim'in fiyatı düşük diye bir haftada bütün stokları eritmiş yabancılar... bu yabancı oyunsever millet bizden de mezarcı çıktı valla, 3 kuruş pahalı diye bu zamana kadar almıyorlarmış. bizde bu ekonomik duruma rağmen iyi satıyor -
İlk mesajdaki image linkleri düzenlenmiştir. -
Oyuna girerken çıkan PLAYSTATION 3 yazısını kaldırmışlar -
-
adamlar dvd player yapmışlar resmen nerde kalın ps3 ün asaleti nerde dvd görünümlü ps3
walla inanın kendimi avutmak için demiyorum ama harbi hiç beğenmedm bu tabiki bnm görüşüm yanlş anlamayn sakın çko önceden bi sitede bu resmi görmüştm de çinlilerin işidir bu kadr olmaz dedim ama ypmış sony
acba yeni çinli tasarımcılar mı geldi ki
ayıp be insan bunu üretmeye utanır
bari dışını parlak yapsaydınız belki biraz daha asaletli olurdu alet üzüldm walla
-
Vallahi öyle bişey olmuşsa çok güzel olmuş benim açımdan zira hiç mi hiç hoşlanmıyordum o çıkan ses ve Playstation 3 yazısından.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSleep__
Oyuna girerken çıkan PLAYSTATION 3 yazısını kaldırmışlar
-
Arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum ps3 slim mi alayım yoksa normal ps3 mü aradaki fark tam olarak nedir herkes başka şeyler yazmış.. -
quote:
Orijinalden alıntı: CoNn3Ct1nG
adamlar dvd player yapmışlar resmen nerde kalın ps3 ün asaleti nerde dvd görünümlü ps3
walla inanın kendimi avutmak için demiyorum ama harbi hiç beğenmedm bu tabiki bnm görüşüm yanlş anlamayn sakın çko önceden bi sitede bu resmi görmüştm de çinlilerin işidir bu kadr olmaz dedim ama ypmış sony
acba yeni çinli tasarımcılar mı geldi ki
ayıp be insan bunu üretmeye utanır
bari dışını parlak yapsaydınız belki biraz daha asaletli olurdu alet üzüldm walla
aynen ama buda guzel
nasil ps2 slim ciktiginda cogu insan begenmedi ise buda aynen
bu arada ps3 slim biraz daha sessizmis
-
slim in detaylı bir şekilde iç organlarını görmek isteyen tıklasın..
http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation-3-Slim/1121/1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 27 Ağustos 2009; 15:58:10 > -
inanın ben ps3 slimi çok beyendim sade ve şık duruyo elimde ps3 olmasına rağmen alıcam bunuda -
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin_raymaN
inanın ben ps3 slimi çok beyendim sade ve şık duruyo elimde ps3 olmasına rağmen alıcam bunuda
ya karışmak istemem haddim deil tabi ama bi tavsiye olarak algıla kardeşim bu dediklerimi ülkede bu kadar aç insan warken 500 milyon asgari ücret alıp ta ailesini geçindirmek isteyen birsürü insan warken bence ps3 ün warken ps3 slim almak büyük müsriflik ne biliyim o parayı başka bişeyle değerlendirsen bnce daha ii olursakın yanlış anlama niyetm kötü deil sadece bi arkadaş tavsiyesi haddimi aştıysam özür dilerm
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
Arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum ps3 slim mi alayım yoksa normal ps3 mü aradaki fark tam olarak nedir herkes başka şeyler yazmış..
İlk mesajdaki tabloya bakmayı deneyebilirsin mesela (üç nokta) -
quote:
Orijinalden alıntı: CoNn3Ct1nG
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin_raymaN
inanın ben ps3 slimi çok beyendim sade ve şık duruyo elimde ps3 olmasına rağmen alıcam bunuda
ya karışmak istemem haddim deil tabi ama bi tavsiye olarak algıla kardeşim bu dediklerimi ülkede bu kadar aç insan warken 500 milyon asgari ücret alıp ta ailesini geçindirmek isteyen birsürü insan warken bence ps3 ün warken ps3 slim almak büyük müsriflik ne biliyim o parayı başka bişeyle değerlendirsen bnce daha ii olursakın yanlış anlama niyetm kötü deil sadece bi arkadaş tavsiyesi haddimi aştıysam özür dilerm
haklısın arkadaşım katılıyorum sana bu konudaelimdekini satıp alayım ozaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
slim in detaylı bir şekilde iç organlarını görmek isteyen tıklasın..
http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation-3-Slim/1121/1
dostum bi sayfa gec kaldın bu linki paylasmakta
-
Sony PS3 Slim i çıkarıyor. Eylül ayının ilk haftasında tüm dünyada PS3 Slim piyasalara verilecek. 120 GB HDD ye sahip olan bu ürünün fiyatı A.B.D. de 299 ABD $ ı, Avrupa da ise 299 Euro olacak. Peki PS3 Slim hakkında bilmediğimiz şeyler var mı? İşte bilmediklerimiz ve cevapları;
1. Makinenin üzerinde ki Örümcek Adam yazısı ile yazılmış olan Playstation 3 yazısı kaldırıldı. Artık sadece PS3 yazıyor.
2. Eski kasa PS3 de olan hassas ve dokunmatik düğmeler yerine, basılabilen düğmeler yerleştirildi.
3. Eski kasa PS3 e göre ince ve hafif olabilir ama, eski kasa PS3 den daha geniş bir yapıya sahip.
4. PS3 Slim, eski kasa PS3 e göre daha sessiz çalışıyor. Çünkü, içerisinde daha az fan var.
5. PS3 Slim sadece 3 lü kompozit kablo ile geliyor.
6. Eğer SONY BRAVIA TV niz varsa ve PS3 Slim i HDMI kablo ile televizyonunuza bağladı iseniz o zaman Bravia TV nin kumandası ile PS3 e müdahale edebilirsiniz. PS3 media barını kumanda ile oynatabilirsiniz. Hatta PS3 ünüzü Bravia TV iniz kapandığı zaman kapanmaya ayarlayabilirsiniz.
7. PS3 Slim in HDD si çok kolay şekilde çıkarılabilir ve yerine yenisini takabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan resimde gördüğünüz vidayı bir tornavida ile açmak olacak.
8. PS3 Slim, PS2 oyunlarını çalıştırmayacak. Ancak, bazı PS1 oyunlarını çalıştırabilecek.
9. Çok küçük bir Stand-By ışığı var.
10. PS3 Slim kutusu üzerinde şu oyunlar var;inFAMOUS, Madden NFL 10, Tekken 6, MAG, and Uncharted 2: Among Thieves.
11. PS3 Slim 45 Nanometre CELL işlemci ile çalışıyor. Eski kasa PS3 ler ise 65 Nanometre CELL işlemci ile çalışıyordu. Bu sayede kullanıcılar daha az elektrik harcayacaklar. Sony ise fiyat bakımından tasarrufta bulunmuş olacak. IBM, Sony ve Toshiba ortak yapımı olan yeni 45 NM. lik CELL işlemcinin hızını IBM şu anda açıklamaktan kaçınıyor. Yakında bu konu hakkında bilgi aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
12. PS3 Slim, eski kasa PS3 ler gibi tek başına yan olarak duramıyor. Bunun için ekstradan bir stand a ihtiyacınız olacak.
13. PS3 Slim in arka panelinde, eski kasa PS3 lerde olan sistemi kapatma düğmesi kaldırılmış. Bunun dışında herşey aynı görünüyor.
14. Eski kasa PS3 ler de olan Install Other OS (Yani Linux yükleme ) seçeneği PS3 Slim de yok.
Şimdilik bu kadar diyoruz. Eylül ayının ilk haftasında karşımıza çıkacak olan PS3 Slim i merak ile bekliyoruz.
-
arkadaki kapatma dügmesinin kaldirilmasini hic sevmedim,bu demek oluyor ki ps3 devamli elektrik e bagli kalacak millet ikide bir fis cikar sok la ugrasmaz en azindan ben ugrasmam ve acik oldugu sürece elektrik harcar güya az sarfiyat yapacakti , birde sony bluray hizini 4x yada 6x yapsan ölürmüydün iflasmi edecektin onu da gelecek serilere sakliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X