Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 870 ii alacağım bir tane ama parlak kasa olsaydı çok daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 6 Eylül 2009; 12:37:38 >
  • küçüklüğü filan idare ederde berbat bir tasarım olmuş piano black olmaması ve ps3 amblemi rezalet.Portable bi konsol değilki bu sonuçta yerinde duruyor isterse kocaman olsun
  • ikişu karışık kafaya bir yardım arkadaşlar :) tane tosunum var :) 10 ve 7 yaşında. zırt pırt kolumdan tutup play station kafeye götürüyorlar beni. orda 2 saat bekliyorum oynamalarını. fifa 2009 oynuyorlar. şimdi tutturdular eve alalım. benimde işime gelecek. kurtulacağım bu dertten. ama asıl dert şimdi başladı. bir araştırdım internetten arkadaşlardan. ps3 al diyen, yeni çıkan ps3 slim al diyen, onlara xbox yeter diyen ....... ps3 ler en uygun 850 tl. ye var. slim yurt dışı fiyatı uygun. ama hangi siteden güvenli alabilirim. yada xbox mı alsam.

şu karışık kafaya bir yardım arkadaşlar. lütfen, ne olur, allah rızası için :)
  • beyler biraz önce tv de izledim bu hafta satılmaya başlanacakmış artı peşin 899 tl taksitle alırsan 999 tl 120 gb
  • bende kalin kasayi satip slim almayi dusunuyorum fena durmuyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

bende kalin kasayi satip slim almayi dusunuyorum fena durmuyor sanki

bak bu gereksiz bir masraf işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

bende kalin kasayi satip slim almayi dusunuyorum fena durmuyor sanki

bak bu gereksiz bir masraf işte

Hemde çoook. Slimler bazen sorunlu çıkıyor...
  • normal ps3 daha karizma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

ikişu karışık kafaya bir yardım arkadaşlar :) tane tosunum var :) 10 ve 7 yaşında. zırt pırt kolumdan tutup play station kafeye götürüyorlar beni. orda 2 saat bekliyorum oynamalarını. fifa 2009 oynuyorlar. şimdi tutturdular eve alalım. benimde işime gelecek. kurtulacağım bu dertten. ama asıl dert şimdi başladı. bir araştırdım internetten arkadaşlardan. ps3 al diyen, yeni çıkan ps3 slim al diyen, onlara xbox yeter diyen ....... ps3 ler en uygun 850 tl. ye var. slim yurt dışı fiyatı uygun. ama hangi siteden güvenli alabilirim. yada xbox mı alsam.

ALLAH bağışlasın Hocam.bence bi süre daha bekle ve türkiyede garantili olarak satılmaya başlıyınca garantili olarak al derim.
    xbox olayına hiç girme bana kalırsa .hem ülkemizde garantisi yok hemde patlamaya hazır bi bomba gibi cihaz.yani çocukları eğlendiricem derken dert sahibi olursun.evinde tek konsol bulundurucaksan bu ps3 olsun ve garantili olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 7 Eylül 2009; 15:39:25 >

• Geçen cuma gününden beri ps3 slim sahibiyim. Ben de fotoğraflarını beğenmemiştim fakat cihaz hoş duruyor. Ayrıca oldukça sağlam malzemesi var. Amerikadan getiren arkadaşım kutusundan çıkarıp bavuluna atıp getirdi. Sorunsuz sapasağlam. Düşünenlere tavsiye ederim ama ben 300 dolar verdim. Tek kuruş fazla vermem.
  • quote:

Orjinalden alıntı : Sabuncu beyler biraz önce tv de izledim bu hafta satılmaya başlanacakmış artı peşin 899 tl taksitle alırsan 999 tl 120 gb

valla bende önsiparişle fln uğraşmıyom bu hafta hangi siteye ilk gelirse alacam valla tabi 899 tl olanlardan

Not:LittleBigplanet ,guitar hero WT , Gta4 , midnight club L.A oynayanlar eklesin beni..

PSN:Ersl
  • kusura bakmayin ama bu mdel krizden dolayi maliyetleri dusurmek icin yapilmis bir cihaz ,
    eski makinalar vardirya bole malzemenin hasi konmus , maliyetten kacinilmamis tas gibi makine derler , sanirim eski makineler oyle , ele benim 60 gb pal de yok yok ,
    umarim buda iyidir ama eskiler bence daha iyidir
  • @joushkun

hocam elektrık konusunda bı problem cektınmı?nasıl hallettın o konuyu?
  • yaw resimlerde bildiğimiz dvd player gibi duruyor.....alsammı almasammı diye tereddüd ediyorum..fiyatı birazdaha duserse belki alırım..oda arşiv eksik kalmasın diye...ama kalın kasa nın duruşu bambaşka..sony neden böyle yaptı anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

ikişu karışık kafaya bir yardım arkadaşlar :) tane tosunum var :) 10 ve 7 yaşında. zırt pırt kolumdan tutup play station kafeye götürüyorlar beni. orda 2 saat bekliyorum oynamalarını. fifa 2009 oynuyorlar. şimdi tutturdular eve alalım. benimde işime gelecek. kurtulacağım bu dertten. ama asıl dert şimdi başladı. bir araştırdım internetten arkadaşlardan. ps3 al diyen, yeni çıkan ps3 slim al diyen, onlara xbox yeter diyen ....... ps3 ler en uygun 850 tl. ye var. slim yurt dışı fiyatı uygun. ama hangi siteden güvenli alabilirim. yada xbox mı alsam.

ALLAH bağışlasın Hocam.bence bi süre daha bekle ve türkiyede garantili olarak satılmaya başlıyınca garantili olarak al derim.
    xbox olayına hiç girme bana kalırsa .hem ülkemizde garantisi yok hemde patlamaya hazır bi bomba gibi cihaz.yani çocukları eğlendiricem derken dert sahibi olursun.evinde tek konsol bulundurucaksan bu ps3 olsun ve garantili olsun.

Şu an Forumda tek 3k veren Jasper KonsolTürk'ün Jasper'ı. Oda aşırı zorlamayla olmuştur diye düşünüyorum. Jasperlar temiz. Xbox artık Türkiye'de patlamaya hazır bir bomba değil

__

Kutu içeriğinde 1 DS3 var dimi? Bende FAT modeline aşık olduğum PS3 ü satıp slim alıcam hayırlısıyla ama Bundle beklicem. Oyunsuz almam bu aleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

Şu an Forumda tek 3k veren Jasper KonsolTürk'ün Jasper'ı. Oda aşırı zorlamayla olmuştur diye düşünüyorum. Jasperlar temiz. Xbox artık Türkiye'de patlamaya hazır bir bomba değil

__

Kutu içeriğinde 1 DS3 var dimi? Bende FAT modeline aşık olduğum PS3 ü satıp slim alıcam hayırlısıyla ama Bundle beklicem. Oyunsuz almam bu aleti.

Daha 8 ay oldu jasperlar çıkalı. Bu kadar net nasıl konuşuyorsun? Sonra alacak kişi bu yorumu gördükten sonra 3k görürse ne diyebilirsin ki Microsoft'un Jasper elitelerde yaptığı revizyon da resmen konsola 3k göstertmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

quote:

__

Hocam türkiyede garantili satılmaya başlandımı bu konsol?
    ps3 bozulduğunda verebileceği bi garanti olucak bu arkadaşın ama xbox360 bozulduğunda sadece dert sahibi olucak ülkemiz şartlarında.sen 3k bitti diye bu kadar net konuşabiliyosun.peki 3k görürse çöpe giden makinenin yenisini kim vericek ? sen mi ?

• Tipi güzel değil bence. Çirkin duruyo ps3 Kalın kasaya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

kalın kasa çok daha güzel görünüyor.

Ayna gibi
  • kusura bakmayin ama bu mdel krizden dolayi maliyetleri dusurmek icin yapilmis bir cihaz ,
    eski makinalar vardirya bole malzemenin hasi konmus , maliyetten kacinilmamis tas gibi makine derler , sanirim eski makineler oyle , ele benim 60 gb pal de yok yok ,
    umarim buda iyidir ama eskiler bence daha iyidir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.