Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim cihaz da tam 24 saattir açık. Oyun oynuyorum ve sürekli demo indiriyorum. Öğlenden beri evde değilim ama 5-6 gb'lık demo inmiştir herhalde. Isınma ya da fan sesi sorun olacak kadar çok değil, hatta çok az. Lap top fanları kadar sesi var fanın. Çift çekirdekli bir sistemde daha az fan sesi olursa şaşırmak lazım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede
    kardes benim slim i alali 1 hafta oldu, dedigin dogru slim isiniyor ama seri numaralara göre farklilik gösterebiliyor yani o2 ile baslayan seri numaralar 03 ile basliyanlardan daha sessiz ve daha az isiniyor ,bence endiseye gerek yok varsin isinsin oyunlarda canavar gibi calisiyor donma yok fnr4 ü 5 saat ara vermeden oynuyorum tik yok

Bu bilginin kaynağını paylaşabilir misiniz? Slim almayı düşünüyorum incelemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede
    kardes benim slim i alali 1 hafta oldu, dedigin dogru slim isiniyor ama seri numaralara göre farklilik gösterebiliyor yani o2 ile baslayan seri numaralar 03 ile basliyanlardan daha sessiz ve daha az isiniyor ,bence endiseye gerek yok varsin isinsin oyunlarda canavar gibi calisiyor donma yok fnr4 ü 5 saat ara vermeden oynuyorum tik yok

Bu bilginin kaynağını paylaşabilir misiniz? Slim almayı düşünüyorum incelemek isterim.

Ben de ne derece doğru merak ediyorum.Ancak aletten doğru düzgün fan sesi bile çıkmıyor.Sadece PS2 slim gibi üstü biraz ısınıyor.O da çok normal.

• Cihazım morfare.com'dan gelmiştir ama şuan oynayamıycam cumartesi günü sınavım var bunlarda ilk resimleri

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

• Hayırlı olsun.Bence "slim" in görünüşü eskisine göre çok daha oyun konsolu havasında.Bu nedenle satışlarının bu kadar arttığını düşnüyorum.Gerçekten daha şık "bence".
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Hayırlı olsun.Bence "slim" in görünüşü eskisine göre çok daha oyun konsolu havasında.Bu nedenle satışlarının bu kadar arttığını düşnüyorum.Gerçekten daha şık "bence".

Teşekkürler
  • @Source

hayırlı olsun darısı basımıza
  • Barış

hayırlısı olsun dostum ,.bol oyunlu ve keyifli saatler dilerim
  • Teşekkürler arkadaşlar tek bir oyuna baktım kapattım (GT5P ) oynayacak vaktim yok yoğun bir şekilde ders çalışıyorum cumartesinden sonra hiç kapanmayacak büyük ihtimal
  • Arkadaşlar sizce 180-200 tl fark verip garantili almak mı lazım yoksa spot mu? Birde şu anda en ucuz morfare.com'da mı satılıyor?
  • Playstation Slim alacağım,seri numaralarından dolayı kafam karıştı iyiceNe almalıyız yaw,şu an en sağlam olan hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Playstation Slim alacağım,seri numaralarından dolayı kafam karıştı iyiceNe almalıyız yaw,şu an en sağlam olan hangisi?

Bence hiç endişe etme bendeki 02 ile başlıyor ama herhangi bir fark olduğunu düşünmüyorum.5 saat açık kaldı fan sesi dahi duyulmuyordu.Sadece üzeri ısınıyor , olay bundan ibaret.
  • Bu arada PS3 Slim 250GB'lık versiyon yolda haberiniz olsun. Kapasiteye düşkünler beklesin
  • 320 gb olduğu için sorun yok ama yinede yaza kadar bekliyeceğim malum Sınav+PS3=FF
    quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Bu arada PS3 Slim 250GB'lık versiyon yolda haberiniz olsun. Kapasiteye düşkünler beklesin
  • arkadaşlar herkese kolay gelsin...

ilk kez ps3 alıp kullanacak biri olarak öğrenmek istediğim şu, oyunların pahallı olduğu ve kopyalanamadığı, bu aşamada ne yapılıyor tabi burada yasak olduğu için açık açık bir izah istemiyorum ama izlenen yol nedir, oyunlar kopyalanabilirmi yada ps3 te değişiklikler yapılırmı. saygılar
  • arkadaşLar ingiLtere argos mağazasından bugün göz attığım fiyatLar;
    sadece ps3 sLim ; 245 pound =612,5 TL
    ps3 sLim+seçimLik iki oyun+kabLosuz koL=285 pound=712,5 TL (ben LittLebigpLanet ve gt5 seçerim herhaLde)

tek düşüncem fark edebiLdiğim kadarıyLa ikinci koL sony'nin orjinaL koLu değiL, sizce sorun oLur mu ?
  • Yakında bunların da taşınabilir harddiskini çıkarırlar

Tabi varsa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izmitlee41

Yakında bunların da taşınabilir harddiskini çıkarırlar

Tabi varsa bilemem

Harici HDD takarsın (usb üzerinden) Zaten ben bu sony hdd pintiliğine anlam veremedim 250GB 2.5 ınc hdd çok yüksek fiyatlı bir ürün değil 250gb taksa çok fazla fiyat farkı yaratmaz sonuçda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 11 Eylül 2009; 21:06:46 >

• banada 2 tane yarın geliyor arkadaşlar.Bende fat var direk fişini değiştirdim çalışıyor.

slimde de prizi değiştirsek olur değilmi,boğa gibi olan adopterlerden kullanmak istemiyorum.ps2 fişi taksak olur yani.ürün amerikan bu arada.
  • ben bimeksten almaya karar verdim 947 tl taksitli ama beni asıl cezbeden yanında PS3 control-direksiyon+blu-ray kumandayı 29 tlye vermeleri
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.