Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power düğmesi yoksa siz de power düğmeli priz alın. Kapatırsınız powerini olur biter
  • Slim PS3 alan kara geçer bu kadar basit ve net olay.

Ayna gibi parlayan FAT PS3'de parmak izi çok oluyordu. Slim PS3'de bu dert yok yanları saymazsak tabi.

Her türlü Slim PS3 derim. Artık FAT PS3 almanın bi anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Power düğmesi yoksa siz de power düğmeli priz alın. Kapatırsınız powerini olur biter

İşte bu aklıma gelmemişti, hem tv hemde ps için aliim bitane. Yada 3lüsü falan varsa bakiim. Gerçi yine arkaya gitmek falan gerekicek kapamak için ama ama fişi çıkarmaktan çok daha ii çözüm. Teşekkürlerimi sunuyorum
  • Bir tanıdık Dubaiden Ps3 slim getiricek.2-3 dükkana sormuş biri 550tl diğeride 500 tl demiş.Biraz daha dükkanları araştırırsa biraz daha ucuza bulabileceğini söylemiş.Uygun fiyata bir ps3 kapmış olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Ben Philips hdmi kablo kullanıyorum. Altın uçlu. Modelini hatırlamıyorum ama beyaz-şeffaf gibi renkli olanlardan. Kablo olarak da PS2'nin adaptör fişini alın. Ön kısmı normal bizim prize uyan fiş, arkası 2'li yuvarlak dişi olanlardan. Geçtiğimiz 2 sayfada da muhabbeti geçiyor zahmet edip bakarsanız fantom coal

Ps2'nin adaptör fişi Ps3 Slim'e uyuyor mu?
  • bugün itibari ile ps3 slim almış bulunmaktayım mükemmel bir alet fat modeline göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_raymaN

bugün itibari ile ps3 slim almış bulunmaktayım mükemmel bir alet fat modeline göre

bnde dün aldım dün aldığımdan beri çalışıyodu iki dakka önce kapattım ama alette var ya tık yok 5 tane demo indirdim bilmem kaç saat hiç bi kere bile kapatmadan oyun oynadım arkadaşlar hiç sıcaklık değişmiyor sıcaklık aletin orta arkasına doğru sıcaklık merkezi... arkaya doğru olması ve kabloların ısınması ki aslında bnde sadece internet kablosu (CAT-6) ve HDMI kablosu ısınıyor ancak güç kablosu hiç ama hiç ısınmıyor internet ve hdmı ısınıyor ancak HDMI biraz daha sıcak oluyor aslında kasanın sadece arkasında ve kablo girişlerinin de sardığı fan delikleri ya da hava boşlukları yüzünden ve birazda e sonuçta kullanıldığından düşünüyorum kaliteli bi HDMI kablo çok rahat dayanıyor ve de Altın kaplama kullanırsanız ısı alışverişi daha çabuk olcağından ilk 2 dakikadan itibaren ısınmaya başlıyor hiç bir sorun yoktur endişe etmeyiniz toplamda 24 saat açık tuttum ps3 slim i hiç ama hiçbir sorunla karşılaşmadım

Update: 23.35 dayanamadım 3 tane daha demo indirsin dedim sabaha kadar inip kendi kendine kapancak...Kendi kendi demoları indirdikten sonra kapanması için istediğim demoları seçiyoruz ps store dan sonra download all diyoruz daha sonra ekranda indirirken download in background yazısına tıklayın ps3 ü kapatıcakmış gibi XMB de en sağa Users a gidip Turn off the System a tıklayın bir uyarı gelecektir.daha sonra yanında kutucuk olan Turn off the system after finishing download gibi bişi yazıcak o kutucuğu işaretleyin sonra yes e tıklayın download bölümüne geri dönecektir o anda indirilen demo ya da herhangi bir şeyin yükleme göstergesi gözükecektir dualshock 3 ü de üstündeki ps butonuna uzunca basıp turn off the CONTROLLER (system değil) tıklıyoruz bölece dualshock umuzu kapatıyoruz downloadlar inerken bu sırada usb kablosu aracılığıyla dualshock larımızı şarj edebiliriz şarjları dolduktan sonra kendi kendilerine kapanacak ve yanıp sönen kırmızı ışık yanıp sönmeyi bırakıp sönecektir ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franco Vinci -- 17 Eylül 2009; 23:35:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersl

quote:

bugün itibari ile ps3 slim almış bulunmaktayım mükemmel bir alet fat modeline göre

bnde dün aldım dün aldığımdan beri çalışıyodu iki dakka önce kapattım ama alette var ya tık yok 5 tane demo indirdim bilmem kaç saat hiç bi kere bile kapatmadan oyun oynadım arkadaşlar hiç sıcaklık değişmiyor sıcaklık aletin orta arkasına doğru sıcaklık merkezi... arkaya doğru olması ve kabloların ısınması ki aslında bnde sadece internet kablosu (CAT-6) ve HDMI kablosu ısınıyor ancak güç kablosu hiç ama hiç ısınmıyor internet ve hdmı ısınıyor ancak HDMI biraz daha sıcak oluyor aslında kasanın sadece arkasında ve kablo girişlerinin de sardığı fan delikleri ya da hava boşlukları yüzünden ve birazda e sonuçta kullanıldığından düşünüyorum kaliteli bi HDMI kablo çok rahat dayanıyor ve de Altın kaplama kullanırsanız ısı alışverişi daha çabuk olcağından ilk 2 dakikadan itibaren ısınmaya başlıyor hiç bir sorun yoktur endişe etmeyiniz toplamda 24 saat açık tuttum ps3 slim i hiç ama hiçbir sorunla karşılaşmadım

Update: 23.35 dayanamadım 3 tane daha demo indirsin dedim sabaha kadar inip kendi kendine kapancak...Kendi kendi demoları indirdikten sonra kapanması için istediğim demoları seçiyoruz ps store dan sonra download all diyoruz daha sonra ekranda indirirken download in background yazısına tıklayın ps3 ü kapatıcakmış gibi XMB de en sağa Users a gidip Turn off the System a tıklayın bir uyarı gelecektir.daha sonra yanında kutucuk olan Turn off the system after finishing download gibi bişi yazıcak o kutucuğu işaretleyin sonra yes e tıklayın download bölümüne geri dönecektir o anda indirilen demo ya da herhangi bir şeyin yükleme göstergesi gözükecektir dualshock 3 ü de üstündeki ps butonuna uzunca basıp turn off the CONTROLLER (system değil) tıklıyoruz bölece dualshock umuzu kapatıyoruz downloadlar inerken bu sırada usb kablosu aracılığıyla dualshock larımızı şarj edebiliriz şarjları dolduktan sonra kendi kendilerine kapanacak ve yanıp sönen kırmızı ışık yanıp sönmeyi bırakıp sönecektir ....

Bu SLIM has bir özellik galiba. Öyle mi?

• benım ps3 slımde bugun ıtıbarıyle alınmıstır,kendısını canlı canlı gordum ama amerıkadan cam aracıgıyla,kısmetse haftaya carsamba elımde

• benim yok

• Bugün ilk defa slim gördüm. O kadar da tipsiz değilmiş.Çok hoşuma gitti.Taaki evkur'da çalışan adam 1.339 TL deyinceye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 18 Eylül 2009; 16:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

quote:

quote:

Bu SLIM has bir özellik galiba. Öyle mi?

yoo fat ps3 lerdede turn off system after downloads özelliğini aynı yöntemle uygulayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Bugün ilk defa slim gördüm. O kadar da tipsiz değilmiş.Çok hoşuma gitti.Taaki evkur'da çalışan adam 1.339 TL deyinceye kadar.

oha nasıl fiyat vermiş öyle
    gold'da 850 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Bugün ilk defa slim gördüm. O kadar da tipsiz değilmiş.Çok hoşuma gitti.Taaki evkur'da çalışan adam 1.339 TL deyinceye kadar.

oha nasıl fiyat vermiş öyle
    gold'da 850 tl

Birde gelmiş "20 ay taksit yaparız" diyor.Dedim "s..tir git!".

• Merak ettiğim silimde o logo dönüomu bd rm un üstündeki??????????
  • Logo dönmüyor Slim PS3'de. Sabit şekilde duruyor.
  • 3.01 versiyonu gelmiş.. haberiniz olsun. sorun yaşayanların indirmesi tavsiye olunur.
  • quote:

yoo fat ps3 lerdede turn off system after downloads özelliğini aynı yöntemle uygulayabilirsiniz

Hatırlayamadım ama neyse, teşekkürler..
  • slm, ilk kez ps olan biri olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Sormak istediğim,

1- Cihaz yurt dışından geldi ve türkçe menü yok, normade de yani türkiyede satılanlardadamı türkçe menü yok varsa eğer cihaza türkçeye yazılım atmamız mümkün mü.

2-şuan tüplü televizyonda kullanıyorum ve görüntü pek verimli değil bunun için bir ayar yapmam gerekiyormu

3- lcd televizyonlara bağlamak için gerekli kablo içerisinde yok sanırım bu kablonun adı nedir ve en ucuz nereden temin edebilirim.

4- oyunları 1 den fazla kişiyle oynamak için her oyunun içerisinden mi ayar yapmak gerekiyor.

5- divx film taktım fakat alt yazıyı vermiyor ekrana bu konuda ne yapmalıyım.

şimdilik bunlar hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 19 Eylül 2009; 5:57:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

slm, ilk kez ps olan biri olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Sormak istediğim,

1- Cihaz yurt dışından geldi ve türkçe menü yok, normade de yani türkiyede satılanlardadamı türkçe menü yok varsa eğer cihaza türkçeye yazılım atmamız mümkün mü.

2-şuan tüplü televizyonda kullanıyorum ve görüntü pek verimli değil bunun için bir ayar yapmam gerekiyormu

3- lcd televizyonlara bağlamak için gerekli kablo içerisinde yok sanırım bu kablonun adı nedir ve en ucuz nereden temin edebilirim.

4- oyunları 1 den fazla kişiyle oynamak için her oyunun içerisinden mi ayar yapmak gerekiyor.

şimdilik bunlar hakkında bilgi alabilirsem sevinirim.

saygılar

1) Türkce menü yok
    2) yapcagın tek ayar Tüplü TV'den kurtulup LCD TV yada LCD monitöre gecmek olur
    3) HDMI kablo
    4) cok cok extra bir ayar gerekmiyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.