Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cempnr

yannız calıstırmıcam bugun nedenı ıse su bugun sony teknık servısınde calısan bı tanıdıkla konustum,kesınlıkle prıze donusturucuyle baglamamı soyledı,bagladıgında calısıcagını patlamıycagını fakat zamanla devrelerının yancagını kesınlıkle trafo ıle kullanmamı soyledı
    ,acıkcası cogu arkadasın soyledıgı gıbı bısı olmıycagını dusunuodum bende fakat bana bunu soyleyen ınsan gercekten bu ısten anlayan bırısı arkadaslar,o yuzden tavsıyem trafoyla kullanmanız

edit:alet gayet sık arakadaslar bence

kablo dönüştürücü arkadaşım, fiş dönüştürücü. trafo ya filan gerek yok, normal bir kablo dönüştürücü ile kullanacaksın.

piyasada 5 liraya satılıyor. senin arkadaşın PSU nun global olduğunu bilmiyor mu? her voltaja uyuyor. FAT PS3 nasılsa, buda öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

yannız calıstırmıcam bugun nedenı ıse su bugun sony teknık servısınde calısan bı tanıdıkla konustum,kesınlıkle prıze donusturucuyle baglamamı soyledı,bagladıgında calısıcagını patlamıycagını fakat zamanla devrelerının yancagını kesınlıkle trafo ıle kullanmamı soyledı
    ,acıkcası cogu arkadasın soyledıgı gıbı bısı olmıycagını dusunuodum bende fakat bana bunu soyleyen ınsan gercekten bu ısten anlayan bırısı arkadaslar,o yuzden tavsıyem trafoyla kullanmanız

edit:alet gayet sık arakadaslar bence

kablo dönüştürücü arkadaşım, fiş dönüştürücü. trafo ya filan gerek yok, normal bir kablo dönüştürücü ile kullanacaksın.

piyasada 5 liraya satılıyor. senin arkadaşın PSU nun global olduğunu bilmiyor mu? her voltaja uyuyor. FAT PS3 nasılsa, buda öyle.

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Lütfen tam olarak bilmediğiniz konularda kesin yargıyla konuşmayın, konu hakkında bilgisi olmayan bir çok kullanıcıyı yanlış şekilde yönlendirebileceğinizi unutmayın.

Şu ana kadar tüm bölge PS3 lerini kullandım, forumdada defalarca kez bu yönde soruları soruldu cevapladım, bir kez daha tekrar ediyorum,

.. PS3'ün KESİNLİKLE VOLTAJ ÇEVİRİCİYE İHTİYACI YOKTUR ..

Şu andada 60gb ntsc-u makine kullanıyorum, tek yaptığım şey ucuna bir fiş çevirici takıp, prize sokmak, hepsi bu. Bu Ntsc-U PS3'ü olan vede prize takınca yanan kişi çok başka bir sorundan dolayı problem yaşamıştır kesinlikle.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Yanlış bilgi vermeyelin, NTSC-U cihazlar için voltaj dönüştürücüsüne kesinlikle gerek vardır, sadece NTSC-J olanlar için gerekmiyor. Bi arkadaş da bu forumdan NTSC-U makine için dönüştürücü gerekmiyor diye taktı prize PS3'ü makine direk yandı.

Bu çok önemli .bilerek alıntı yaptım çünkü çok sık bi şekilde ntsc-u ps3 ler için çeviriciye gerek varmı diye başlıklar açılıyo forumda ve bir çok kullanıcı evet gerek vardır gibi yanlış bilgilendirmede bulunuyo.bence bu yukarıdaki ibare ps3 rehberler kısmına eklensin ve kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.

• @_2FAST4U_,@nejat_80
    bende global dıye bılıyorum psu yu fakat makınenın arkaasında 120v 2.1a 60hz yazıyor koskocaman bılgınıze...
  • Bugün ben de yeterince inceleme fırsatı buldum ps3 slim'i.

Resimlerde gördüğümde fat daha güzel demiştim fakat yakından inceleyince ne kadar tatlı ve sade olduğunu gördüm.

Albenisi çok yüksek geldi o an alasım geldi resmen, özellikle üst kısmını çok beğendim rengi bayağı güzel ve sade.

Param olsaydı kaçırmazdım fiyatı ne olursa olsun.
  • peki Slim Pal Mı ? alınmalı Ntsc mi ?
  • mümkünse pal yoksa ntsc, ama ne olursa olsun 1 tane alınmalı
  • media markt'ta şok fiyat
    80 gb eski kasa pal 699 tl
  • beyler şimdi ben bu ps3 slimi almalımıyım yoksa eski kasa yı mı almalıyım ps3 slimi alanlar yorumlarını yazarsa sevinirim
  • açma kapama tuşu ve eject tuşu dokunmatik mi yoksa bildiğimiz tuşmu? tuş ise çok çirkin duruo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Arkadaşlar nereden alıyorsunuz PSleri? Ben de alıcam ama Teknosa, Bimkes vs çok pahalıya geliyor. Yurtdışından nereden getirtebiliriz, garanti durumu nasıl olur bilgilendiriseniz sevinirim.

aradaki fark ne olursa olsun ben türkiyeden SONY bayisinden alınması taraftarıyım. Bir sorun olması durumunda yüzlerine atabilirsin. Ne olursa olsun. Yurtdışından aldığın makinasını kabul ederlermi etmezlermi bu konuda hiç bir bilgim yok ama aradaki farkı verip Türkiye' den almak en mantıklısı geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

tabiki şu an estetik olarak sorunu yok ancak sliminin yanında odun gibi kalacaktır. sen bir makinenin en yontulmamış halinimi seversin? bi ericson 688 e bak birde bugün satılan yeni cep telefonlarına bak. bırakın incelsin makine ne güzel işte. ısınma sorununuda sony düşünsün

abi kasanın niye tipini bu kadar dert ediyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. Xbox gibi mi olsun. Kasaya nasıl yerleştirceklerini ve soğutucaklarını düşünüp 3K hatası mı versin. Biz oyun severlere en rahat, takılmadan, yüksek performanslı oyun, internet ve film keyfi versin. Gerisi çok da önemli deil. Yani Şahin ya da Doğan kasada ferrari motoru olsun umrum olmaz. Içindeki güç önemli. Dışı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

quote:

Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..

tabiki şu an estetik olarak sorunu yok ancak sliminin yanında odun gibi kalacaktır. sen bir makinenin en yontulmamış halinimi seversin? bi ericson 688 e bak birde bugün satılan yeni cep telefonlarına bak. bırakın incelsin makine ne güzel işte. ısınma sorununuda sony düşünsün

abi kasanın niye tipini bu kadar dert ediyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum. Xbox gibi mi olsun. Kasaya nasıl yerleştirceklerini ve soğutucaklarını düşünüp 3K hatası mı versin. Biz oyun severlere en rahat, takılmadan, yüksek performanslı oyun, internet ve film keyfi versin. Gerisi çok da önemli deil. Yani Şahin ya da Doğan kasada ferrari motoru olsun umrum olmaz. Içindeki güç önemli. Dışı değil.

Tamamda şimdi bende ps3 alıcam slim düşünüyorum bunun nedeni daha hafif taşıması kolay çünkü haftada 2 kere konsol taşıyorum.Fakat sürekli aynı yerde kullanan kişiler kalın kasayı daha çok sevebilir.Çünkü görünümü çok daha güzel milyarlar harcadığı sisteme görünüş olarak yakışan bir ürün ister birde böyle bakın tamam siz görünüş önemsemiyorsunuz ama bu kimsenin önemsemiyceği anlamına gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

quote:

quote:

İtirazı olan..

Tamamda şimdi bende ps3 alıcam slim düşünüyorum bunun nedeni daha hafif taşıması kolay çünkü haftada 2 kere konsol taşıyorum.Fakat sürekli aynı yerde kullanan kişiler kalın kasayı daha çok sevebilir.Çünkü görünümü çok daha güzel milyarlar harcadığı sisteme görünüş olarak yakışan bir ürün ister birde böyle bakın tamam siz görünüş önemsemiyorsunuz ama bu kimsenin önemsemiyceği anlamına gelmiyor

sende dediğinde haklısın ama benim demek istediğim nokta o deildi. Arkadaşın biri sağolsun güç tüketimini grafik olarak koymuş ve slim açık ara ile önde. Bu çok büyük bir gelişme. Ama benim demek istediğim olay şu kasanın tipini bu kadar büyük bir tartışma haline gelmemeli. Cep telefonlarıyla kıyaslamak vb vb vb. Konuyu saptırmayayım. Ama sana da şunu söleyeyim. Ps2 ilk çıktığında o zaman türkiyeye bu kdar çabuk gelmiyordu. Üşenmeden yurtdışına gittim ve aldım. O zaman çok yaygın olmadığı sürekli bende arkadaşlarıma fln götürüodm ve 1 sene sonra lensi bozuldu tozdan. O yüzden seni de uyarayım dikkatli taşı. Sonra çok sıkıntı yaşatabiliyor. Benim başıma gelen inş senin de başına gelmez.

• Kutu icerisinde ds3 mü geliyor ?
  • dievas İnşallah benimde başıma gelmez xbox 360ı taşımadım ama ps2yi çok taşımıştım bir kere lens değişmişti
    Slim daha az ısınıyo daha elektrik harcıyor bu bir gerçek ama yukarda yazdığım gibi güzel şık bir sistem kurup alıcağı aletinde güzel durmasına önem veriyorsa kalın kasa daha şık bir makine duruş olarak öyle düşünüpde alıcak olanlarda var
    Kasanın tipi büyük tartışma haline geldi çünkü fotoğraflarda çokda çekici durmuyordu bugün teknosada gördüm bana göre kalın kasa kadar olmasada görünüş olarakda güzel bir makine
    visualize ,Evet ds3 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 23 Eylül 2009; 23:15:03 >
  • Evet arkadaşlar bende 60GB'lık ilk sürüm emektar PS3'ümü saç kurutma makinası sesinden ve ısıdan dolayı bugün itibarı ile kardeşi ile değişmiş bulunuyorum. 120gb'lık Media Markt'tan alınma PAL Tr Garantili PS3 ile alakalı ilk izlenimlerim:

1-Kasa kesinlikle %50 daha hafif
    2- Ses yok denecek kadar az....
    3- HDD'den dolayı bir miktar daha hızlı geçişler
    4- buna herkes katılmayabilir ama yabancı forumlarda da bahsi geçmiş; renk gamutu sanki daha zengin...belki placebo effekti belkide gerçek ama bu konuda yanlız değilim. http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=112392

5- bence cihaz şık duruyor...bende piano black sonrası oolurmu falan dedim ama hiçte öyle değil halen karizma duruşu var.

evet aklıma geldikçe eklerim

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 23 Eylül 2009; 23:50:52 >

• nihayet ben de bugün aldım ps3 slim.. Sony bayisinden, yanında hediye killzone 2 ve infamous oyunları ve philips hdmi kablo ile birlikte 920 oldu toplam.. bunca zaman oyun için pc vb. ile uğraştığım zamana yazık gerçekten, oyun oynamanın zevki ps3 te başkaymış...

kararsızdım slim alma konusunda, ama tv altında gerçekten çok şık duruyor, sadelik ön planda slim modelde, sadeliği sevenler slim tercih etmeli bence..
  • @**SE_mania**, güle güle eskit. Makineyi aldığın fiyat güzel bence. Forum üyeleri, sizce nasıl?
  • Bugün Sony mağazasında görme şansın oldu Slim i.İlk gözüme batan azalan hava girişlerinden dolayı cihazın arka tarafı FAT e göre daha fazla ısınıyor.Slim tanıtıldığında çok eleştirdiğim üst kapak yakından inceleyince çok hoşuma gitti el izi çizik çok zor belli olur o malzemede.Küçük olması görüntü açısından bir avantaj ama kare gibi olması hoşuma gitmedi,küçük ama biraz daha dikdörtgen olmalıymış bence.Gümüş PS logosu ve tuşlarda güzel olmuş.Kısaca şimdi alıyor olsam Slim alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Evet arkadaşlar bende 60GB'lık ilk sürüm emektar PS3'ümü saç kurutma makinası sesinden ve ısıdan dolayı bugün itibarı ile kardeşi ile değişmiş bulunuyorum. 120gb'lık Media Markt'tan alınma PAL Tr Garantili PS3 ile alakalı ilk izlenimlerim:

1-Kasa kesinlikle %50 daha hafif
    2- Ses yok denecek kadar az....
    3- HDD'den dolayı bir miktar daha hızlı geçişler
    4- buna herkes katılmayabilir ama yabancı forumlarda da bahsi geçmiş; renk gamutu sanki daha zengin...belki placebo effekti belkide gerçek ama bu konuda yanlız değilim. http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=112392

5- bence cihaz şık duruyor...bende piano black sonrası oolurmu falan dedim ama hiçte öyle değil halen karizma duruşu var.

evet aklıma geldikçe eklerim

saygılar

güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.