Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

@**SE_mania**, güle güle eskit. Makineyi aldığın fiyat güzel bence. Forum üyeleri, sizce nasıl?

920TL güzel bir fiyat gibi. Ps3 slim in ortalama fiyatı 750 ile 880 arası. Arkadaşın philip marka hdmi kablo aldığını okudum. Eğer düşündüğüm kablo ise o 60 TL de o kablo ediyor. Yanında Ps3 ün 2 hediye oyun verdiğini yazmış arkadaş. Bana sorarsanız güzel bir fiyata almış.
    Bu Ps3 Slimlerin içinden ethernet kablosu çıkıyormu bu arada?
  • ! hafta kadar oldu slim ps3'ümü almış bulunuyorum.Allah olmayanlara da nasip etsin arkadaşlar.Gayet sessiz ve şimdilik sorunsuz.Ethernet kablo ve hdmi kablo çıkmıyor dostum bilgine
  • bence hicbir konsoldan aksesuar cikmamali, gereksiz yere fiyati sisiyor...
  • @ceyhunc.
    @dievas

teşekkürler

bence de ekonomik oldu fiyatı yanındaki hediyelerle..
    bazı arkadaşlar sormuşlar pm.den: nakit fiyat bu, taksitte biraz daha fark olacaktır tabii..

kutu içinde ethernet kablosu yok; zaten maliyeti fazla olan birşey olmadığı için sorun değil, ben laptopu kullanmadığım zaman ondaki kabloyu çıkarıp ps3e takıyorum..

isteyen herkes en kısa zamanda alır inş. ps3ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: **SE_mania**

@ceyhunc.
    @dievas

teşekkürler

bence de ekonomik oldu fiyatı yanındaki hediyelerle..
    bazı arkadaşlar sormuşlar pm.den: nakit fiyat bu, taksitte biraz daha fark olacaktır tabii..

kutu içinde ethernet kablosu yok; zaten maliyeti fazla olan birşey olmadığı için sorun değil, ben laptopu kullanmadığım zaman ondaki kabloyu çıkarıp ps3e takıyorum..

isteyen herkes en kısa zamanda alır inş. ps3ü

tekrar hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Bende şimdi psp go ile ps3 slim siparişi verdim. Fiyat içn bilgi vericekler bana. Taksit taksit soru sorduğum için kusura bakma şimdi aklıma geldiği için soruyorum :)) Ps3 slim in içinden ne kumanda çıktı sixaxis mi dualshock 3 mü? ona göre gidip ekstra kumanda alıcam. Benim FAT ps3 ün kumandaları nanay halde. Sinirlenip yere atmaktan yıprandı. Birde bilgin olsun diye sölüyorum ethernet kablosu olarak ps3 e CAT6 tip kablo almanı tavsiye ediyorum. CAT5 kablolardan çok daha hızlı + kaliteli. Google dan da grafikli hız farkını görürsün ayrıca tak çıkar yaparken o girişteki klip i çok yıpranır kırılmasın kablonun. Tekrar güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

bence hicbir konsoldan aksesuar cikmamali, gereksiz yere fiyati sisiyor...

O da bi düşünce tabi saygı duyarım. Ama içinden en azından kaliteli bir HDMI kablosu ve ethernet kablosu çıksın. Gidip bi de onları ayrıca satın almakla uğraşmayalım ya da ps3 şarj etmek için kullandığımız usb şarj kablosu hep çıkmalı bana sorarsanız. Onları ayrı ayrı almak yeri geldiği zaman belki daha ucuza belki de tam tersine daha pahalıya denk gelebilir. Hiç uğraşmadan biz oyunseverlere bunlar standart kutunun içinden çıkarsa çok daha rahat edebilceğimizi düşünüyorum

• @dievas,

ureticiler fiyatta cazibe olusturacak sekilde vereceklerse (ve kaliteli) elbette ciksin. ama tam tersine gittiklerinden cikmasin diyorum.

bu arada bir saat sever olarak nickiniz guzelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

tekrar hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.

Ps3 slim in içinden ne kumanda çıktı sixaxis mi dualshock 3 mü?

Birde bilgin olsun diye sölüyorum ethernet kablosu olarak ps3 e CAT6 tip kablo almanı tavsiye ediyorum. CAT5 kablolardan çok daha hızlı + kaliteli. Google dan da grafikli hız farkını görürsün ayrıca tak çıkar yaparken o girişteki klip i çok yıpranır kırılmasın kablonun.

çok sağol en kısa zamanda gelir inş senin konsollar da..
    dediğin kabloyu da bu hafta içinde sorayım madem..

bu arada dualshock 3 çıkıyor kutudan.
  • @bravoecho
    Kaliteli çıktığı sürece benim içinde sorun yok fiyatının yeterki değsin.
    @**SE_mania**
    teşekkürler bilgi için. Dual shock 3 çıkması iyi olmuş.

Bu arada eski ps3 kollarımı tamir ettireyim diyorum. Bir kaç servise sordum ps3 kollarıyla uğraşmıyoruz dedi. Nerde yaptırabilirim? bilen varmı izmirden?
  • Arkadaşlar elinde PS3 slim olup satmak isteyenler pm ile bana ulaşsın
  • @dievas, ethernet kablosunun CAT6 mı CAT5 mi olduğunu nasıl anlayabilirim?
  • cat6 kalın oluyor biraz cat5e göre..
    slimin eth çıkışı gbit'mi? eğer değilse gereksiz cat5 al 2side aynı şey olur çünkü..
    evet gbitmiş..
    kullanıcağın ortam tamamen 1000BaseT kablolar (cat6) döşeli ise al derim cat6..ama senin switch wireless pc nin etherneti herhangi birisi 100mbit max cat5 kablo ile bağlı ise alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3fanatec -- 24 Eylül 2009; 21:40:42 >
  • quote:

nihayet ben de bugün aldım ps3 slim.. Sony bayisinden, yanında hediye killzone 2 ve infamous oyunları ve philips hdmi kablo ile birlikte 920 oldu toplam.. bunca zaman oyun için pc vb. ile uğraştığım zamana yazık gerçekten, oyun oynamanın zevki ps3 te başkaymış...

kararsızdım slim alma konusunda, ama tv altında gerçekten çok şık duruyor, sadelik ön planda slim modelde, sadeliği sevenler slim tercih etmeli bence..

Sayın **SE_maina**,

Sony bayilerinde kampanyamı var yoksa siz kendiniz mi pazarlık yaparak aldınız.

Ayrıca güle güle kullanın... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICMAN

quote:

nihayet ben de bugün aldım ps3 slim.. Sony bayisinden, yanında hediye killzone 2 ve infamous oyunları ve philips hdmi kablo ile birlikte 920 oldu toplam.. bunca zaman oyun için pc vb. ile uğraştığım zamana yazık gerçekten, oyun oynamanın zevki ps3 te başkaymış...

kararsızdım slim alma konusunda, ama tv altında gerçekten çok şık duruyor, sadelik ön planda slim modelde, sadeliği sevenler slim tercih etmeli bence..

Sayın **SE_maina**,

Sony bayilerinde kampanyamı var yoksa siz kendiniz mi pazarlık yaparak aldınız.

Ayrıca güle güle kullanın... :)

Kardeşim lafı ağzımdan aldın ya. Bende bugün ps3 slim almaya gittim, fakat sadece ps3 slime 940 tl fiyat çektiler. Sen kampanyalı mı aldın ne ettin. Çok iyi fiyat. Sadece Ps3 slime 940 dediler nakite 890 diolar. 60 tl de hdmi kablo alsak 950 eder 2 oyunla da 1 milyarı çok rahat geçiyor. Fiyatı sony yetkili bayiden aldım. Sen nerden aldın ?

• @ICMAN
    @dievas

Teşekkürler,
    Siz de en kısa zamanda uygun bi fiyatla ps3 sahibi olursunuz inş.

Isparta'daki Sony yetkili bayiden aldım, bir tane var zaten burda.. Kampanya yoktu, satıcı başta daha fazla söylemişti zaten fiyatı; pazarlıkla düştü biraz daha; ama tabi fiyatta aynı sokağın esnafı olmamızın ve konsolun peşin alınmasının da etkisi var..
  • @**SE_mania**
    gercekten ıı fıyata almıssın arkadasım gule gule kullan
  • banada 4 ekim'de gelecek ps3 slim. amerikadan ablam gelirken getirecek. acaba slimi burada hiç kullanmadan satsammı yoksa fat ps3ü satıp slimimi kullansam? satarsam kaça gider acaba ps3 slim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

banada 4 ekim'de gelecek ps3 slim. amerikadan ablam gelirken getirecek. acaba slimi burada hiç kullanmadan satsammı yoksa fat ps3ü satıp slimimi kullansam? satarsam kaça gider acaba ps3 slim?

Bence eskisini sat, SLIMi kullan..
  • 80 GB FAT PS3'ü 600 TL'ye sat derim (yanında aksesuar falan vereceksen tabiki fiyatı arttır). Slim PS3 ile yoluna devam et.
  • Bende Fat satıp slım aldım 2 Gün önce resimlerle görüldüğü gibi dğeil beyler bence slım de çok şık duruyor özellikle açma kapama tuşları çok hoş duruyo bence açık olduğunda beyaz yyanıyor ve içersinde bluraydısk olduklarındada yukarısındaki ufak ışık mavi yanıyor çok hafif ve az yer kaplıyor. Ayrıca fat dan daha hızlı Bu arada beyler fat ps3 de izlediğim divx leri slımde izleyemedim bir ayar yapmak gerekiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.