Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı cevap için tşk. bu saat te hem de.

divx filmler için alt yazı çık madı bu konuda nasıl bir ayar yapmak gerekiyor.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerdrb -- 19 Eylül 2009; 6:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

hızlı cevap için tşk. bu saat te hem de.

divx filmler için alt yazı çık madı bu konuda nasıl bir ayar yapmak gerekiyor.

DS3 şarjı için bilgisayara yada dirket fişede takıp şarz yaptırta bilirmiyiz acaba.

saygılar

rica ederim..

Ps3'te alt yazı destegi yok, PC'den bazı programlar ile filmlere altyazıları gömmen gerekiyor

ds3'ü PC'ye kablo ile baglayarak ta sarj edebilirsin

• şu an en hesaplı ps3 slim nerde acaba? bayramdan sonra almayı düşünüyorum; malum bayramda kargo olmuyor..
  • Bende 19-09-2009 gibi orjinal bir tarihle PS3 Slim sahipleri arasına katıldım. Ürünü Dubai Plug-ins'ten 405 USD'ye aldım

(353 USD makine + 52 USD ilave 2 yıllık garanti ile, toplam 3 yıllık garantisi var.).

Hadi bakalım hayırlısı
  • PS3 Slim(CECH-2004A,PAL,2009),60 GB(CECH04,PAL,2007-Üretimi durduruldu) lık model ile karşılaştırırsak;
    Kendi gözlemlerim;
    Daha az ısınıyor,özellikle ızgaradan çıkan hava ılık bile değil.60 GB lık ta ise rahatsız edici düzeyde.
    Fan daha sessiz.Oyun içindeyken(Killzone 2) ki fan sesi,60 GB lık ta menüdeki fan sesinden bile daha az.
    Fan üst kısımda olduğu için,üst kapakta hafif bir sıcaklık hissediliyor(Diğer modellerde altta)

Slim in diğer
    -Artıları;
    Oyunlardaki yükleme süreleri daha kısa sürüyor
    DVD ve Blu-ray okumak için iki farklı lens kullanıyor
    Daha az elektrik harcıyor.
    -Eksileri;
    Ekstra bir işletim sistemi yüklenmiyor(Linux)
    PS2 oyunlarını çalıştırmıyor(Bu özellik 40 GB lık makina den itibaren kaldırıldı)

NOT:60 GB lık PS3 ile karşılaştırma yapılmıştır.
    PS2 oyunları oynatma özelliği 40 gb lık makinalar ile kaldırılmış olup sadece 60 GB ve 80 GB ilk üretim makinalarda vardır.
    Piyasada sıfır olarak satılmakta olan 80 GB lık makinalar da PS2 oyunlarını oynatma özelliği yoktur.
    20-60-80(ilk çıkan) GB lık makinaların CPU ve GPU ları 90 nm ile,40-80(şu anda piyasadaki) GB lık makinaların CPU-GPU ları 65 nm teknoloji ile üretilmiştir.Bu yüzden ısınma oranları-dereceleri farklılık gösterebilir.
    Çift lens içeren Blu-ray okuyucular 20-80(ilk çıkan)ve 60 GB PS3 lerde yoktur.40 GB lık modellerin bazılarında,80 GB lık modelde ise hepsinde çift lenslidir.(160 GB PS3 lerin 80 GB lık makinalardan tek farkı +80 GB HDD)

Açıklaması karşılaştırmadan uzun oldu ama yeni PS3 alacak olan arkadaşlar yanlış bilgi edinmesin

Yanlış biryer varsa lüfen düzeltiniz

Ayrıca Fat-Slim PS3 arasında kalanların,-eğer aradaki fiyat farkı fazla değilse- Slim i seçmeleri daha avantajlı olur.Dizaynı çok kötü değil,Fat daha şık ama konsolu,bir süs eşyasıyla karıştırmamak lazım.Bana göre sağlamlık en önemlisidir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 21 Eylül 2009; 8:01:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

arkadaşlar, 100 hz vestel tüplü tv var. Bağlantıyı ne üzerinden yapacağız yada yapılabiliyormu acaba.

Sakın PS3 alma ucuz da olsa markası Regal de olsa bir lcd al.Yoksa paran boşa gider.
  • ayın 26sında abdden arkadaşım geliyor.yanında benim için ps3 slim getiricek fakat ps3 hakkında hiç bir bilgim yok :S
  • arkadaslar bende bir ps3 slim sahibi oldum bu aksam itibariyle ben bişi sormak istiyorum demo oyunu nasıl indirecegim...
  • Psn accountu yaratıp PSN Store'a girip indirebilirsin. Nasıl Account yaratacağını forumda bulabilirsin.
  • şu oyunlu paketler ne zaman gelir sizce slim'lerin? bir de sizce fiyat olarak düşebileceği son nokta nedir sizlerce???
  • ben biraz araştırdım, yanında hediyelerle en güzel paketler bimeksle teknosada var şu an.. bunlar haricinde başka bilen arkadaşlar nerde olduğunu söylerse sevinirim..
  • walla ben bimeksten aldım yanında baya bişiler werdiler :D ama werdikleri direksiyon pek bişiye benzemioo haberiniz olsunn kol işe yarayacak kumandayıda daha almadım onuda alınca fikrimi soliiim
    bu arada arkadaslar bişi daha sorucam ben ps3 ume diski koyup cıkarırken sanki cok fasla bi ses cıkıomus gibime gelioo takur tukur sanki içerisi şantiye alanıymıs izlenimi uyandırdı bende bu dogalmı yoksa benm makinede bi sorun mu war???
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyarmali

walla ben bimeksten aldım yanında baya bişiler werdiler :D ama werdikleri direksiyon pek bişiye benzemioo haberiniz olsunn kol işe yarayacak kumandayıda daha almadım onuda alınca fikrimi soliiim
    bu arada arkadaslar bişi daha sorucam ben ps3 ume diski koyup cıkarırken sanki cok fasla bi ses cıkıomus gibime gelioo takur tukur sanki içerisi şantiye alanıymıs izlenimi uyandırdı bende bu dogalmı yoksa benm makinede bi sorun mu war???

Ses normal, merak etmeyin..
  • bide bişi daha soracam demoları direkt kurup oynuyoruz deilmi?
  • Evet. O inerken başka şeyler de yapabilirsiniz PS3ünüzde, oyun da oynayabilirsiniz. Bitince sizi uyarır. Daha sonra yükleyip oynarsınız demoyu..
  • evet arkadaslar sonunda ps3 slıme kavustum malıyetı 318 dolara geldı(eyalet vergısıyle beraber)

yannız calıstırmıcam bugun nedenı ıse su bugun sony teknık servısınde calısan bı tanıdıkla konustum,kesınlıkle prıze donusturucuyle baglamamı soyledı,bagladıgında calısıcagını patlamıycagını fakat zamanla devrelerının yancagını kesınlıkle trafo ıle kullanmamı soyledı,acıkcası cogu arkadasın soyledıgı gıbı bısı olmıycagını dusunuodum bende fakat bana bunu soyleyen ınsan gercekten bu ısten anlayan bırısı arkadaslar,o yuzden tavsıyem trafoyla kullanmanız

edit:alet gayet sık arakadaslar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 22 Eylül 2009; 19:51:10 >

• slim alanlarin cogu resmi olarak ithal aldiklari icin sevincliyim
  • Arkadaşlar nereden alıyorsunuz PSleri? Ben de alıcam ama Teknosa, Bimkes vs çok pahalıya geliyor. Yurtdışından nereden getirtebiliriz, garanti durumu nasıl olur bilgilendiriseniz sevinirim.
  • @cempnr, hayırlı olsun, gelmiş makine. Güle güle eskit. Tavsiyen için teşekkürler..

Ayrıca, odan gayet şık, tabi makine de.. Ve forever BJK
  • @ceyhunc eyvallah hocam sagolasın oda guseldı makıneyle dahada gusel oldu tabıkı,forever bjk uzulsekte su sıralar renklere asıgız tabıkı

@ua_anil türkiye'de fıyatları pek bılmıorum ama ben arkadasım gıttıgı ıcın amerıkadan kendısı getırdı 318$ a mal oldu bana,garantı dıye bısı malasef tr'de gecerlı olmuo...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.