Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Teknosa mağazasında hanımla baktık;

Ps3 Slim, Piranha direksiyon seti, Gt 5 Prologue ve Razor mu neydi isimli Ps3 kontroller 1060 YTL idi. Kartta limit olsa hanım doğumgünü hediyemi erkenden halletmek için alacaktı artık ay sonuna dedi:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Eylül 2009; 23:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

banada 2 tane yarın geliyor arkadaşlar.Bende fat var direk fişini değiştirdim çalışıyor.

slimde de prizi değiştirsek olur değilmi,boğa gibi olan adopterlerden kullanmak istemiyorum.ps2 fişi taksak olur yani.ürün amerikan bu arada.

arkadaşlar 2 tane aldım ama ,kimse priz işini söylemiyor.amerikadan aldığım direk taksak çalışır mı.
  • arkadaşlar, 100 hz vestel tüplü tv var. Bağlantıyı ne üzerinden yapacağız yada yapılabiliyormu acaba.
  • s-video yada scart üzerinden yapablilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1999

arkadaşlar, 100 hz vestel tüplü tv var. Bağlantıyı ne üzerinden yapacağız yada yapılabiliyormu acaba.

alma yazık edersin kendine konsola ve televizyona....

lcd bul 15" olsada bul
  • arkadaşLar ikinci kontroL sony oLmasa uyum veya oyunLarda sorun oLur mu yurtdışında bir pakette veriLen kontroL sony değiL ama ne marka anLamadım..sadece ps3 compatibLe wireLess controLLer diyor...yani PS3 uyumLu da özeLLikLe oyunLarda uyum konusunda herhangi bir probLem çıkar mı, orjinaL aLmaya değer mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquess -- 13 Eylül 2009; 3:42:13 >
  • Bluray performansını merak ettim ve bir yabancı siteden review okudum özetle:

Slim PS3 bluray diskleri yüklemede 2 ila 10 saniye kadar daha yavaş. BD*J yani java yşklemelerde çok çok hızlı. Müzik cd performansı ve dvd performansı oldukça kötü, bluray calarken cıkardıgı gürültü ılk ps3'lere göre 10 desibel daha düşük ancak ısınma çok faz olduğundan ısınma arttıkça ona paralel artan dev fanın gürültüsü filmin ortalarında bu avantajını kaybettiriyor alete (özellikle sessiz sahnelerde), slim olan daha az güç harcıyor bd öalarken
  • quote:

quote:

banada 2 tane yarın geliyor arkadaşlar.Bende fat var direk fişini değiştirdim çalışıyor.

slimde de prizi değiştirsek olur değilmi,boğa gibi olan adopterlerden kullanmak istemiyorum.ps2 fişi taksak olur yani.ürün amerikan bu arada.

arkadaşlar 2 tane aldım ama ,kimse priz işini söylemiyor.amerikadan aldığım direk taksak çalışır mı.

onu türkiye de direk prize takamazsınız. uçlar farklı çünkü. sadece gidip dönüştürücü başlık alacaksınız. elektronikçilerde falan bulabilirsiniz. 2-3 lira bişi olması lazım. fişin başına eklenen plastik bişi.

örnek resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herospower -- 13 Eylül 2009; 16:21:31 >

• arkadaşlar merhaba,
    bugün ps3slim aldım nihayet ve bir hafta sonra türkiye'ye gelip oynamak için sabırsızlanıyorum ve fakat birkaç sorum var.
    1.özellikle cihazın chech2003A olmasının anlamı nedir ? bir avantaj veya dezavantaj var mı?
    2.ek olarak orjinal sony kontrolleri mi tavsiye edersiniz yoksa ucuzundan iki tane mi alsam(çoklu oyunlar için)
    3.hdmi kablo olarak tavsiyeniz var mı ? aldığım yerde sony progame gold hdmi kablo vardı tavsiye eder misiniz ?
    teşekkürler
  • 2- Orjinal al.
  • Ben Philips hdmi kablo kullanıyorum. Altın uçlu. Modelini hatırlamıyorum ama beyaz-şeffaf gibi renkli olanlardan. Kablo olarak da PS2'nin adaptör fişini alın. Ön kısmı normal bizim prize uyan fiş, arkası 2'li yuvarlak dişi olanlardan. Geçtiğimiz 2 sayfada da muhabbeti geçiyor zahmet edip bakarsanız fantom coal
  • Slim modellerin üretim kodu numarasının etkilediği bir konu var mı yok mu?

Bu sorunun cevabını bilenler varsa, kaynağı ile birlikte paylaşması herkesin menfaatine olur.

Bence başlıkta cevap bulmayı bekleyen en önemli soru bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 13 Eylül 2009; 21:12:39 >
  • @ Gökhan 35 teşekkürLer ben de öyLe düşünüyorum :)
    @ joushkun teşekkürler hdmi tavsiyen için ama ben hdmi dışında kablo fiş vs hakkında birşey sormadım neden zahmet edip bak deme gereği duydun ?

evet ben de şimdi merak ettim ne anlama geldiğini...CHECH 2003a - 2004a ?
  • tabi tabi iğrenç bi alet =D ya resimlere ne aldanıyosunuz cihazın evdeki duruşunu gördünüzmü..görün de ondan sonra konuşun beyler..hahahha hiç güzel diilmiş :D
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Sırayla her satırın ne anlama geldiğini de yazayım

(standby konumunda-fişe takılı vaziyette ancak çalışmıyorken)
    (cihaz açıkta beklerken -boştayken)
    (bluray izlerken)
    (oyunda sistem boştayken)
    (oyun esnasında)
    (youtube açıkkken)

Arkadaşlar yukarıda internette gördüğüm güç tüketimi karşılaştırma değerlerini (WATT CINSINDENDIR) sizinle paylaştım,geçen bir arkadaş da kendisi ölçüp paylaşmıştı,konu kapatıldı,bu yararlı olacaktır şimdilik.Bir adet de screenshot var o cihazları tozun içine gömmüşler sinir olacaksınız biliyorum
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Kaynak:http://news.cnet.com/8301-17938_105-10318727-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 14 Eylül 2009; 6:46:32 >

• Nerdeyse bi hafta oldu slim alalı, ancak konsol tamamen kapanmıyo. Ps2 ve eski ps3 kasalarında olduğu gibi arkada bir güç kapama tuşu yok bu yüzden konsol sürekli standby da kalmak zorunda. Ps3 almadan 2 hafta kadar öncede Samsung LCD almıştım (http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40B652-LCD-TV,9100.html ) ancak onda da aynı durum sözkonusu, alet sürekli standby da duruyo. Tvdeki biçok reklamda, bilinçlendirme programında elektonik aletlerinizi standby da bırakmayın tamamen kapatın diyip duruyolardı. Teknoloji üreticileri küresel ısınmayı önleme çabalarından ümidimi kesti ne?

• sende ps3 ü pover düğmesinden kapat sonrada fişini çek oynayacaksan tekrar takarsın fişini olmazmı_?
  • şu dershane yi iyi bitirelimde yazın ps3 le sörf yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnetoulf

sende ps3 ü pover düğmesinden kapat sonrada fişini çek oynayacaksan tekrar takarsın fişini olmazmı_?

Tabii tek çözüm bu gözüküyo ama bence ii etmemişler power tuşlarını böle kaldırarak. Hangi ihtiyaçtan hasıl olduğunu, mantığını anlayamadım
  • bende slim almak isteyenlerdenim ama önce güzel bir araştırma yapıyorum inşallah bayrama kadar alacağım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.