Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piano black kaplamasının maliyeti yüksek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolword

arkadaşlar ps3 satıcısı(teknik servisi)ve kullanıcısı olarak benim şahsi fikrim cihazı görüntü ile yargılamamak dır şuanki mevcut ps3 lerde sürekli göz ve sarı ışık işlemci hatası vermeye başlamıştır ne kadar görüntüsü ile bizleri cezbetsede, slimler dede eger bu hatalar giderilir sorunsuz şekilde bir cihaz sunarlarsa bize görüntüsü o kadar önemli degil düşüncesindeyim malum kasa ile oyun oynanmıyor :-) içerik önemli

Katılıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

kalın kasa ps2 zamanında ne kadar iğrençmiş. ikisini yanyana koyunca slim ps3 güzel görüntü gözüme

öyle deme ps2 nin de ayrı bi güzelliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

kalın kasa ps2 zamanında ne kadar iğrençmiş. ikisini yanyana koyunca slim ps3 güzel görüntü gözüme

öyle deme ps2 nin de ayrı bi güzelliği var.

slim ps2 yi kastediyorsan haklısın. ps2 slim şahane bir tasarıma sahip. makinenin ayrı bir çekiciliği var ama kalın kasa ps2 için aynı şeyleri söylemek zor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 20 Ağustos 2009; 14:43:47 >

• PS3 Slim'de daha iyi işlemci

Yeni ve ince PlayStation 3 1 Eylül itibariyle "büyük" abisinin tahtına geçiyor. Sony, 120 GB kapasiteli yeni PlayStaion 3'ü gamescom fuarında tanıttı.

Slim sürümünde iyileştirilmiş bir Cell işlemci bulunacak. Sony, IBM ve Toshiba tarafından geliştirilen işlemci yeni sürüm için elden geçirildi. IBM'den bir sözcü yeni Cell işlemcinin önceki 65 nm üretim süreci yerine 45 nm mimarisinde üretileceğini belirtti. Diğer taraftan işlemci IBM'in Power mimarisine sahip olacak ve böylelikle yeni Cell işlemci daha düşük elektrik sarfiyatıyla daha iyi bir performans sunacak.

IBM sözcüsü, yeni işlemcinin hangi hızda çalışacağını söylemedi. Şimdiye kadar kullanılan Cell CPU 3,2 hızına sahipti. 45 nm süreciyle birlikte Sony, Cell işlemcinin maliyetinin düşmesinden yararlanacak. Konsol sahipleri de daha düşük elektrik sarfiyatına sahip olacak.

Cell işlemcinin yanında PlayStation 3, Sony'nin nVidia'yla birlikte geliştirdiği RSX grafik işlemcisine sahip. Henüz, GPU'nun da elden geçip geçmediğine dair bir bilgi gelmedi.

kaynak :www.merlininkazani.com

• delikanlı ps3 şişmandır.
  • ps3slim ön inceleme web sitemizde

KONSOL DÜNYASI.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 30 Ağustos 2009; 17:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolword

ps3slim ön inceleme web sitemizde

http://www.konsoldunyasi.com/modules.php?name=JReviews&rop=showcontent&id=94

Hocam sitenizi yeni gordum..
    Yaptiginiz on iclemeyi cok begendim tam bir profesyonel edasi ile hazirlanmis hazirlayanin eline koluna saglik..
    Yalniz kafama bir sey takildi..
    10. maddenizde PS3 slim de su oyunlar var demis ve bir kac oyun siralamissiniz.. Benim bildigim Slim oyunsuz geliyor .,,
    PS3 unbox videolarinda slim oyunsuz cunki..
    Bu konuya bir aciklik getirebilir misiniz..
    Simdiden tesekkurler..

• Elimdeki ps3'ümü satayım, geri kalan herşey için SLIM !!

Eylül'ü bekleyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Yalniz kafama bir sey takildi..
    10. maddenizde PS3 slim de su oyunlar var demis ve bir kac oyun siralamissiniz.. Benim bildigim Slim oyunsuz geliyor .,,
    PS3 unbox videolarinda slim oyunsuz cunki..
    Bu konuya bir aciklik getirebilir misiniz..
    Simdiden tesekkurler..

sanırım kutusunun arkasında tanıtımı yapılan oyunların isimleri. (hani resimleri oluyorya...)
  • arkadaşlar şimdi ps3ün sitesine girdim ve şaştım. Adamlar bütün kalın kasa ps3 fotoğraflarını kaldırmış ve slim fotolarını komuş yani kalın kasa ps3ün PABUCU DAMA ATILDI!!!

http://uk.playstation.com/ps3/
  • Bir adet kalın kasa resmi yakaladım ben orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemonville

Bir adet kalın kasa resmi yakaladım ben orada

Bende
  • Arkadaşlar ben beğendim eğer alıpta beğenmeyen olursa benim eski kasayla takas ederim üstüne 0-100(birde oyun) arasında veririm ne de olsa beğenmedeğiniz için takas ediyorsunuz beğendiğinizi alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

O tuhafiyeci (milyoncu) dükkanındaki resimlerdeki aletin aynısı gelince ne hissettiniz?

Bunu mu kastettin?

• Gerçekten orada duruyor çok komik bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

O tuhafiyeci (milyoncu) dükkanındaki resimlerdeki aletin aynısı gelince ne hissettiniz?

Bunu mu kastettin?

bura nere yahu. bizim koca koca mağazalara gelesiye kadar adamların bakkaldan bozma dükkanlarına bile düşmüş alet. vay bea

• aynı işi göreceklerse ne gerek var değiştirmeye? ben memnunum kostak ps3'ümden
  • en ucuz neredn alınabilir slim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanbahar

en ucuz neredn alınabilir slim?

en ucuz amerikadan alabilirsin çünkü tr ye gelmedi

ellerinde kalın kasa ps3 stoğu fazla olan satıcılar yakında slim ps3 ü kötülemeye başlarlar. bekleyin bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Ağustos 2009; 18:58:09 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.