Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstationworld dergisinin yazdıgı habere göre psp go nun resimleri basına sızdıran kaynak ile ps3 slim in resimlerini basına sızdıran kaynak aynı dolayısı ile resimler sahte degildi ancak dergide yazan makaleye göre aynı katynak ps3 slim in tokyo game show da açıklanacagını söylüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Slim modeller hep kalın kasalardan dayanıksız oldu bakın stoklarında PS2'nin kalın kasaları bulunan satıcılar neredeyse bu modelleri Xbox360 fiyatına satıyorlar

o stok ta kalması sebebiyle öyle. zamanında slim ler yokken, ps2 ler pahalıyken stoğa girmiş, ucuza satılırsa zarar ettirecek olduğu için pahalı. sağlamlıkla/daha fazla rağbet görmeyle fiyatın ilgisi yok. hdd modları bile xbox dan çok daha ucuz.

multeci
  • yok artık.. şuanki ps3'un üstü ne kadar kaliteli malzeme ile kaplı siz biliyorsunuz.. böle renksiz bir plastikle kaplayıp tehlikeye atmazlar.. daha kaliteli ve clas görünümü olmalıdır..

bunu alıp sahilde fırizpi diye oynarım

.nevermind
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Şu en altdaki resimdeki kutudaki ps3 resmi ile bi üstdeki slim ps3 arasında farklar var.Bir üstdeki resimdeki slim ps3'ün sanırım üst kapağı.Fabrikada montajlanırken çekilmiş bir görüntü.Yani tam olarak altdaki kutudaki resimdeki görünüşü değil...Eminim tam hali ile görürsek göze daha hoş gelecektir...Ve bu slim ile ps3 ucuzlayıp oyunlarınıda çıkartıp piyasayı domine edecektir.Bazılarının dediği gibi ps3=gamecube lafları boğazlarına düğümlenecektir bu sayede...

slm uğur. resimler büyük orada, yüzde 99 diyebilirim gerçek. PS3 slim de gerçek. lakin SONY E3 te herkesi şaşırtı, yani bizim gibi işin içinde olan adamları şaşırttı. açıklamadılar SLIM PS3 ü. mesela bu resimleri koyan sitelere dava açtılar, ve hukuk bürosu ile tehtid ettirip resimleri kaldırtılar.

bir bildikleri vardır kesin, SONY bu, kurt adamlar. tahminimce şu anda normal ps3lerden kazanabiliyorlar. bu stokları eritecekler ve müşterinin önünü kesmeyecekler.

TGS de büyük ihtimal, TOKYO OYUN FUARI'nda, GRAN TURISMO 5, fiyat indirimi ve SLIM PS3 hepsini birden duyuracaklar diye bekliyorum. çünkü bu yıl için 13 milyon civarında PS3 satma hedefleri var. SONY bunu gerçekleştiririr, PS3 çıktığından beri satış rakamlarını tutturdular. 10 milyon dediler tuttu. şimdi de tuturacaklarını varsayıyorum ancak böyle olacaktır.

birde cihazı beğenmeyen arkadaşlar tam çıksın öyle karar verelim. bence bu da kendine has bir albenisi olacak, artı bundleları, özel kaplamalı modelleri sürecektir SONY, slim modellerin başka bir havası oluyor.

nejat_80

• Buradakı fotonun fake oldugu bellı.Ama bır zaman sonra sliminın cıkacagı kesın.Sony bunu hep yapıyor.PS2 ve PSP nın nasıl slımlerı cıktıysa PS3 unde cıkacak.Ama teknık anlamda bır gelısme olmaz ıse (daha ne olabılır kı) sadece slım olsun dıye PS3 umu degıstırmem.
  • Ps3 slim bence böyle olmayacatır örnekler ortada hiçbir slim versiyonu kötü olmadı ps in ben daha güzel birşey bekliyorum sony den
  • bence slim çıkmamalı...
  • kardeşim bir kez ps3 ün slimini yapsalar bile usb ve hafıza kart takma girişleri olmaz.ps3ün o özellikleri sayesinden kimse slimyle kıyaslayamaz.ps3 son yüz yılın gelmiş geçmiş en büyük icadıdır.
  • Ps3 böle olamaz.Çok kötü gözüküyor.
  • bu sadece bir nabız yoklama olsa gerek elbetteki böyle bir model olmaz
  • bu haberi 10 haziranda girmiştim bugün 18 ağustos..atıp tutan fake diyenelere selam olsun...

iSafari
  • Haber ilk çıktığında inanmamıştım ama artık kesinleşti gibi birşey.
    Psp nin de ps3 ün de yeni tasarımlarını beğenmedim. Halbuki ilk modellerine hayrandım. Acaba tasarımcılar falan mı değişti sorusu geliyor aklıma.

herdem09
  • yenı model daha cok kullanıslı ev alet ı olan BASKUL e benzıyor
    her eve lazım

zack06
  • dış kasasının abisi gibi Piano Black olmaması görünüşünü bence kötü yapıyor. Ayrıca soğutma sistemini özellikle çok merak ediyorum yani PS3 sonuçta gayet güzel bir soğutma sistemine sahip sistem ama bu Slim modelde bunun için neresinde yer bulabilecekler acaba???

razorc
  • Ne yalan söyliyim benim hoşuma gitti , kalın kasa gibi parlak bir görünüme sahip olmasada sağlam güven veren bir görüntüsü var.

U_şen
  • kalın kasa varken kimse bunu almaz berbat..

LEGYRON
  • PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

baksana agzı kulaklarına varmıs

zack06
  • receiver dan farkı yok..bence cok kotu olmus..dış kasanın mat plastıkten olması slim ps2 yi andırıyor...daha guzel olabilirdi..

gokhanext
  • Sadece inceliği değişmiş olsun, iç özellikleri daha iyi olmasın bizim ps3ten. Görüntü olarak ps3ün eline su dökemez zaten.

westblood
  • bişi dicem SÜPER ALET

Klack
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.